Jump to content

Skuter trke - Sopot 2014

77 replies to this topic

#1 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 08 June 2014 - 00:39

http://www.moto-ogla...kutera-u-sopotu

mogli bi da se oprobamo , ja cu vec polako da pripremam skut ,,,,, zezancija ,,,, sto da ne

#2 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 08 June 2014 - 00:46

ne znam da li si čitao tekst.. odnosi se na decu i omladinu do 18 god.. :welcome1:

#3 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 08 June 2014 - 00:48

bem li ga , pise da je dozvoljeno omladini ispod 18 godina , ne pise da ne moze da se vozi ako imas preko 18 god

Edited by DRAGANCE, 08 June 2014 - 00:48.

#4 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 08 June 2014 - 00:54

Moto savez Beograda dosetio se da skuter klasu "digne iz mrtvih", pa nas tako 10. avgusta očekuje prva trka šampionata u kome je učešće dozvoljeno deci i omladini starosti do 18 godina. Planirano je da se takmičenje održi u tri kategorije - Mini supermoto (motocikli do 35 ccm), skuteri zapremine do 50 ccm i Open klasa u kojoj mogu učestvovati skuteri zapremine veće od 50 ccm.

Učešće je omogućeno deci i omladini starosti do 18 godina koji imaju prebivalište na teritoriji republike Srbije. Na trci je obavezno prisustvo jednog roditelja, a prijave za trku je moguće izvršiti putem email adrese

ja iz ovoga nisam shvatio da je dozvoljeno i deci, već da je dozvoljeno deci i omladini do 18 god... heh ima dvojako značenje, al ne znam kako bih još ovo protumačio

#5 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 08 June 2014 - 01:21

pa ono kao ,,,, do sad nisu mogli da voze trke mladji od 18 a sad mogu :welcome1:

#6 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 08 June 2014 - 03:06

Stvarno bezveze napisano, mogli su jasnije, npr starijima od 18 zabranjeno, ili stariji od 18 su posebna klasa, al jbg, mozda je pametno pozvati organizatora da se rascisti nedoumica. Zaista je bezveze da stariji nemogu da ucestvuju.

#7 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 08 June 2014 - 03:58

gogy , oces da proteras apriliu :welcome1:

#8 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 08 June 2014 - 17:31

Generacijo, matori smo mi za to :). Mi bi trebali da organizujemo nesto, onako rekreativno, na huji.

#9 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 08 June 2014 - 21:42

nele brate moj , ovo nam je prilika da vidimo da li smo za bacanje :) :D

#10 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 09 July 2014 - 21:36

Ко буде долазио, можете код мене да свратите на одмор и дружење, а после заједно на трке.

#11 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 09 July 2014 - 23:50

nas nekoliko dolazi definitivno , jos ako se bude organizovao forum ,,,, bice jos bolje

#12 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 10 July 2014 - 02:01

Meni je daleko, da je blize sto da ne, nije bitno pobediti vec ucestvovati, bila bi to dobra zezancija, a ja kao stari relista uvek imam zarku zelju za gasiranjem, da nije tako, nebih se bakcao sa tuningom, pa jos ajnsprica.

#13 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 10 July 2014 - 14:01

Gogi , učestvuju deca i omladina do 18 godina, nemoj sad opet o tome da polemišemo, lepo je napisano...

#14 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 10 July 2014 - 18:42

sve mozemo da kazemo ali da je "lepo napisano" ,,,, to sigurno nije :superiska:

#15 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 10 July 2014 - 21:52

...kako god..

#16 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 10 July 2014 - 23:08

Posted Image
Prošlo je 7 godina kako je vožena poslednja trka skuter kupa i više od 10 godina od kada je u okviru prvenstva države u brzinskom motociklizmu vožena klasa do 50ccm iz koje su stasala velika imena poput Miloš Milovanović, Željko Staničić, ...

Moto savez Beograda dosetio se da skuter klasu "digne iz mrtvih", pa nas tako 10. avgusta očekuje prva trka šampionata u kome je učešće dozvoljeno deci i omladini starosti do 18 godina. Planirano je da se takmičenje održi u tri kategorije - Mini supermoto (motocikli do 35 ccm), skuteri zapremine do 50 ccm i Open klasa u kojoj mogu učestvovati skuteri zapremine veće od 50 ccm.

Skuteri ne smeju na sebi imati retrovizore i svetlosnu signalizaciju. Takođe je potrebno da na skuterima postoji podloga za startni broj.

Učešće je omogućeno deci i omladini starosti do 18 godina koji imaju prebivalište na teritoriji republike Srbije. Na trci je obavezno prisustvo jednog roditelja, a prijave za trku je moguće izvršiti putem email adrese beogradskimotosavez@gmail.com . Kotizacija za ovo takmičenje iznosi 1200 dinara uz obaveznu polisu osiguranja.

Trka se vozi na karting stazi u mestu Sopot, nadomak Beograda. Planirano je da program otpočne u 08:00 časova kada će se započeti sa tehničkim pregledom skutera koji će trajati do 10:00 časova. Slobodni treninzi planirani su za period između 10:30 i 12:00 dok su kvalifikacije na programu od 12:30 do 14:00 časova. Prva trka voziće se od 15:00 h.

Kompletno takmičenje nastalo je na inicijativu Dragoslava Kuleta Perišića koji na ovaj način pokušava da motociklizam promoviše među mladim ljudima. Ujedno, ova trka predstavlja najavu za trku svetskog Endurance šampionata u Nemačkoj na kojoj će boje Srbije braniti ekipa u sastavu - Dragoslav Kule Perišić, Goran Mrsi Stojanović i Dragan Stanković.

Raduje nas činjenica da se pored SuperMoto discipline koja je planirana za narednu godinu, radi na popularizaciji svih disciplina moto trka.

#17 jovan139

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 406 posts
  • MestoBanovci
  • VozimAprilia Sr1

Posted 11 July 2014 - 21:48

Evo detaljnije objasnjeno za ucesnike:
http://www.kuleperisic.com/

#18 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 12 July 2014 - 01:31

Znaci definitivno preko 18 VOLJNO!!

#19 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 12 July 2014 - 23:46

Ma jok voljno, moze da gledaju i navijaju :welcome1: Dobro su se i setili...pa da za 10-ak godina bude bar ovako...

#20 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 13 July 2014 - 01:09

nista ,,,, idemo da gledamo

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users