AcaPostar, on 02 June 2015 - 23:26, said:
Sve pohvale, ali ja ne bih bio ja, kada ne bih i kudio.. Sta se desilo na snimku na 3.56?

Хвала ацо, ма опуштено, ја критику прихватам исто као и комплимент, чак шта више, волим кад ме неко критикује

То је био мој први "jump start" у историји тркања, не знам шта ми би, а и семафор сваки пут другачије држи-вероватно баш због тога. после трке сам ишао до једног судије и тражио да ми додају пенал од 10 секунди на укупно време који следи за тај прекршај, али нису хтели да се цимају, јер није утицало на пласман...
Криво ми је, стварно, али десило се. До пре неку трку сам имао најбоље кретање, а сад... Изгледа да је додатних 5кг отежало лансирање :Р
Иначе... У априлу сам имао 70кг, а у прошли петак 62кг, и све је сккинуто само да би томос боље ишао... Али ни то не помаже.
Као за инат сам имао доста грешака сад на овој трци, надам се да се неће поновити, а могао би и мотор да буде мало јачи па да могу брже кроз кривине, јер је и ово далеко од границе клизања и пада... Једва чекам фамозни спуст од 90км/час у краљеву, као и прву шикану и окретницу за повратни правац(((((:!
Уфф, одбројавам дане до Краљева!!((((:!!!
Скупљам слике осталих такмичара из разних класа, али пошто све радим преко телефона, њихово постављање ће мало спорије ићи, и то вероватно преко postimg.org