Jump to content

Moto skup 2014 - Jubilej 1000 članova

157 replies to this topic

#61 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 28 June 2014 - 12:03

Pa sa skuterima :kurbla:
Ako stigne Trek na vrijeme da mogu ustelovati sve fino ja idem. Moram se jos snaci za full-face kacigu jer ne bih bez nje na put...ne znam kakvi su ovi na granici i da li ce praviti problema zbog obicne "tuta" kacige pa da ne rizikujem...

Javi mi se na fb da se dogovorimo,ako ce te vi ici isao bi i ja najvjerovatnije...

#62 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 28 June 2014 - 21:36

nece praviti problem ako nije full face kaciga , bitno je da nije "slem" :kurbla:

#63 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 28 June 2014 - 23:06

Kaciga treba imati homologacijski broj, može bit integralna, flip up ili ona otvorena, bitno da je homologirana, barem je tako kod nas, ne vjerujem da je tamo drukčije.

Nego kakav je plan, malo vožnjica po gradu, pa otić pojest popit nešto i svako kuci?
Meni bi bila želja doći, datum mi manje-više odgovara, skuter je manje-više spreman, para ima manje nego više, ali lako za to :kurbla:

#64 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 29 June 2014 - 01:02

View PostDRAGANCE, on 28 June 2014 - 21:36, said:

nece praviti problem ako nije full face kaciga , bitno je da nije "slem" :kurbla:
Posted Image

Ovakvu kacigu kao na slici imam trenuto :kurbla:

#65 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • VozimSprint Exactly

Posted 29 June 2014 - 02:19

Posudicu ti ja ne brini nista :)

Iphone 4s

#66 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 29 June 2014 - 20:06

E, ovako ...kako sam ja zamislio plan i program druzenja ...naravno , sve je podlozno promenama , svaka sugestija je dobrodosla...

Da bi se lakse sakupili,ja sam nacrtao semu kako da dodjemo do mesta okupljanja ...prilicno je jednostavno , mesto sam tako odabrao da se lako sakupimo i iz pravca Ns-a i Bg-a ako se ide od Rume , sve je jasno , a ovi severnjaci ( ili Novosadjani ako rese da idu pored Dunava , sto je lepse ) i iz BiH i CRO , da se svi lako snadju...koliko mi moje crtacke sposobnosti dozvoljavaju , evo sheme dolaska ...

Posted Image

Zamislio sam da se na mestu okupljanja ( kod naplatne rampe na parkingu ) kad se skupimo OKO PODNEVA najbolje , da na ovom lokalnom putu gde imamo oko dva - tri kilometra pravca i u toku dana prodju tek poneka kola , probamo malo masine , vidimo ko je sta uradio jedno sat- dva , koliko budemo hteli, potom idemo do restorana RIBOLOVAC gde ima `ladnog piva i ostale `ladnoce , koja ce nam sigurno prijati , Tu bi mogli i da jedemo ( nisam jos video sa gazdom Miroslavom koji mi je prijatelj , kakav je sa cenama , ali mislim da ima svega , od ribe , girica , rostilja , itd ...) Tu imamo debelu ladovinu , mesto gde cemo parkirati masine , spojimo nekoliko stolova i ZAHEBANCIJA !!! Na pedesetak metara preko keja je GRADSKA PLAZA gde je u spicu leta , a to ce biti tada i po nekoliko hiljada ljudi , to je jedna od najlepsih plaza na Savi , kultivisana , pesak , tusevi, `ladovine i sunca koliko hoces , Mitrovcanki , tropical hit, kioska sa brzom ( i sporom ) `ranom koliko hoces, kabine za presvlacenje , pa ko hoce moze i tu da jede , a ko hoce da se okupa , ponese kupaci i peskir , ko pocne da se davi ima i spasioci , ulaz mufte...

Posle dobre `rane , a ko hoce i kupanja , mozemo jedan krugic kroz grad , a posle toga mnoge ocekuje i stokilometarsaka voznja do kuce ...vazno je da lepo provedemo dan i da se dobro druzimo ...ZIVOT JE SAMO JEDAN, ISKORISTIMO VREME OD BOGA DATO DA SE LEPO DRUZIMO I DOBRO PROVEDEMO ...

Svake sugestije i predlozi su dobrodosli ...

Edited by ALIEN SM, 29 June 2014 - 20:08.

#67 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 29 June 2014 - 23:15

Ako sam dobro razumeo, za nas iz BG-a ovo je pravac kretanja.

Posted Image
bilder kostenlos

#68 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • VozimSprint Exactly

Posted 29 June 2014 - 23:39

Super svidja mi se plan.Nebi bilo lose da se napravi reklama za ovaj skup,cini mi se da se malo ljudi odazvalo...Npr. umjesto ove pocetne slike da se stavi neka u vezi skupa sa linkom naravno...Hocel biti gotove majice do skupa?

