Da se u toku sledece nedelje izjasnimo koliko ce nas biti , da mogu da dogovorim za krkanluk ...ako vam se svidelo kako je bilo prosle godine mozemo na isto mesto u debelu ladovinu ...
Predlazem da plan i program bude sledeci :
Ako nas se dosta prijavi i ako cemo organizovati interni DRAG, a, trebalo bi , moracemo da se skupimo malo ranije,10-11 sati...na naplatnoj rampi na izlazu za Mitrovicu , lako se nadje i iz pravca Bg i Ns ...ko ne moze skuterom , moze bilo kako , avionom , kamionom , peske , autostopom ...
Po zavrsetku draga , sigurno cemo dobro ogladniti , kod mene u dvoristu mogu stati najmanje dve prikolice , pa idemo na ono mesto na sremacki mesani rostilj u debeloj ladovini kraj gradske plaze , predje se samo nasip i na stotinak metara je...ne zaostaje za Strandom , ili Adom Ciganlijom , jedino ko hoce da se okupa morao bi poneti gace , bez gaca ne daju , ne znam zasto ....jedemo po principu koliko nas ima za stolom , bude svega , pijemo pivo sokove ko sta hoce , na kraju konobar napravi zbirni racun i mi to podelimo na sve nas ...prosle godine bilo oko 700 , 00 din. al` bilo vrhunski ...ako neko nece tako moze proci jeftinije na nekom kiosku na plazi ...moze svakako ...bitno da se druzimo ...
U zavisnosti od ostatka vremena , moze krugic kroz Mitrovicu , zastanemo u centru ispred gradskog SUP-a , pa ako neko hoce da baci sladoled na rostilj , moze ...po tom kod mene po prikolice i ko hoce jos malo da razvuce sta i proba po bulevaru , moze...kao prosle godine ...
Posle toga fajront , da damo priliku da se ljudi vrate kucama , koliko moze za dana , Bg i Ns , a ovi sa severa , njih ce sigurno uhvatiti noc , sta mozemo ?
Potvrdite ucesce u toku sledece nedelje , da mozemo da planiramo , AJMO TUNERI !!!!!!! JESMO TUNERI , IL` SMO PI**E ???