Jump to content

Druženje - Motosusret Senta 19-21 Juni

23 replies to this topic

#21 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 22 June 2015 - 13:53

View PostMario, on 22 June 2015 - 10:33, said:

@poštar ... rekao je juče Krsta da se baš iznenadio kako ti je proklizio zadnji točak, i u tom kontekstu zaključio da nije HE za svakoga, jednostavno može da iznenadi, vozač da padne i eto štete...

@zilke fino si uslikao onu panoramu, jer imaš u većoj rezoluciji ?
Nije za svakoga i ja kazem :)
Jbg, sve je stvar uvezbavanja, ali sa ovakvim setupima nema opustanja!

Pita me Krsta: "a morao si da oduzmes malo gas, jel da?"

Rekoh: "zahebi, skuplji je spuh od lakta i kolena zajedno" :D

#22 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 22 June 2015 - 15:28

Hahaha, zanimljivo, jbo lakat, samo da makina ne dobije po auspuhu i plastikama, lakat će zarasti. Jeste nezgodno sesti na mašinu sa kojom se prvi put susrećemo, pa još kad je zlo napucana, greška se lako dogodi i eto padavine. Ja sam prošle godine probao Mariovu SRku na ravnom, otvorenom putu, video šta može i rekao Mariu da mi vrati moj "bicikl" što je sigurno, sigurno. Bojim se grča u desnom zglobu, mami ta sila da se gasira, pa bolje da ne izazivam sudbinu, iako sam vozio i veće mašine, a pogotovo svoju devu par godina, koja isto mora da se zna kontrolisati na gasu. Druga je priča kad vlasnik već navikne na mašinu, zna sve njene ćudi pa može da je iskontroliše, al kad sedne neko drugi, mora biti prilično iskusan da bi izbegao neželjene situacije, sreća je Aco što ti imaš iskustva pa si uspeo da je smiriš, neko drugi, manje iskusan bi verovatno poljubio asfalt.

#23 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 22 June 2015 - 15:51

Zato sam ja lepo rekao da SRku voziti neću :) kad se ne osećaš kao da je nešto za tebe onda ne treba na silu ni sedati... meni je super bilo na Pitinom zmaju ceo dan, majke mi nauživao sam se kao nikad, ono je krojeno za mene ako bi uzimao veći motor!

Na povratku iz Sente kada sam sa Mariom seo na Keewaya osetio sam šta je dobar skuter. Nas dvoje imamo 195 kila zajedno, a mali nas je vukao 85 po GPSu lagano... skuter ubija kako ide, ja nisam mogao da verujem!

Edited by zilke17, 22 June 2015 - 15:53.

#24 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 23 June 2015 - 03:15

Vidim sta sam propustio i iskreno se kajem. Cekam Mitrovicu sada :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users