#69 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 30 June 2014 - 00:13

ok , aj samo da se dogovorimo gde ce tacno biti polazak u kom gradu , za nas beogradjane je klasika , u 9h se nalazimo kod hotela jugoslavia , neka se novosadisti dogovore kad i gde , kao i ostatak foruma , tj ko gde zivi pa mu je usput da se prikljuci koloni

cim se dogovorimo , postavljamo obavestenje sa detaljima itd

#70 zaxxx

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • MestoBeograd
  • VozimAprilia SR3

Posted 30 June 2014 - 13:04

Zanimiljivo deluje! :)

#71 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 30 June 2014 - 19:11

Ako sam dobro skontao nacrtanu mapu (P.S svidjaju mi se brodovi na Dunavu :) ) ekipa iz Bosne moze ici i preko Kuzmin - Lacarak - SM(Bulevar Konstantina Velikog) do prvog kruznog toka - Bulevar Palanka (drugi kruzni tok) pa onda nastaviti kao na mapi do mjesne zajednice kod petlje za autoput?

To je, po meni, mozda dosta bliza ruta cak i za kolege iz Hrvatske, nego da se ide okolo preko Fruske Gore i Lezimira do SM.

#72 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 01 July 2014 - 10:22

Tako je Neso , jednostavno je , to je za vas koji idete putem Bataja, Pazova , Ruma ...a, ti Gorane znas da je blize za vas iz Brckog i Bjeljine na Kuzmin - Lacarak ...ono pored Dunava je vise za Somborce , Cokanjce i druge severnjake kojima je tuda najbolje ...

Ocekujem da ce nas biti sve vise na prijavi sad posle prvog ...kad bi nas bilo tridesetak ili vise bilo bi dobro ...a, bice nas ...

#73 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 01 July 2014 - 10:59

ja se inace ne oglasim u ovakvim temama ali se uvek potrudim da dodjem, sad oko datuma to je sve ok jer sam od 18. na godisnjem... ali 19. idem na svadbu a 22. na more pa cu videti koliko sta mogu da ispostujem, po Google mapi imam 110 km u jednom pravcu, znaci taj dan makar 300 km da planiram ako bude mogucnosti i sve prodje kako treba :0takoje: Gogy sta ti kazes? ja i ti smo tu blizu...

#74 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 01 July 2014 - 11:02

Uh, daleko mi je al gledaću da skupim mu*a..
PS Zilke evo upao si sekund pre mene, nisam znao da ćeš ići, ajd dogovorićemo se.

Edited by goggyso, 01 July 2014 - 11:09.

#75 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci

Posted 01 July 2014 - 11:06

View Postgoggyso, on 01 July 2014 - 11:02, said:

Uh, daleko mi je al gledaću da skupim mu*a..
PS Zilke evo upao si sekund pre mene, nisam znao da ćeš ići, ajd dogovorićemo se

ma ni ja jos ne znam dal cu moci, sve zavisi od para bukvalno... motor je spreman, volje i zelje imam... e sad videcemo

#76 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 01 July 2014 - 11:09

Jesi računao od Odžaka 110km? Ja još do tebe imam 50km, diivno, ima da se rastočim na atome.

#77 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci

Posted 01 July 2014 - 11:13

do mene imas 32 km tacno, ja sam cesto u Somboru to sam proverio vise puta :0takoje: pada mi na pamet da uzmemo od nekoga kombi, potrpamo se i spakujemo masine nazad... podelimo gorivo i idemo sigurnom i udobnijom varijantom, da li ima jos nekog da bi isao odavde negde?

#78 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 01 July 2014 - 11:32

View Postzilke17, on 01 July 2014 - 11:13, said:

do mene imas 32 km tacno, ja sam cesto u Somboru to sam proverio vise puta :0takoje: pada mi na pamet da uzmemo od nekoga kombi, potrpamo se i spakujemo masine nazad... podelimo gorivo i idemo sigurnom i udobnijom varijantom, da li ima jos nekog da bi isao odavde negde?
To ti je pametno, samo treba naći kombi a da ne košta iznajmljivanje.
E moraću napraviti prikolicu za auto da mogu stati 4 skutera, samo da nije ova država uvek ta koja nešto sputava, jer i da je imam neznam kako da je registrujem..

#79 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 01 July 2014 - 12:11

ajde bre manite se kombija , stisnite te kuglice u gacama i krenite , ja redovno idem sa devojkom u belu crkvu sa skuterom , znaci nas dvoje tamo i nazad 250 km , mozete i vi jednom godisnje da se ljudski navozate , pravite pauze , ponesite sokice i sve je ok

#80 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 01 July 2014 - 20:23

Jbo te , ne zavidim vam ...ja kad predjem stotinak km budem sav utrnut vise od sto km na skutu nije sala , al` to ne sme da vas obeshrabri ...ocekujemo vas svakako ... :0takoje:

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users