Jump to content

Mallaguti F12 LC

Mallaguti

264 replies to this topic

#241 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 10 March 2014 - 01:31

Bojane ja sam imao prilike da provozam tvoj motor na Motoville-u...mogu ti reći da bi te ovaj sa snimka razduvao samo tako... :)

s druge strane ja sa snimka ne mogu da vidim koliko dobro ide motor jer video zna da prevari debelo...Uglavnom ide solidno nema šta, mogao bi se taj cilindar i više zavrteti da je boljeg auspuha...

#242 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 10 March 2014 - 09:53

Ma treba sad te finese doterati pod konac, ako nema obrtaljku da prikaci onu bezicnu da vidi na kojim je obrtajima u medjuubrzanju pa da se poigra jos malo sa prenosom pa onda opet malo sa karbom i to je to dok mu ne dodje zelja za boljim spuhomm paljenjem.. :) Pita znam da moj nema sanse protiv ovog al kad dam gas isli su isto u obrtaje pa mu zato predlazem mozda malo lakse rolne, inace na motovillu je skuter bio truba, zato se nisam ni trkao, falilo je dosta toga sto sam kasnije namestio. :)

#243 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo
  • VozimMalaguti Phantom F12 LC

Posted 11 March 2014 - 21:42

http://www.polovniau...guti_f12_tuned/

evo koga interesuje..

#244 weljko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 221 posts

Posted 12 March 2014 - 09:38

Ako ti se ne zuri kao sto si napisao u oglasu, onda ti je bolje da isprodajes delove a motor prodas kao serijalu :-D

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

#245 EmirSpahic

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 2,040 posts
  • MestoTravnik (BiH)
  • VozimGilera Runner SP50 LC

Posted 12 March 2014 - 21:26

Ne znam zasto ima dosta ljudi koji sastave skuter i to veoma dobar skuter i uloze para...I odmah ide u prodaju..Zasto onda to i rade? :D

#246 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 12 March 2014 - 22:11

View PostApriliasr 70, on 12 March 2014 - 21:26, said:

Ne znam zasto ima dosta ljudi koji sastave skuter i to veoma dobar skuter i uloze para...I odmah ide u prodaju..Zasto onda to i rade? :D

govorim iz svog iskustva...High end skuter ili neki jaki midrace svejedno, traži velike napore i trud da se motor postavi na put, i da ide kako treba...Ako čovek nema dovoljno želje i ako fali malko znanja sve ide duplo teže i onda se brzo odustaje od svega i motor ide na prodaju...

u ovakvim motorima se uživa maximalno u kratkim intervalima, jer jednostavno setup nije za duže vožnje i zahteva stalne provere i oprez...Ne mora da znači pod obavezno ali je uglavnom tako...

da ne spominjem potrošnju na ovakvim setupima što je daleko od 5lit što je Sale spomenuo, traže najkvalitetnije rezervne delove, najkvalitetnije ulje itd itd...jednostavno skupa zabava!!

#247 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 12 March 2014 - 22:37

Moj motor nema delova kao tvoj i daleko je od puta, eno ga rasklopljen totalno u garazi zjapi...nisam ga pogledao mesec dana, a opet sad da dodje neko sa tim parama koje ti trazis za svoj ja ga ne bi dao :D

Sent from Tetris 99999in1 using Tapatalk

#248 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 13 March 2014 - 02:45

Pita je sve u pravu sto je pomenuo,trenutno me zanima nesto ozbiljnije oko 600cc samo fabrika sto se tice masine uglavnom samo 4t....ALI evo pre neki dan kapnula je kap koja je prelila casu... posto sam baksuz i neda mi se da se provozam jedno 1km kako treba, u voznji mi se otkaci crevo za vodu sa cilindra posto usrana athena racing nema onu sisicu kao sto na fabrickim sto ima ,i tako meni ode sve u k***c....ali imao sam srece te cilindar nije stradao samo klip...tako da sad treba da izdvojim oko 60e za klip..sutra ga vracam na serijski cilindar i karb, i kupicu klip za athenu i vise ne sedam na njega dok se ne proda...

