Jump to content

Kymco Super 9 LC 2002

8 replies to this topic

#1 Travolta

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 21 March 2014 - 23:34

Kao sto sam reko, resio sam malo da podmladim masinu a vidim da ovde ima dosta iskusnih ljudi koji poznaju kymco :D
Za pocetak slicke :)
Posted Image
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image

Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image
Posted Image

Kao sto vidite motor nije u zavidnom stanju (mislim na izgled) ali je masina i dalje u odlicnom stanju. Planiram da ga doteram malo, novi auspuh, rolnice, kvacilo i jos neke sitnice pa cu se kasnije baciti na izgled :)

Sta mi vi predlazete, sta je najbolje da stavim ?
Poceo bih od auspuha, sta mislite o Bullet sport hrom auspuhu i da li bi odgovarao na ovo moje cudo ?
Decko mi kaze da ima za Minarelli, Peugeot i Piaggio masine, da li je to isti auspuh ili se razlikuju ?

Edited by Travolta, 21 March 2014 - 23:34.

#2 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 22 March 2014 - 00:19

Evo jedne teme gde smo slicno ili cak isto "razglabali" :D pa procitaj malo ...ako je nesto nejasno -razjasnicemo.... :D

http://forum.pyrothe...vu-sezonu-2014/

#3 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 22 March 2014 - 10:01

kymco je poseban, i za njega ne odgovaraju gore navedeni tipovi, bullet-a nema za njega..

prvi auspuh koji će pasovati, a da je nov će biti nešto preko 100e

pročitaj onu temu što je cvele linkovao

#4 Travolta

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 22 March 2014 - 13:11

Hvala, procitao sam komplet temu i shvatio da je kymco, sto kaze Mario, poseban... tako da se sad bacam u potragu za nekim polovnim LV TT ili Tecnigas Trek koji bi mogo da se namontira na ovo cudo. Koji bi jos auspuh mogao tu da pasuje ?

#5 Frazier

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 375 posts

Posted 22 March 2014 - 14:54

Super 9 je cudan za lezajeve radile i auspuh,ima cudnu situaciju da far ne moze da se otvori i ocisti samo trikovima. :welcome1:
Sto se tice auspuha taj Bullet za Piaggio ti je najlaksi za preradu na Kymco-a. Mozes jos da pojuris i Hebo auspuh ako naletis za neke solidne novce. Imas u odeljku Prodajem ovde na forumu jedan Tecnigas koji je spreman na prodaju ali ne znam da li se uklapas u cenu. Ono sto bi mogao jos od LeoVince-a da vidis je cinimi se RR i ZX,samo sto nisam siguran kako i da li moze da se ZX preradi na Kymco-a.
Ako se krenuo u osvezavanje nakon auspuha su rolnice na redu,pa bi mogao da pregledas kvacilo i varijator,proveris remen. Ja sam npr promenio par nekih sitnih stvarcica i vec je druga prica. Sad zavisi da li hoces da povecas kubikazu ili da izvuces najbolje od 50 ccm?
U svakom slucaju tvoj LC mi se svidja sto zbog komandne table,obrtomera,sto zbog vodenog hladjenja. :)

Edited by Frazier, 22 March 2014 - 14:55.

#6 Travolta

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 23 March 2014 - 01:20

Raspitao sam se ali nigde nisam nasao ni jedan od odgovarajucih auspuha, sad moram da cekam dok se ne pojavi nesto zadovoljavajuce :) Znam sta sve treba ali mi je plan da pocnem od auspuha, posle cu rolnice i opruge, itd redom.. Za sad ne bih stavljao neki kit vec bih gledao da izvucem max iz ovoga. Vi ako cujete da neko prodaje neki polovan auspuh da je u dobrom stanju i koji odgovara kymcu javite :0takoje:
Meni se najvise svidja zato sto je izdrzljiv ;)

#7 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 23 March 2014 - 03:06

Pogledaj na e-bay-u, sigurno ces naci nesto. A ima ljudi koji porucuju odande uz minimalnu proviziju.

#8 Travolta

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 28 March 2014 - 23:14

Pogledao sam, jos uvek nisam nista naso sto mi odgovara.. Cuo sam sa jednim deckom iz Austrije pa ce on tamo da pogleda sta ima da se nadje..

#9 despenicbp

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 4 posts

Posted 06 April 2014 - 20:54

Druze imam ja da prodam auspuh technigas trek skinud sa moje super 9-tke, pa ako si zainteresovan pusti poruku na pm.

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users