Jump to content

Baotian Rocky

• This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 qxaxs

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 140 posts
  • MestoSid
  • VozimFirefox 15

Posted 04 April 2014 - 22:34

Pozdrav svima.Nedavno sam uzeo kineza 4t u pitanju je Baotian Rocky 50ccm.ostao sam bez svog nikad prezaljenog nrg-a,morao sam neki skutercic da uzmem,ovaj mi se cinio kao dobar izbor kako zbog izgleda i stanja u kojem sam ga uzeo tako i cene i para u dzepu.dosta sam citao u vezi ovog skutera,uglavnom kazu da nije los i da se odlikuje malom potrosnjom,sto kod mene nije slucaj ali eto docemo na tu temu jos.evo par slika.
[attachment=1346:SophieLens_2014_03_25_14_37_19.jpg]
Na ovoj slici se vidi da auspuh izgleda kao za 2t ne znam koja je svrha ovakvog izgleda a pogotovo funkcija
[attachment=1347:WP_20140325_001.jpg]

[attachment=1348:WP_20140325_002.jpg]

Skuter ide donekle zadovoljavajuce ipak je to 4t masina.maximala negde oko 65 do 70 stim da sat laze oko 5 do 10 km u minus provereno i go aplikacijom za WP.Promenio sam svo ulje ocistio filter fazduva i promenio filter goriva.izduvao karb glavna dizna cini mi se 88 nekako se ne vidi jer je utisnuto ni sebi ni svom.Potrosnja mi je preko 4 l na 100 km i to mi je mnogo.Cini mi se da saug nije ispravan posto se motor ugasi cim ga upalim ako ne dam gas i ne drzim malo duze,ler gas ne mogu nikako da namestim da bude na 1500 ili manje obrtaja stalno je na preko 2000.sraf za smesu kada je u leru kao da nema nikakvu funkciju,najbolje radi kada je sroz zavrnut.sto se ubrzanja tice postovacu video sutra,da vidite o cemu se radi motor u roku od par sekundi zakuca na 7000-7500 obrtaja i tu drzi do kraja,posto ne mogu da skinem variomat jer je kinez toliko zategnuo saraf da ne mogu sa ni jednim kljucem koji imam u kuci ja i 5 okolnih kuca da odvrenmo a nemam nikoga u blizini sa vazdusnim ne mogu da ustanovim o kojoj gramazi rolnica se radi,verujem da su prelagane pa motor prevrti ako gresim neka me neko ispravi slobodnol,ili je centralna opruga kvacila toliko oslabila,nemam predstavu.
Uglavnom motor je nemoguce voziti na manje obrtaja a da dostignes neku brzinu recimo krstarenja na bar 50 km/h,na 6000 do 6500 jedva 35 ide i to je skoro pola gasa,bukvalno moram stalno da ga vozim pun gas da bi on nabio brzinu.imao on i snage i lepo radi i sve je to ok ali posto stvarno nemam pojma sta da uradim da to sredim nekako POMAGAJTE.Na njemu je klip 47mm fabricki,ne znam kako i zasto ali tako je,ventili ne zveckaju nista ne puca nema nepravilnog rada.snimicu sutra malo duzu voznju da mozete da procenite koji su nedostaci i kako radi i to pa pomagajte:)

#2 Hurricanac

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 43 posts
  • MestoZemun
  • VozimKeeway Hurricane 08

Posted 06 April 2014 - 21:47

Ahhhh,dobar je ovo skuter prijatelj mi je imao ovakav isti samo sto je on na svom radio tunning i to dobar :D Iseci mu rep, i nalepimu pozadi tablicu :) Ako oces(ono kad budes radio styling)

Edited by Djordje911, 06 April 2014 - 21:48.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users