ma eto,nasli se 3 bb skutera sa razlicitim masinama pa da ovjekovjecim taj prizor
na sr150 je spustena glava i stavljen novi polini variomat,sad je skuter puno zivlji i momentniji,ide fino..
da,dragster izmedju runnera i sra izgleda dosta malo,ali ciklisticki je daleko bolji od oba..
na sr podnica za noge je dosta visoko i polozaj sjedenja mi nikak ne pase,vjerojatno i zbog navike na dragster..
na dragsteru kolko god izgleda manji imam vise mjesta,polozaj sjedenja i sjediste je udobnije zbog oblika,makar ima tanju spuzvu..
polozaj volana i njegov oblik (zakrivljen je vise prema unutra ko na R motoru) bolje pase i za samu voznju..po zavojima je ko na tracnicama naspram esera i spa.
sp bez obzira na mali kilometrazu dosta je mekan..ulje u vilicama je starije od 15 godina tak da i to se vec osjeti..
dragster zbog svoje konstrukcije i prednje vilice fino je utegnut i manevriranje je direktno i brzo bez plivanja..svima je cudan taj prednji mali kotac ko i prednji disk koi je 174mm u promjeru..mada ja nisam osjetil to ko manu nego ko prednost cak..kad god podrobim prednju kocnicu dnaglo i do kraja,nema klizanja prednjeg kotaca,fino staje i radi poso kak treba.