Jump to content

Poziv na skup Sombor/Apatin 04.07.2015.

• This topic is locked This topic is locked
74 replies to this topic

#1 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 21 June 2015 - 15:46

Kao što mnogi već znaju najavljujemo već dugo Gogi i ja jedno kvalitetno druženje u našem kraju i evo, nakon jučerašnje posete Senti ja seo danas da vidim kad je manifestacija u Apatinu i iznenadim se naravno, jer je skup za 2 nedelje. Kopiram sada tekst sa interneta pa pišem dalje plan...

Apatin će 52 put za redom , od 01 do 05 jula postati muzički, sportski, kulturni i kulinarski centar Vojvodine i regiona.Na ovogodišnjem festivalu “Apatinske ribarske večeri” gostovaće mnogobrojna estradna imena koja će na novoizgrađenom trgu “Nikola Tesla” zabavljati Apatince i njihove goste.

Ovo podrazumeva i ogorman moto skup koji svake godine poseti ogroman broj ljudi na svojim ljubimcima.

E sad moja i Gogijeva ideja je da se mi okupimo u Somboru u subotu 04.07.2015. i uz lagano zagrevanje napravimo voznju do Apatina (10km dobrog asfalta). Tamo malo prozujimo, pregledamo mašine, zezamo se, osvežimo i onda idemo nazad na Gogijevu vikendicu na Korlatoš, gde bi se kupali, pekli roštilj, pojeli, popili...
Termin jeste dosta blizu, jbg, ja sam se čuo danas sa Gogijem i dogovor je da napravimo temu i poziv svima, pa da vidimo kako će dalje teći sve. Gogi će napisati više o svemu... Mogao bi i Rade da se javi, on je Apatinac :D

#2 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 21 June 2015 - 16:59

Upravo kako je Zilke već objasnio, upućujemo zvaničan poziv svim članovima za još jedno druženje uz pomoć naših ljubimaca na 2 točka. Konačno, vreme je da se sastanemo i u našem kraju, na severu Bačke, kao što smo obećali i pričali, eto sad je prilika... i ne zaboravite kupaće gaće, uživaćete, obećavam.
Bilo bi dobro da svi koji budu u mogućnosti da dođu, da to urade što je pre moguće, u toku prepodneva, to ćemo se još dogovoriti kad se jave oni koji planiraju doći. Razlog je što želimo da imamo na raspolaganju što više vremena, jer će raspored biti gust :).
Plan je da se sastanemo u Somboru, pa uz kaficu i osveženje, (malo sam razmislio pa predlažem izmenu) krenemo put moje vikendice na Korlatoš, okolina Bezdana, da iskoristimo maksimalno dan za kupanje, pojedemo Riblji paprikaš ili roštilj, mada ja prepručujem ono prvo kao svojevrstan speijalitet našeg kraja, naravno ja ću ga kuvati na vikendici, uz kupanjac i piće. Imamo na raspolaganju 20m obale gde nas niko nepozvan nemože ometati. Ambijent ste već videli na slikama i video snimcima. Do vikendice od Sombora ima oko 20km dobrog puta, taman da se izjurcamo. Nakon kupanja i klope, u popodnevnim časovima, krenemo put Apatina, na moto skup u kamp i u sam Apatin gde će biti bogata muzička i ostala dešavanja.
Bolje da najtopliji deo dana provedemo na vikendici u banjskoj čistoj i lekovitoj vodi, voziti se možemo i kasnije popodne. Što se tiče eventualnih Drag trka, o tome ćemo se dogovoriti, moram pronaći odgovarajuću bezbednu lokaciju, a možemo to i preskočiti da nam ne oduzme puno vremena za uživanje.
Planirajte i javljajte ko je u mogućnosti da dođe, dopišite se u nastavku.

#3 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 22 June 2015 - 14:00

E ovakve stvari se ne propustaju! Mislim da ce nam biti kratak dan da sve te aktivnosti upakujemo ( kupanje, klopa, voznja, drag, ) jer generalno je problem dolazak i treba poraniti, ali mislim da ce nam biti dovoljno da se provozamo tih 20km u oba smera i opustimo na cardi.
Ja sam naravno ZA, pa makar dolazio i autobusom :)

#4 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci

Posted 22 June 2015 - 14:25

Slazem se, tesko je sve upakovati ako se ima u vidu kilometraza koju ces npr ti preci tog dana samo da dodjes i odes...
Treba pojednostaviti stvari, znaci skup u Somboru, odlazak na Korlatos i uzivanje, nakon toga ako budemo zeljni voznje mozemo jos po gasu... ako ne i to je vise nego dovoljno dobar sadrzaj. Kupanje, voznja, rostilj, paprikas, muzika, zezanje... bice super, ima jako puno osnova za to

#5 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 22 June 2015 - 14:44

Što se mene tiče, nemoramo uopšte ići u Apatin, kad se lepo raskomotite na vikendici i bacite u vodu, verovatno vam neće biti do vozikanja do Apatina, a pogotovo moto kampa, kao ni u Senti, i tamo smo se zadržali samo koliko da otresemo pasulj. Ima dovoljno puta za vozanje od Sombora do vikendice, sve ostalo vreme ima da se banjamo i krkamo uz ladno piće.

