Jump to content

Sremska Mitrovica 2015

246 replies to this topic

#41 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 17 July 2015 - 18:41

Danas je 17 . Jul ...Prakticno spic leta je ...vidi se i po temperaturama . Bozja volja , tako je kako je ...mislim da je krajnje vreme da fiksiramo datum za skup u SM ...predlazem da ga pomerimo sa prethodno pomenute zadnje nedelje Jula na prvu nedelju Avgusta , to je 2. Avgust ...da malo napravimo razmak , jer smo neki od nas bili kod Goggyja pre nepunih mesec dana ...

Da se u toku sledece nedelje izjasnimo koliko ce nas biti , da mogu da dogovorim za krkanluk ...ako vam se svidelo kako je bilo prosle godine mozemo na isto mesto u debelu ladovinu ...

Predlazem da plan i program bude sledeci :

Ako nas se dosta prijavi i ako cemo organizovati interni DRAG, a, trebalo bi , moracemo da se skupimo malo ranije,10-11 sati...na naplatnoj rampi na izlazu za Mitrovicu , lako se nadje i iz pravca Bg i Ns ...ko ne moze skuterom , moze bilo kako , avionom , kamionom , peske , autostopom ...

Po zavrsetku draga , sigurno cemo dobro ogladniti , kod mene u dvoristu mogu stati najmanje dve prikolice , pa idemo na ono mesto na sremacki mesani rostilj u debeloj ladovini kraj gradske plaze , predje se samo nasip i na stotinak metara je...ne zaostaje za Strandom , ili Adom Ciganlijom , jedino ko hoce da se okupa morao bi poneti gace , bez gaca ne daju , ne znam zasto ....jedemo po principu koliko nas ima za stolom , bude svega , pijemo pivo sokove ko sta hoce , na kraju konobar napravi zbirni racun i mi to podelimo na sve nas ...prosle godine bilo oko 700 , 00 din. al` bilo vrhunski ...ako neko nece tako moze proci jeftinije na nekom kiosku na plazi ...moze svakako ...bitno da se druzimo ...

U zavisnosti od ostatka vremena , moze krugic kroz Mitrovicu , zastanemo u centru ispred gradskog SUP-a , pa ako neko hoce da baci sladoled na rostilj , moze ...po tom kod mene po prikolice i ko hoce jos malo da razvuce sta i proba po bulevaru , moze...kao prosle godine ...

Posle toga fajront , da damo priliku da se ljudi vrate kucama , koliko moze za dana , Bg i Ns , a ovi sa severa , njih ce sigurno uhvatiti noc , sta mozemo ?

Potvrdite ucesce u toku sledece nedelje , da mozemo da planiramo , AJMO TUNERI !!!!!!! JESMO TUNERI , IL` SMO PI**E ??? :biker_scooter:

#42 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 17 July 2015 - 19:10

Ajde da vidimo jesu li nam braća Grale i Steef slobodni. Ovo je prilika da dodju, pa da vidimo jel njima odgovara datum? Meni je iskreno sve jedno za datum, ja dolazim svuda i uvek. Nabavio sam cak i prikolicu za kuce, al ne daju ovi na registraciji da napravim skuter sa bocnom prikolicom :D

Miso:
Posted Image

#43 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 17 July 2015 - 19:25

E kad bi bilo 9. avgusta...:)

#44 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 17 July 2015 - 19:27

Meni odgovara, ja na godišnjem (tj. nit ne radim više :D ), cura radi stalno, tako da nema prepreke :P
To je dva tjedna od danas (tj. sutra), valjda neće riknut šta na ditechu (air dizna il tako nešto :P ).

Eto, vidjet ću još sa štefom, ne znam jel čita temu, pa se javimo.

#45 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 17 July 2015 - 20:13

View PostLauda, on 17 July 2015 - 19:25, said:

E kad bi bilo 9. avgusta...:)

View PostGrale, on 17 July 2015 - 19:27, said:

Meni odgovara, ja na godišnjem (tj. nit ne radim više :D ), cura radi stalno, tako da nema prepreke :P
To je dva tjedna od danas (tj. sutra), valjda neće riknut šta na ditechu (air dizna il tako nešto :P ).

