E, ovako ...kako sam ja zamislio plan i program druzenja ...naravno , sve je podlozno promenama , svaka sugestija je dobrodosla...
Da bi se lakse sakupili,ja sam nacrtao semu kako da dodjemo do mesta okupljanja ...prilicno je jednostavno , mesto sam tako odabrao da se lako sakupimo i iz pravca Ns-a i Bg-a ako se ide od Rume , sve je jasno , a ovi severnjaci ( ili Novosadjani ako rese da idu pored Dunava , sto je lepse ) i iz BiH i CRO , da se svi lako snadju...koliko mi moje crtacke sposobnosti dozvoljavaju , evo sheme dolaska ...
Zamislio sam da se na mestu okupljanja ( kod naplatne rampe na parkingu ) kad se skupimo OKO PODNEVA najbolje , da na ovom lokalnom putu gde imamo oko dva - tri kilometra pravca i u toku dana prodju tek poneka kola , probamo malo masine , vidimo ko je sta uradio jedno sat- dva , koliko budemo hteli, potom idemo do restorana RIBOLOVAC gde ima `ladnog piva i ostale `ladnoce , koja ce nam sigurno prijati , Tu bi mogli i da jedemo ( nisam jos video sa gazdom Miroslavom koji mi je prijatelj , kakav je sa cenama , ali mislim da ima svega , od ribe , girica , rostilja , itd ...) Tu imamo debelu ladovinu , mesto gde cemo parkirati masine , spojimo nekoliko stolova i ZAHEBANCIJA !!! Na pedesetak metara preko keja je GRADSKA PLAZA gde je u spicu leta , a to ce biti tada i po nekoliko hiljada ljudi , to je jedna od najlepsih plaza na Savi , kultivisana , pesak , tusevi, `ladovine i sunca koliko hoces , Mitrovcanki , tropical hit, kioska sa brzom ( i sporom ) `ranom koliko hoces, kabine za presvlacenje , pa ko hoce moze i tu da jede , a ko hoce da se okupa , ponese kupaci i peskir , ko pocne da se davi ima i spasioci , ulaz mufte...
Posle dobre `rane , a ko hoce i kupanja , mozemo jedan krugic kroz grad , a posle toga mnoge ocekuje i stokilometarsaka voznja do kuce ...vazno je da lepo provedemo dan i da se dobro druzimo ...ZIVOT JE SAMO JEDAN, ISKORISTIMO VREME OD BOGA DATO DA SE LEPO DRUZIMO I DOBRO PROVEDEMO ...
Svake sugestije i predlozi su dobrodosli ...
Edited by ALIEN SM, 29 June 2014 - 20:08.