Proverite da li vuče falš vazduh
zoksi
17 Feb 2011
Evo home-made spravice iz moje radionice

Uploaded with ImageShack.us

Naravno pala je i provera

Naravno pala je i provera

Damir
17 Feb 2011
Odlicna stvar i svakako potrebna.
Gde se moze naci ta "medicinska" aparatura?

Gde se moze naci ta "medicinska" aparatura?
Black Adder
17 Feb 2011
Zoki, odlično, daj malo više detalja oko onog kraja gde uduvavaš vazduh. To si pravio kod strugara i kako blokiraš na cilindru? Ajde, podeli kung fu

zoksi
17 Feb 2011
Black Adder, on 17 February 2011 - 22:31, said:
Zoki, odlično, daj malo više detalja oko onog kraja gde uduvavaš vazduh. To si pravio kod strugara i kako blokiraš na cilindru? Ajde, podeli kung fu 

zoksi
18 Feb 2011
Black Adder
13 Mar 2011
E pa da znaš da nisam izdržao .....

i aparatura radi posao, samo tako ... sad se lakše diše ...

i aparatura radi posao, samo tako ... sad se lakše diše ...
noxy
14 Mar 2011
imam jedno pitanje, zar nije lakse staviti auspuh i zatvorite izlaz iz topa, na taj naci ne mora se praviti ovo za zatvaranje izduva i masina se ne mora skidati sa rama vec samo karb napolje ubodese caura, prstom se zatvori auspuh i to je to?
zoksi
14 Mar 2011
Blecki
...a creva tri metra,nek ima http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/1lol.gif
@Noxy nemoze prstom.

@Noxy nemoze prstom.
Black Adder
14 Mar 2011
noxy, on 14 March 2011 - 01:03, said:
imam jedno pitanje, zar nije lakse staviti auspuh i zatvorite izlaz iz topa, na taj naci ne mora se praviti ovo za zatvaranje izduva i masina se ne mora skidati sa rama vec samo karb napolje ubodese caura, prstom se zatvori auspuh i to je to?
Novice, da bi proverio pritisak moraš onda da pumpaš i popuniš prostor u auspuhu, koji ćeš priznati je poprilično velik. Zato se skida auspuh, i ovako proveravaš sam agregat. Ako želiš i auspuh da kontrolišeš, msm spojeve, to se lako vidi, tamo gde pušta ostavi trag ulja tko da je jednostavnije nego ovom metodom.
U principu ova metoda se koristi za novosklopljene agregate, ako je već na ramu vidi se da li puštaju semerinzi, tj ima tragova ulja ili masnoće
noxy
14 Mar 2011
znam da mora mnogo da se pumpa, ali mi deluje jednostavnije iz razloga sto mozes proveriti a da ne skidas masinu sa bloka, i ne skidas auspuh koji je kod runnera toliko zaheban da je to nesto neverovatno...kad sam ga farbao jedva sam prisao da odvrnem matice koje ga drze....
Milos'96
16 Mar 2011
imam ja stari aparat za merenje pritiska...moram i ja da napravim tako nesto 
Sve znam kako,samo nzm kako onaj deo sto ide u prirubnicu...

Sve znam kako,samo nzm kako onaj deo sto ide u prirubnicu...
Mario
10 Nov 2013
evo slike kako izgledaju semerinzi koji su odradili svoje, i počeli da "zevaju"