Nisam mogao da odolim da i ovaj vikend nesto ne prckam oko skutera. Proverio sam potrosnju: 6,17 l/100 km u gradu, uz prilicno ostru voznju. Msm da je to ocekivana potrosnja, imajuci u vidu moj setup. Proverio sam i svecicu na punom gasu:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Cini se da je dobra, iako je malo svetlija slika zbog suncanog vremena. Proverio sam i setup karburatora: unutra je stock gl. dizna 92 (Mario je pisao kod Krleta da je to u rangu 86 Dellorto???), igla je na drugom zubu odgore, klipic 40, pilotka je za broj manja od stock (umesto 50 stavljena 45), airbox bez lule (otvor 23 mm) unutra red sponge. Malo sam se igrao i sa sraficem za smesu...
Na kraju sam napravio i jedan snimak ubrzanja gde se, za divno cudo, isto popravilo za sec-dve 0-80 kmh:
Nije lose, ali za moj ukus mu jos uvek nedostaje startne zustrine. Moram nabaviti obrtomer pa da pratim sta se dogadja, mozda kvacilo hvata prerano, ili je neki drugi klinac u pitanju... Moram i to paljenje pomeriti pa ce onda biti jos zivahniji. Ili mozda previse ocekujem od Sporta AC?

Ali, da ne bude sve ok postarao se navoj na glavi cilindra koji samo sto nije otisao. Cini mi se da vec sada preskace, ali sam koliko toliko dotegao svecicu. Bleki je negde pisao da ima u Wurth-u neka kerefeka za popravljanje navoja na glavi....inace mi ne gine kupovina nove (ili ispravne polovne)