U međuvremenu kadica mi je ponovo pukla na nosaču sedišra, ništa ovde varenje plastike nije pomoglo i rešim da uradim nosač od metala, čelika 4mm debljine
![Posted Image](http://www.pyrotherm-sr.co.rs/tuned/projekti_mojih_motora/sf2/sf2_428.jpg)
Sva oblikovanja prema potrebi idealnog naleganja 5 šrafova M6 sa upuštenim glavama da ne smeta u kadici kacigi ili.garderobi... sve u crno
Posao za 2h, zadovoljan, trebao.sam ovo ranije odraditi, kakvo crno lepljenje....
I nastavljam sa umanjenjem goriva, izradio sam još jednu malo jaču blokadu otklona gasa, sad se otvara 2-3mm, motor slabo kreće, nema tu akceleraciju, ali je krajnja 62kmh, Bojan je u pravu, te brzine ovaj cilindar opušteno postiže i sa vrlo malo olklona, ovo je već smešno, kao.prekidač da imam a ne ručicu gasa, i ubacim najmanju diznu koju imam 47,5 sa nekog kineza, i zatvorim otvor na filteru prvo ns 8 pa na 6mm.. izpostavilo se da mu 8mm prija, kada ima mslo više goriva čuju se detonacije u auspuhu, inače krajnja je uvek ista...
Ništa mu ne mogu, već ludim, vratio sam cevčicu za 5-7mm otklona jer ipak treba imati i malo gasa nije daljinski na prekidač...počinjem da sumnjam u slepu cevku da je zapušena i vratim originalni auspuh bez katalizatora i blokade...
Rezultat nema tog sito-plus tipa udarca, ubrzanjw ujednačeno, krajnja 65 i još polako raste... uhh dakle ipak slepa cevka na onom sf1 spuhu radi posao sli ne dovoljno...
I uradio sam blokadu na ulasku u granu od mesinga, rupa je 10mm uradio sam malo u konus koliko sam umeo
![Posted Image](http://www.pyrotherm-sr.co.rs/tuned/projekti_mojih_motora/sf2/sf2_433.jpg)
I ubacio u taj sf1 spuh sa slepom cevkom
I rezultat 45, motor ide kao kinez iz prodavnice, mogao bi i malo bolje... nema više sitoplus udarca, obrtaji su uspešno uhvaćeni, prenos bi trebalo da se završi na 50 ali mislim da nema toliko snage... preostaje mi sutra da vidim sa skinutom blokadom na otklonu gasa i eventualno da podignem rolnice, čini mi se po zvuku da sada kvačilo i vario nisu u sprezi...
Ludilo, nisam mislio da ću se ikad baviti ovim glupostima, ali i ne želim da mala jurca dok se ne upozna malo sa ciklistikom bolje i uopšte sa situacijama u saobraćaju..