Jump to content

Poziv na skup Sombor/Apatin 04.07.2015.

74 replies to this topic

#61 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 05 July 2015 - 16:38

Auu jbt,svaka vam cast,ostao sam bez rijeci....Mjesto je predivno,svaka cast gogiju na organizaciji vidi se da je pravi domacin :0takoje:

#62 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 05 July 2015 - 17:39

Što je najveći štos, nismo ni videli a kamoli bili u Apatinu. Ko će da se čvari na vrelom betonu pored ove ladovine i vode.

#63 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 05 July 2015 - 20:20

Svaka cast, bas umete da uzivate :0takoje:

#64 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 05 July 2015 - 21:39

Izvinjavam se, nisam stigao posteno da se odjavim. Ovo je bio nezaboravan dan, vrhunsko druzenje i opustanje, price u nedogled, kvalitetna hrana i mesto kao iz raja.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Gogy, svaka cast i jos jednom veliko hvala!

#65 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 05 July 2015 - 21:50

Svi su vec rekli sve, Gogiju hvala na gostoprimstvu, a ostalima hvala na druzenju sve je bilo extra: druzenje, vikendica i riblji paprikas.. :)

Edited by Yooalexandar, 05 July 2015 - 21:50.

#66 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 05 July 2015 - 22:11

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#67 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 July 2015 - 22:17

Sve imate pa je suludo postavljati duple ali proces pripreme.. haha

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#68 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 05 July 2015 - 22:44

Hvala svima na lepim rečima.
Malo sam se bojao dali će se dopasti riblji paprikaš na moj način onima koji to nikad nisu probali, pomislim, šta ako jedu na silu da ne ostanu gladni, a iz učtivosti kažu da je ok, možda ne vole ovaj tip hrane??? Jedino Mario je znao šta ga čeka i nije se bunio.... Najveći problem je bilo koliko zaljutiti, mi domaći smo navikli da riblji paprikaš jedemo dobro zaljućen, ali sam ipak iz predostrožnosti skuvao blagi, pa nek svako sebi dozira ljutinu. Al kad sam video kako Miša jede ljutu papričicu samu, rekoh sebi "mi smo male mace" hehe
I Pita se zeznuo sa dozom, nije verovao da su tako žestoke ove male papričice, pa je dolivao čorbe da razblaži...
Prosto, morao sam da prezentujem naš ovdašnji specijalitet. Sledeći put pečemo roštilj, tu nema greške, to svi vole. Drago mi je da vam se svidelo mesto i klopa, sad mi je srce na mestu.

#69 zaxxx

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • MestoBeograd
  • VozimAprilia SR3

Posted 06 July 2015 - 11:19

Prelepooo.. Svaka cast Gogiju.. Ovo je kao izmisljeno!! Zalim sto nisam mogao da idem. :(

#70 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 06 July 2015 - 11:32

Evo konacno i ja da se oglasim ...juce ( Nedelja ) jednostavno nisam stigao zato sto je ona morala zameniti onu ( radnu ) subotu provedenu na Korlatosu ...Imam nekoliko slika koje su slicne vec postavljenima pa necu da se ponavljaju , a po njima se vidi u kakvom smo raju bili kod Goggyja ...

Pre svega da se zahvalim Goggyju na gostoprimstvu , pravi domacin , nema sta nema , lepo nas je docekao , vidi se domacinska kuca ...moja zenica i ja smo stigli malo posle 11 sati Goggy nas docekao Aprilijom i za 5 minuta smo bili kod njega , pa kafa i osvezenje ...do njega tacno 130 km od SM s tim da sam isao na skelu u Banostru , pa preko Dunava i tu smo ustedeli oko 30-40 km do NS-a i kroz grad ...cena 300 din vremenski slicno i to je to ...

Najduze smo cekali Pitu , NS je daleko , a i da ima bolji motor pre bi stigao ...da se bar najavio , mogao sam mu dati neki od ovih mojih Matica da se jadan ne muci ...hehehe...a , valjda ce uskoro kupiti i nesto bolje ...

No , bilo kako bilo , dosli na Korlatos ...sta reci - raj na zemlji , priroda prelepa , voda divna Goggyjeva privatna plaza , ma, kakav Gereekland , tamo je kriza , ovde nema krize - ovo je SRBIJA ! Treba da nas vidi nas premijer , ovde smo pod njegovom parolom - LETUJTE DOMACE ! ... Naravno, dobro drustvo je jedan od preduslova za dobar provod , a nije nas manjkalo ...

