Jump to content

Piaggio Liberty-Mago

37 replies to this topic

#21 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 26 June 2014 - 20:26

danas se malo, radilo, uspjelo se razdvojiti blokove, kvrckanjem je moralo, ali polagano trebalo mi je sat vremena,strpljivo, toliko je bilo zapeklo jos nisam ima ovakav slucaj da ovako tesko ide, evo slika, kod jednom lezaja se je rasula kavez-kosulja dijelova na sve strane :)

prvo se ostala radilica u malom bloku

Posted Image

ostatci kosulje u velikom bloku

Posted Image

lezajevi

Posted Image

ugrubo ciscenje malog bloka

Posted Image

Stay tuned :)

#22 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 26 June 2014 - 22:39

ima li neko link za onaj obrtomjer digitalni sa ebay.com, pa neka posta da narucim :)

#23 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 26 June 2014 - 23:52

View Postrockstar, on 26 June 2014 - 22:39, said:

ima li neko link za onaj obrtomjer digitalni sa ebay.com, pa neka posta da narucim :)
Oces skupo ili kineza ? :)

#24 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 27 June 2014 - 17:09

View Postcvele, on 26 June 2014 - 23:52, said:

Oces skupo ili kineza ? :D

daj link za jedno i drugo, naravno kinez ce prevagnuti ali daj oba linka da vidim :)

#25 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 27 June 2014 - 20:48

Za skupe je lako-SA i SC pa neki s6,koso....a kinez je ovaj -ako nisi zahtevan radi poso...
http://www.ebay.com/...160%26#shpCntId

#26 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 28 June 2014 - 17:54

View Postcvele, on 27 June 2014 - 20:48, said:

Za skupe je lako-SA i SC pa neki s6,koso....a kinez je ovaj -ako nisi zahtevan radi poso...
http://www.ebay.com/...160%26#shpCntId

tnx cveki, jeftinjak je narucen :kurbla:, Stage i koso znam da su skupi nemam potrebe za tim :kurbla:

#27 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 30 June 2014 - 20:49

jel ovaj luft u velikom zglobu normalan?

Posted Image

Posted Image

radilica je bijela jer je mraz po njoj iz zamrzivaca je :)

lezajevi jos nisu stavljeni jer su mi dosli neki ha hu lezajevi iako su trebali doci SKF ili NTN i KOK semerinzi, medjutim nisu pa sam to uredno vratio i trebaju mi sad stici SKF i KOK semerinzi, medjutim bacio sam oko nesto na radilicu, lufta nema klipnajca gore dole, laicki receno ne znam je li normalno ali ima samo jedna sajbnica sa strane u velikom zglobu?

stay tuned :)

Edited by rockstar, 30 June 2014 - 20:59.

#28 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 30 June 2014 - 21:27

Taj aksijalni luft nije problem.

#29 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 30 June 2014 - 21:50

View PostNesa BG, on 30 June 2014 - 21:27, said:

Taj aksijalni luft nije problem.

znao sam da nije, ali mi se cini da je piaggio u svemu drugaciji pa i u aksijalnom luftu od Minarelli i PRC Minarelli :), za mene je piaggio masina zasad nepoznanica, nisam se susretao puno, a u posjedu je nikad nisam imao do sada :)

#30 mrgood

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,192 posts
  • MestoBribir
  • VozimPeugeot Elyseo 2T

Posted 02 July 2014 - 17:35

Luft lijevo desno je sasvim normalan, ali opet nije bas dobro da ima puno lufta, dok luft naprijed-nazad ne smije biti.

#31 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 03 July 2014 - 12:38

Smijes imati lufta na klipnjaci lijevo desno 1-2mm ne vise a gore dole nikako...

#32 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 10 July 2014 - 21:40

Update:

novi lezajevi nabaceni na radilicu relativno lako, pa radilica u veliki blok pa onda mali sve zajedno spojeno, medjutim radilica se tesko okrecala kad sam dotegao serafe bloka, pokusaji kuckanja nisu upalili, sve rastavljeno ponovo, lezajevi izbijeni, sad sam stavio lezaj u mali blok i radilicu u njega, medjutim grijanjem velikog bloka i ledenim iz skrinje lezaja, lezaj jednostavno nece da upadne u leziste velikog bloka, kao sto je bio slucaj sa malim blokom gdje je legao veoma lako, dva puta sam grijao o hladio lezaj i probavao nece, ili nisam dovoljno grijao u sto sumnjam, jer je blok bio vreo, nista pokusam jos jednom pa javim rezultate :superiska:

stay tuned :mmhappy3:

Edited by rockstar, 10 July 2014 - 21:41.

#33 mrgood

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,192 posts
  • MestoBribir
  • VozimPeugeot Elyseo 2T

Posted 10 July 2014 - 23:40

Ja sam to ubacio bez ikakvog problema, cak nisam ni grijao blokove samo sam ih ostavio na suncu, dok su lezajevi i radilica bili u skrinji preko noci. Mada sam ga ja ipak morao lagano kuckat sa kockastim komadom jelovog (mekanog) drveta i cekicem. Kad si sve sastavio, trebao si opalit slobodno malo jace sa lijeve i desne strane po osovini gumenim cekicem, da se to centrira. Ne moze se nista desiti, neki cak puknu par puta i obicnim cekicem da sjedne.

#34 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 11 July 2014 - 23:29

View Postmrgood, on 10 July 2014 - 23:40, said:

Ja sam to ubacio bez ikakvog problema, cak nisam ni grijao blokove samo sam ih ostavio na suncu, dok su lezajevi i radilica bili u skrinji preko noci. Mada sam ga ja ipak morao lagano kuckat sa kockastim komadom jelovog (mekanog) drveta i cekicem. Kad si sve sastavio, trebao si opalit slobodno malo jace sa lijeve i desne strane po osovini gumenim cekicem, da se to centrira. Ne moze se nista desiti, neki cak puknu par puta i obicnim cekicem da sjedne.

tukao sam jace, ali jednostavno nije to to, nisu bili dovoljno centrirani i nije se moglo popraviti udaranjem :(

#35 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 11 July 2014 - 23:31

Update:

lezaj je sjeo u veliki blok, grijanje bloka, lezaj iz skrinje, ali bez gumenog cekica i udaranja nije sjelo,moralo je bit sile, blokovi spojeni, semerinzi stavljeni, klip cilindar sve je na bloku vec, sutra slike, mozda bude sutra i paljenje, nemam pojma jel i elektronika i instalacije isparavne, sutra ce se izgleda znati :welcome1:

stay tuned :D

#36 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 25 July 2014 - 23:19

mago je upalio, par krugova sam napravio cisto radi radi razrade, nesto me zanima da li piaggio agregati imaju dihtung izmedju izduva cilindra i auspuha, imam dihtung, znam da je kod mine neophodan, ali uvaj sam dobio u setu za piaggio i podsjeca na minin pa me zanima jel ga potrebno staviti :ziveli:

#37 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 26 July 2014 - 00:10

Bese neka prica da AC piaggio ne koristi taj dihtung...al me ne drzi za rec...

#38 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 26 July 2014 - 08:16

Nema dihtunga ni na glavi, a ni na auspuhu kod piaggio ac agregata.

Послато са HTC One mini 2

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users