Što se tiče starta, tek kasnije sam shvatio da je problem bio u visokom procentu ulja u mešavini. Gorivo uvek točim u 4L kanister, a baš tada ga nisam našao, pa sam točio u 3L i kako sam žurio, mahinalno sam sipao 160ccm full sintetike na 3L benzina tako da mi je tada procenat ulja bio otprilike 5.5-6%. Pre trke isto nije hteo da pali, pa sam zamenio svećicu i mislio da sam rešio problem. Nažalost i druga svećica se zamastila. Upalio sam ga tako što sam ga odgurao na brdo, sjurio se i polako dodavao gas dok se ne zavrti motor. Posle je išao besprekorno do kraja trke.
Izgleda da sam ipak odvozio samo 2 kruga jer je čovek mahao šahovnicom, a ja sam zaboravio da sam krenuo 1 krug kasnije.

Ima jedna stvar koja je vrlo značajna; pošto je staza talasasta, ako se ide većom brzinom fino se sleti na "tobogan", ali ako se ide sporije, onda motor uleti u horizontalnu "rupu" što je vrlo opasno. Tu sam mnogo puta pogrešio. Trebao sam pun gas skroz do kraja uzbrdice, koliko god motor može da izvuče, a u odnosu na konkurente, može mnogo više. Njihovi motori "gube dah" pri kraju uzbrdice, a moj čak i ubrzava. Što se tiče praćenja linije staze, i to je bilo teško zbog kanala koje su prokopali veći kros motori. Ni položaj sedenja mi izgleda nije bio odgovarajući, trebao sam malo više napred da sednem.
Sve u svemu, uprkos neuspehu, ja sam prezadovoljan samom činjenicom da sam uspeo da sklopim motor za tako kratko vreme i da se provozam jednom od najboljih staza u regionu. Motor, iako dopola uštelovan, je neverovatno dobro išao tako da sam glavni deo posla (tuning) odlično odradio, jedino me sreća nije poslužila. Sad sam za još jedno iskustvo bogatiji i garantujem da se više neće ponavljati takve greške. Zahvaljujem ekipi koja me je bodrila i nadam se da ćemo se i sledeće godine družiti.