#6 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 23 June 2015 - 00:10

Poziv zvuči jaaaako primamljivo..pogotovo što bih hteo da vidim taj Korlatoš i Gogyjevu vikendicu...ja to zamišljam kao da je iz raja direkt izašlo...
moram da se dogovorim sa silnim obavezama pa ću javiti...

#7 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 23 June 2015 - 09:06

Ajde Pita organizuj se nekako pa dođi, nemoj ovo da omašiš, šteta bi bilo, tebi bar put nije problem na sivom S.

#8 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 23 June 2015 - 10:16

ja sam ZA, dolazim sa žutom osom 4T

#9 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci

Posted 23 June 2015 - 12:20

Patak bi do tada trebalo da bude operativan i pozvacu jos Ivana da dodje sa runnerom... taman zajedno njih dvoje :)

#10 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 23 June 2015 - 12:45

Lepo, skupljamo se polako. Vidim ja da ću opet voziti Žutu osu, izgleda da mi je suđeno, heheee

#11 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 24 June 2015 - 22:54

View Postgoggyso, on 23 June 2015 - 09:06, said:

Ajde Pita organizuj se nekako pa dođi, nemoj ovo da omašiš, šteta bi bilo, tebi bar put nije problem na sivom S.

Dajem sve od sebe da ne omašim skup...verovatno dolazim!!

#12 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 24 June 2015 - 23:51

Odlično. Samo još da vreme ne :seronja:

#13 Rade

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 454 posts
  • MestoApatin

Posted 25 June 2015 - 01:37

Ajaoo evo prilike i ja da pozdravim dobru staru ekipu :ziveli:

#14 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 25 June 2015 - 09:49

View PostRade, on 25 June 2015 - 01:37, said:

Naravno, i da se zvanično upoznamo, tu smo na 15km a neznamo se, bruka :)

#15 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 25 June 2015 - 09:52

View PostAcaPostar, on 22 June 2015 - 14:00, said:

E ovakve stvari se ne propustaju! Mislim da ce nam biti kratak dan da sve te aktivnosti upakujemo ( kupanje, klopa, voznja, drag, ) jer generalno je problem dolazak i treba poraniti, ali mislim da ce nam biti dovoljno da se provozamo tih 20km u oba smera i opustimo na cardi.
Ja sam naravno ZA, pa makar dolazio i autobusom :)
Aco, ako ikako možeš gledaj da dođeš na 2 točka, šta ti je u voznom stanju. Ja neznam gde bi navatao jedan skuter za tebe, svi moji će doći na svojim mašinama. Ili se dogovorite vi iz BG pa ako neko ima prikolicu i auto sa kukom da natovarite makine pa dođete tako.

#16 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 25 June 2015 - 18:15

Potrudicu se da dodjem.

#17 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 25 June 2015 - 18:16

View PostRade, on 25 June 2015 - 01:37, said:

dal je moguće... tebe ćemo da deljemo, moraš sad za kaznu svaki skuter da probaš pun gas do korlatoša i natrag, čisto da se ne zaboravi :)

#18 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 25 June 2015 - 21:47

View PostBeogradski Fantom, on 25 June 2015 - 18:15, said:

Potrudicu se da dodjem.
Tako je majstore, to volim.

#19 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 26 June 2015 - 00:44

View Postgoggyso, on 25 June 2015 - 09:52, said:

Aco, ako ikako možeš gledaj da dođeš na 2 točka, šta ti je u voznom stanju. Ja neznam gde bi navatao jedan skuter za tebe, svi moji će doći na svojim mašinama. Ili se dogovorite vi iz BG pa ako neko ima prikolicu i auto sa kukom da natovarite makine pa dođete tako.
Bas smo danas cavrljali i konstatovao sam da nemam kuku :(

Sad, postoje 2 opcije, ili cu zipom poraniti ili cu nakopati neku kuku i prikolicu pa spakovati oba skuta i familijarno ( sa gdjom i ljubimcem) doci u banju :)

#20 Rade

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 454 posts
  • MestoApatin

Posted 26 June 2015 - 01:20

View PostMario, on 25 June 2015 - 18:16, said:

dal je moguće... tebe ćemo da deljemo, moraš sad za kaznu svaki skuter da probaš pun gas do korlatoša i natrag, čisto da se ne zaboravi :)
Bome iskreno na skuter seo nisam jedno 2 godine.. Ali se i bojim jer kontam da veoma brzo strast moze da se vrati :kurbla:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users