Yamaha Aerox Rossi Replica - Zilke17
zilke17
18 Dec 2014
Termostat normalno, airbox je mozda zevao nemam pojma... danas sam ga dotegao, stavio rolnice 7g jer mi je sa starima dizao obrtaje po satu na 9000. Sa tezima sam vozio normalno na nekih 5000... mozda je i bilo do airboxa nemam pojma, probacu sutra dok je hladan da krenem, jer sam ga ostavio dosta na leru pre starta... evo kratak i los video, al makar nesto za pocetak. Nemam ni tablicu pa ne smem daleko
a ove rolnice su ga ubile totalno, stavicu malo lakse za vikend...
a ove rolnice su ga ubile totalno, stavicu malo lakse za vikend...
zilke17
19 Dec 2014
Hvala! Motor je inace bio registrovan do avgusta sledece godine, ali zbog donosenja novih zakona i cestih menjanja pravila odmah sam ga preveo na sebe i registrovao... da se ne zjbvm i da ne mislim na to. Sad da se odradi razrada, pa krece tuning

Mihajlo
19 Dec 2014
Mudro.
Ako hoces da vozis tu repliku moraces mu dati visoke obrtaje,odnosno lagane rolnice,tvrde oprugice na kvacilu i puuno goriva :-)
Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2
Ako hoces da vozis tu repliku moraces mu dati visoke obrtaje,odnosno lagane rolnice,tvrde oprugice na kvacilu i puuno goriva :-)
Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2
Lauda
19 Dec 2014
A znaci ipak ides u tunning vode...da li to znaci i 70cc? Zasto imam osjecaj da si pazario linearnu polutku neki dan?

zilke17
19 Dec 2014
A hteo sam, al prodata je
evo reci cu, plan je oversize vario i morini polutka na prolece i da se to usteluje kako valja, a kasnije Motoforce Evo radilica i Motoforce alu racing cilindar, dal 50ccm ili 70 videcemo... polako ljudi, nisam jos 1km razrade sa novim cilindrom presao xD

sinisa93
20 Dec 2014
zilke17, on 19 December 2014 - 21:48, said:
A hteo sam, al prodata je
evo reci cu, plan je oversize vario i morini polutka na prolece i da se to usteluje kako valja, a kasnije Motoforce Evo radilica i Motoforce alu racing cilindar, dal 50ccm ili 70 videcemo... polako ljudi, nisam jos 1km razrade sa novim cilindrom presao xD

Samo mi molim te navedi dovoljno dobar razlog zasto 50cc?

zilke17
20 Dec 2014
Motoforce Alu racing 50ccm, voleo bi da vidim portmapu tog cilindra, eto razmisljam o njemu prosto i mislim da bi ubijao sa Nardom
kazem to su samo razmisljanja tek sam kupio novi cilindar i stvarno nigde ne zurim

sinisa93
20 Dec 2014
Da da, jasno mi je da ciljas na Motoforce Racing... Ali vjerujem da bi sa Nardom jos bolje ubijao 70cc, a razlika u cijeni citavih 20-ak €...
Beogradski Fantom
20 Dec 2014
Nije samo 20-ak e, mora i veci karburator, dizne za stelovanje, znaci jos nekih 100-tinak e vise.
RuCZ
20 Dec 2014
Male su to pare u odnosu na vrednost osmeha na licu kad krene da struze 70 ccm

EmirSpahic
20 Dec 2014
Ja koliko znam momak je vec vozio 70ccm,pa zna kakva je razlika izmedju 50 i 70.