Kada se rupica zatvori (zakalajise), potrebno je tankom turpijom (zenskom za nokte) povratiti predjasni izgled, ponovo urezati kanal za zasrafljivanje srafcigerom. Moze se kalaisati i sa strane dizne do atomizera i igle, ali se mora biti precizniji da se ne narusi konus u koji seda igla. Takodje ukoliko se popuna kalaja odlemi, rizikujemo da zavrsi negde u motoru, pa sam se odlucio da kalajisem sa gornje strane dizne.

Poenta je doci na neki odredjeni broj koji trenutno nemamo pa po potrebi usrafiti nesto da se preveze skut. Burgije se mogu kupiti na 10 brojeva razlike po dellorto sistemu, odnosno u meri 0,4 0,5 0,6 0,7 0,8 0,9mm itd..
Ja sam konkretno u ovom slucaju pravio diznu za kopiju mikuni karburatora, pa sam se posluzio nekom m6 iz dell programa. Meni je trebala dizna 60 pa sam priblizno burgijom 0,6 resio problem dok ne nabavim originalnu..

Treba reci da se kalaj izuzetno lako busi i da treba biti pazljiv i nepolomiti burgiju, sve ostalo sto se pogresi, lako se ponovo zakalajise.
Napomenucu da se dell i mikuni dizne razlikuju po promeru i protocnosti ali su kompatibilne po navoju. Dellorto dzne obelezava precnikom u mm, a kod mikuija i kopija je brojna oznaka protocnost u centilitrima u minuti.
Levo je mikuni desno je dell