#249 EmirSpahic

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 2,040 posts
  • MestoTravnik (BiH)
  • VozimGilera Runner SP50 LC

Posted 13 March 2014 - 11:12

Joo..Bas te ne ide.. :/

#250 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 13 March 2014 - 14:03

View PostSale, on 13 March 2014 - 02:45, said:

Pita je sve u pravu sto je pomenuo,trenutno me zanima nesto ozbiljnije oko 600cc samo fabrika sto se tice masine uglavnom samo 4t....ALI evo pre neki dan kapnula je kap koja je prelila casu... posto sam baksuz i neda mi se da se provozam jedno 1km kako treba, u voznji mi se otkaci crevo za vodu sa cilindra posto usrana athena racing nema onu sisicu kao sto na fabrickim sto ima ,i tako meni ode sve u k***c....ali imao sam srece te cilindar nije stradao samo klip...tako da sad treba da izdvojim oko 60e za klip..sutra ga vracam na serijski cilindar i karb, i kupicu klip za athenu i vise ne sedam na njega dok se ne proda...

heheh oće to tako... :D Evo ti moji primeri:

- pod punim gasom ostao bez vode nekih 500m, sreća pa sam video temp koja je počela da se naglo penje
- odšrafila mi se zadnja čeljust kočnice i pokidalo i felnu i kočiono crevo i sve živo...sreća pa nisam pao
- pre neki dan mi se otrgne iz ruku i udari prednjicom u zid i pukne prednja plastika

tako da nisi jedini sa sličnim problemima...i stvarno treba istrajati pored takvih problema!!!

#251 CicaNS

Član

• Banned
  • PipPipPip
  • 580 posts
  • MestoVeternik
  • VozimAprilia Sr 70R

Posted 13 March 2014 - 14:12

Jednostavno treba imati 2 skuterčića jedan High end ili midrace za dušu i jedan solidan standard u koji nema mnogo ulaganja za svakodnevnu voznju.. Moje mišljenje

#252 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 13 March 2014 - 21:21

Heh, a da vam pricam ja sta je sve mene snaslo ? Samo lovim GREMLINE po garazi koji mi sabotiraju sve zivo...ja bi mogao napisati knjigu o pehovima ,bila bi bestseler...

#253 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 14 March 2014 - 13:14

eto ne da mi se da ga prodam, ali moram da sredim ponovo cilindar da ga vratim u fazu kakav je bio,sad je na serijali, i vuce se po zemlji ide brze fabricki kinez od njega hahah

#254 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 20 March 2014 - 20:14

evo mali update da ne bude da nista nepisem..stavljene malo teze rolnice 5gr sad ide koliko toliko bolje prejak auspuh za fabricki cilindar, a nemam drugi tako da, skupljam kintu za klip i kariku oko 65e ce da me izadje....
evo danas sam se malo igrao sa auspuhom...malo poliranja malo brener :blink:
Posted Image
Posted Image

#255 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 20 March 2014 - 20:32

Nije tolko klip, mene ce izaci 3800din za 12mn bolcnu, tvoj je oko 5000din.

Послато са GT-I9000 уз помоћ Тапатока

Edited by bojan681, 20 March 2014 - 20:33.

#256 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 20 March 2014 - 20:56

neznam gledao sam na sajtu Athenin klip original kosta oko 6000 din sad sam video... http://motobikeshop....acing-(1-karika)_080002/a.aspx

Edited by Sale, 20 March 2014 - 20:58.

#257 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 20 March 2014 - 21:01

Pa da, a imas preko foruma jos jeftinije, kontaktiraj Maria il Pitu.

Edited by bojan681, 20 March 2014 - 21:01.

#258 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 20 March 2014 - 21:25

Lijepo si sredio auspuh.Ipak nisi odustao od projekta :blink:

#259 Sale

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • MestoKraljevo

Posted 20 March 2014 - 22:45

Ma ja cu i dalje nesto da radim na njemu dok se ne proda :blink:
A sto se tice klipa ako neko zna gde ima da se nadje po nekoj nizoj ceni nek javi....

Edited by Sale, 20 March 2014 - 22:46.

#260 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 20 March 2014 - 23:43

razlika u ceni ne potiče od bolcne 10 ili 12mm već od razlike u klipu sport i racing, na slikama se vide i razlike racing klipovi su mat sivi, i imaju ravno čelio, sporti su sjajni i imaju čelo sa zakrivljenjem...

to što na sajtu piše na sve strane racing je greška kod unosa podataka.. šifre takođe otkrivaju razlike

dakle klip za racing je oko 5000 din kako je Bojan rekao.. ako te zanima može sledeće nedelje preko mreže da se poruči

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users