Jump to content

Moto skup-druženje 17.05.2015. Novi Sad

moto skup susret skuter Novi sad

203 replies to this topic

#121 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 18 May 2015 - 15:08

Ne znam zasto mu je nick Patak kad je on ustvari Atomski mrav original! Dobri su snimci stvarno danas cu jos par puta pogledati sigurno :D

#122 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 18 May 2015 - 15:32

Evo linka ka kompletnom materijalu kojeg sam napravio sa Nikonom. Ima dosta dobrih slika skutera pojedinacnih, zajednickih i za vreme trke..
https://drive.google...aVk&usp=sharing

#123 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 18 May 2015 - 15:50

PS. Tek sad video da moje najbolje vreme malo slabije neg sto je Mario imao, to je za mene super rezultat a jos sam imao 24% prenosa i los start. Cekam sledeci drag a do tad ce moj skuter biti pod konac. :D

#124 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 18 May 2015 - 16:04

Svaka cast Bojane za slike,odlicne su,imam i ja par slika i video neki pa cu postaviti ovde :)
Ekipa iz bga :D
[img=http://s22.postimg.org/huuasw50x/20150517_112628.jpg]
upload imageg/image/fsbfvodil/full/]Posted Image[/url]

#125 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 18 May 2015 - 16:38

#126 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 18 May 2015 - 17:34

Boki na SRki samo za Mareta, koji MORA da prisustvuje sledecem skupu kako zna i ume :D

#127 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 18 May 2015 - 20:09

Bilo vam je do jaja, bas vam zavidim. Steta sto sam ostao bez makine a bio bih konkurentan u base klasi. Sve pohvale Patku za spakovanu masinu a i Bokiju sto makina konacno ide. Organizatorima skupa svaka cast jer je skup protekao bez vanrednih situacija sto je i najvaznije. Jos jeda uspesan meeting, BRAVOOO...

#128 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 18 May 2015 - 21:31

Imate pohvale od zexns 73 ili ti želka mog drugara koji je došo sa zelenim firkanom čak je pobego sa posla(da uveliča dogadjaj)počeće i on da piše samo dok se prijavi i predstavi.

#129 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 18 May 2015 - 22:00

Evo konačno sam i ja uploadovao slike na Google+ pa da ih okačim. Ovo je iz mog ugla na moj način, volim da slikam kad niko ne obraća pažnju, mada su me neki provalili...

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#130 Patak

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimYamaha Aerox

Posted 18 May 2015 - 22:21

Hvala neizmerno Misi sto mi je zbudzio glupavo silikonsko crevo :D evo ga, jos uvek drzi :D

#131 yoco_mci

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Posted 18 May 2015 - 22:40

Dobri ste , nema šta :)

#132 sinisa93

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,551 posts
  • MestoPrnjavor
  • VozimPiaggio NRG Power DT

Posted 18 May 2015 - 22:55

Koje su vam izlazne brzine otprilike? Mislim na ovu Midrace-HighEnd grupu...

#133 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 18 May 2015 - 23:09

View Postsinisa93, on 18 May 2015 - 22:55, said:

Koje su vam izlazne brzine otprilike? Mislim na ovu Midrace-HighEnd grupu...
Vidi, sad ce svako odokativno da napise, ja smem da se zakunem da niko od takmicara nije ni jednom pogledao na kilometar sat ili obrtomer ili temperaturu!
Toliki je adrenalin radio, pogotovu u midrace i highendu da su samo gledali u tudji tocak :)

Nazalost, od tri telefona (merna uredjaja) ni jedan gps nije bio u funkciji, jednostavno previse vremena je trebalo satelitima (signalu) da proradi, a tih 201m su prelazili za 10-11 sekundi, sto je bilo premalo za odrdjivanje pocetnog polozaja..

#134 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 18 May 2015 - 23:12

Evo još koja fotka, na samom kraju, pakovanje mašina na prikolice, al nikako da počnemo, priči nikad kraja, uz ladno pivce (ja vodu, hehe) počelo da se smrkava, a nama se još ne ide kući. Pita je očas posla viljuškarom izvukao palete da se sedne i još malo popije uz sumiranje utisaka.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#135 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 18 May 2015 - 23:35

nisu radili gps-i zbog interferencije, najverovatnije je bio neki dalekovod u blizini ili slično, kod mene je konkretno na startu bilo 4 satelita ulovljeno, dok je na cilju već bila nula... da sam sa zadržavao duže vreme na cilju možda bi ponovo ulovio ali je definitivno problem bio kod pristizanja....

desi se to, i nije bilo vremena za neko kompleksnije merenje, što se satova tiče na motorima, nismo ni pomišljali da ih sve kalibriramo i očitavamo, a neki nisu ni imali moderan tip merenja...

sreća pa smo vreme merili drevnim metodama štoperica, ljudi koji su merili su ozbiljno prihvatili ovaj izazov i trudili se svaki svog takmičara da škljocne i pravom trenutku..

#136 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 18 May 2015 - 23:46

Ima li koja grupna fotka, npr ona sa Mišeluka? Kačite ljudi sve što ste slikali, mada ovaj skup i ovako ima rekordan broj fotki u odnosu na prethodne od kad ja pratim.

#137 zaxxx

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • MestoBeograd
  • VozimAprilia SR3

Posted 18 May 2015 - 23:47

Svaka cast. Vidi se da je bilo prelepo. Sad mi je jos vise zao sto nisam bio. Mrzim kad mi se vise sile umesaju u nesto sto planiram duze vreme. Sledeci put nema da omanem eto mene sigurno! :) Jos sam i tetku planirao da vodim... :)

#138 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 18 May 2015 - 23:51

View Postnenadlaza61, on 18 May 2015 - 21:31, said:

Imate pohvale od zexns 73 ili ti želka mog drugara koji je došo sa zelenim firkanom čak je pobego sa posla(da uveliča dogadjaj)počeće i on da piše samo dok se prijavi i predstavi.
Hvala lepo, svaka čast na želji i volji. Čekamo novog člana sa zadovoljstvom.

#139 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 18 May 2015 - 23:52

View Postzaxxx, on 18 May 2015 - 23:47, said:

Svaka cast. Vidi se da je bilo prelepo. Sad mi je jos vise zao sto nisam bio. Mrzim kad mi se vise sile umesaju u nesto sto planiram duze vreme. Sledeci put nema da omanem eto mene sigurno! :) Jos sam i tetku planirao da vodim... :)
Biće Mitrovica uskoro, a bez tetke nikako :)

#140 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 18 May 2015 - 23:56

al ok hajde matematičari ko sme da preračuna ljudima IZLAZNU brzinu na osnovu vremena i distance

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users