Neso ne znam da li si primetio lose je odradjen deo oko km sata

Moto-Passion 2014
Started by Nesa BG, Mar 07 2014 08:53 PM
109 replies to this topic
Posted 25 March 2014 - 22:04
Posted 25 March 2014 - 23:00
Moje slike su na nasem facebook profilu pa koga ne mrzi neka prebaci ja jedva mogu i da otvorim stranicu sa kompa.
Posted 25 March 2014 - 23:20

Posted 25 March 2014 - 23:26
Jaoooo pazi kad sam znao da ste ovo vi sto ste se slikali sa kacigom. Znaci evo me u kadru magarci jedni 
Torbica addidas,svetla majca i deblje farmerke. A i bavim se bb'om pa sam sigurno i malo odskakao od okoline tamo hah

Torbica addidas,svetla majca i deblje farmerke. A i bavim se bb'om pa sam sigurno i malo odskakao od okoline tamo hah
Posted 25 March 2014 - 23:30
hahaha

Posted 25 March 2014 - 23:35
Hvala Sikii. Jbg Aco ja nosio majcu a ti je nisi provalio. Jos kazem Sikiju i Frazieru da traze nabildovanog lika sa devojkom ali te nismo provalili. Bice neki skup pa cemo se upoznati.
Posted 25 March 2014 - 23:46
Ma bas sam gledao u vas kada je on stavljao kacigu na glavu,tada smo devojka i ja bas kretali ka Mass standu da uzmemo opremu i da krenemo kuci polako.
Jos se smejem reko gledaj ovi sto se zajebavaju sa kacigom
I tacno se secam da sam trazio natpis na vama,da li si tada bio okrenut ili sta je bilo nisam uspeo da vidim. A bilo mi glupo da zagledam jos da neko pomisli od vas da sam neki ludak na biciklu

I tacno se secam da sam trazio natpis na vama,da li si tada bio okrenut ili sta je bilo nisam uspeo da vidim. A bilo mi glupo da zagledam jos da neko pomisli od vas da sam neki ludak na biciklu

Posted 25 March 2014 - 23:47
XAxaxaxaxaxax jbg preokupacija slikanjem... 
I ovako je slikanje bilo gubljenje vremena posto je kaciga vracana dva puta zbog primedbi i na kraju sam odustao. :/

I ovako je slikanje bilo gubljenje vremena posto je kaciga vracana dva puta zbog primedbi i na kraju sam odustao. :/
Posted 25 March 2014 - 23:50
Nije te htela ta kaciga
Posted 25 March 2014 - 23:54
Alexandar
, on 25 March 2014 - 23:46, said:
Ma bas sam gledao u vas kada je on stavljao kacigu na glavu,tada smo devojka i ja bas kretali ka Mass standu da uzmemo opremu i da krenemo kuci polako.

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users