Eto, vidjet ću još sa štefom, ne znam jel čita temu, pa se javimo.
Pa posto Grale nema frku sa poslom, mozda je bolje da pomerimo za 9 avgust, onda bi bili jaci za jos 3 clana? Lauda, jel jos neko dolazi iz Brckog/Bjeljine?

#46 Patak

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimYamaha Aerox

Posted 17 July 2015 - 23:15

9. avgusta sam u inostranstvu :(

#47 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 17 July 2015 - 23:19

Meni je sve jedno koji je datum

#48 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 17 July 2015 - 23:34

U principu sve jedno...samo skuter mi nije u voznom stanju a nije ni registrovan...Mario je krivac

#49 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 17 July 2015 - 23:44

Znao sam, nisi registrovao jer nisi imao remenice da odvozas do teh.. u najmanju ruku bi bilo dobro da ja platim tehnicki...

#50 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 18 July 2015 - 00:05

Ja bi dosao jedino mislim da akumulator nece izdrzati.. A za datum mi sve jedno.

#51 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 18 July 2015 - 00:15

Ja sa praksom u firmi zavrsavam 3. i taman bi stigao kuci da sredim skuter koliko je moguce za put. Ako bi skup bio 9. onda bi dosli ja, Mixer i Stefan P. Kako god sad vama odgovara...bitno je da ima vise clanova na skupu.

@Pita
Ma to Mario namjerno uzeo remenicu da ti ne bi imao skuter na dragu pa bi on bio prvi hahah
Moram malo da bockam hehe :)

#52 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 18 July 2015 - 00:26

Eh vis o ovome nisam ni mislio, mada Bojan preti sa MHR-om opasno, al valda nece pakovati jos, pa da imamo sanse ....

#53 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 18 July 2015 - 00:55

Mario pustam tebe i Pitu da dominirate jos ovu sezonu a ja cu da se pozabavim Patkom.. :D

#54 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 18 July 2015 - 02:12

E jbg, proćiće mi godišnji ako bude avgust, a daleko sam, dok se vratim kući, taman mogu odma na posao, nema spavanja. Da je bar subota pa da imam fore... :D
I to pod uslovom da osposobim SRku, kako je sad, nije ni za bicikle a kamoli za drag.

#55 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 18 July 2015 - 13:43

Da, jbt, ja konto stalno da je to subota :D
Bolje bi bila subota možda, ali ima i onih koji rade subotom vjerojatno...

#56 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 18 July 2015 - 21:58

Onda da fiksiramo datum ? Odgovara 2. Avgust ? Nedelja je naravno najbolja , vecina ne radi ...Jel` scenario dobar , ako sta treba da menjamo ???

Bojane , ne brini za accu , punjac te ceka kod mene ...A, Patak je izgleda vec pecen !!!Hehehe...

A, ja imam da dobijem Goggyja , revans, bre ...hehehe...

Nego ljudi , kod mene na gradskoj plazi , motorijada , ludilo , rock & roll na sve strane, pivo `ladno na ovu vrucinu , skupljam zenicu s posla i idemo da prosetamo kacige ...letnja desavanja , celo leto ce se nesto odigravati , ceo grad se seli ovde...

Edited by ALIEN SM, 18 July 2015 - 22:02.

#57 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 19 July 2015 - 02:33

Mišo, predajem se bez borbe. :D Kako stvari stoje oko SRke, bolje da dođem autom, da se ne brukam.

#58 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 19 July 2015 - 17:35

Samo ti dodji , Zorku i sebe u gospodju Astrid i za SM , jbes PJ , bice prilike ...mi smo vazni , ne masine ...

#59 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 19 July 2015 - 23:40

Hahaha, i to što kažeš Mišo, mi smo bitniji kao i druženje, a makine nisu uvek u top formi, jbg tuning zna gotovo po pravilu da pravi probleme, pogotovo kad je moderna tehnologija u pitanju. Daću sve od sebe da je osposobim i dovučem prikolicom, a i ako ne bude, eto me munjom Attached Image: opel.png, ona uvek radi, verno moje prevozno sredstvo. :)
PS Šteta što Opel ne pravi skutere, mnogo manje bi me glava bolela, hehe..... al :seronja:

#60 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 24 July 2015 - 17:59

Ja sam rad da dodjem, ali drugar mi se zeni u nedelju 2. avgusta, tako da nikako necu moci da prisustvujem.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users