evo ga na stolu, može i burek da se jede ispred.. , plastike sam poskidao kao i deklicu sa strane gde je potezni kanap
prvo što sam proverio, je svećica-varnica.. koje nema pa nema ni sa jednom svećicom i reših da skinem bobinu, koja je ovde iz jednog dela, dakle nema pick-up nema namotaj za nabijanje i kondenzator, samo jezgro i bobina sa primarnim i sekundarnim namotajem kao kod tomos-a, stom razlikom da je kod njega bar bilo platina i kondenzator, dok je ovde sve svedeno na minimum.. primarni namotaj ima izvod samo da bi se motor izgasio tako što se preko tasteta na volanu on premosti na masu...
ovo će biti dosta neprecizno paljenje, i misli da je ovo tip gde se po jednom taktu baca dve varnice, jer magnet ima dva pola... u svakom slučaju je nepodesivo... merenjem sa instrumentom dobijam da je između primarnog namotaja (to je onaj izvod gde se spaja na masu kod gašenja) i mase otpor nekih 500 Ohm-a što mi deluje realno, dok je između sekundarnog namotaja i mase oko 2000 Ohm-a, što bi trebalo biti znatno više, ako mislimo da je varnica na preko 5000 V.. dakle najverovatnije je probio neki red sekundarnog namotaja tanke žice prema masi.. uglavnom na krajevima redova ili slično...
dalje vidimo da je magnet i ventilator jedan komad aluminijuma.. i da je u njemu jezgro, za ovo skidanje je potrebno imati namenski alat, ceo magnet je na konusu, ima štift i drži ga jedan M6 šraf uvrnut u radilicu
evo i rezonantnog auspuha i karburator
cilindar je aluminijum nikasil kako je plameni rekao sa glavom iz jednog komada, prišrafljen sa 4 M8 imbusa za blok, na njemu je jedan par prelivnih kanala, bez zidova, kao na puch poni ekspess cilindrima i jedan izduv, koji ima neku interesantnu liniju duboku 2mm visoku nekih 5-8mm, pogledao sam malo bolje fabrički je tako nije oštećenje... eto pitanje za kviz
klip je sa dve karike debljine 1,5mm , 12 bolcnom i igličastim.. sve po PS-u, međutim proverom samo gornje karike vidim zazor 0,95mm tako da je ovaj već dosta išao... bratić kaže da se sipalo Ipone ulje, tragova lepljenja nema