Voda je bila prelepa , mada za moj ukus cak i pretopla ( ko prezivi kupanje u Drini , njemu je sve pretoplo ) , i pri svemu ovome sam ponesto i otkrio - da jos uvek znam da plivam , da ne mogu da potonem , skoro sat vremena sam u prici sa Tufijem plutao po povrsini bez pridrzavanja za dusek , cak se nisam ni umorio , pa posle trazeci naucno objasnjenje za to shvatam - zasicene masne kiseline , u vidu prirodnog ugradjenog pojasa za spasavanje ne dozvoljavaju potapanje , masnoca je laksa od vode , pa pliva , dakle , ne mogu da potonem ...da i ja imam neke koristi od stomaka ...od vodenih sportova smo igrali vaterpolo , a zbog postojanja samo jedne lopte ( malo ) , morala se ukljuciti i Drezga od koje se prave odlicne lopte ...Mario je bio golman u camcu , pa smo ga torpedovali koliko smo mogli , nismo bili bas kao vaterpolo reprezentacija , ali smo se trudili...

Kotlic je bio vrhunski , slike sve govore , SAMO NIJE BILO DOVOLJNO LJUTO ( ??? ) Salim se jeste , ja sam ne znam kako otporan na ljutinu pa mogu da konzumiram bez ikakvih posledica sto obilato koristim , posle toga to se prelije pivom ...meni prvo uvalili neko decje , serijalu 50 ccm , pa posle kad sam se pobunio , dobio pravo , tunirano 70 ccm ...to je vec bilo OK ...

S onom gitarom smo probali , moralo je mnogo bolje , malo smo kasno i krenuli sa njom , nekad sam bio sasvim upotrebljiv, a sad nisam tri meseca uzeo u ruke , a to je zanat gde vezba odrzava , pa kad ne koristis zaboravlja se harmonija , reci , mada je Aca ( postar ) zacas na telefonu nalazio reci za sve sto smo svirali , al` treba to i procitati tu sam vec sam sebe podsecao na BORU CORBU - sed ko magarac , cvikere , papir sa koga cita i on kao roker ??? Jbg , za neke stvari da bi odsvirao i otpevao nisam bio dovoljno pijan i tu je tanka granica kad prestanu da me slusaju prsti i pocnem da zaplicem jezikom ( 2 + piva ) ...

Sa picem prekinuo zbog voznje nazad , kod Goggyja se oprostili , pozdravili , za jedno mesec dana dogovorili za SM ...jbes zivot bez druzenja, pa nismo Nemci ...natankovao gasa i do Sm smo imali dva sata i pedeset minuta nocne voznje , ja nocu dobro vidim pa koliko uslovi puta dozvoljavaju , tako i vozim uz postovanje propisa i ogranicenja ...put kroz naseljena mesta malo usporava , ali najbitnije je stici, samo jedna policijsaka patrola na celom putu i to na Miseluku , nisu nas dirali , prosli smo ......Vrbas , NS, Fruska gora , popeo se Yugo k`o zec i malo posle ponoci stigli ...presli150 km , sve zajedno malo ispod 300 km ...puni utisaka o prelepo provedenom danu zaspali ...vredelo je ...Goggy , svaka cast na gostoprimstvu , postavio si nove standarde ...

Izvinite na duzini , al` moralo je ... :superiska:

#71 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 06 July 2015 - 13:12

Hahaha, Mišo, ti si KRALJ!!!!!!!!!!

#72 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 06 July 2015 - 13:35

View PostALIEN SM, on 06 July 2015 - 11:32, said:

Najduze smo cekali Pitu , NS je daleko , a i da ima bolji motor pre bi stigao ...da se bar najavio , mogao sam mu dati neki od ovih mojih Matica da se jadan ne muci ...hehehe...a , valjda ce uskoro kupiti i nesto bolje ...
Ne diraj u Storm-a sunce ti...hahaha :mmhappy3: :mmhappy3:
Odlicna reportaza Miso, carski si docarao!

#73 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 07 July 2015 - 09:47

OBAVEŠTENJE!!
Na Korlatošu su ostale nečije bele slušalice od mobilnog. Neka se javi ožalošćeni vlasnik da mu ih pošaljem. :)

#74 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 07 July 2015 - 21:55

To od moje `pametne ` zene ...ko nema glavu , ne trebaju mu ni slusalice ...ima neke rezervne , ne salji , kad budes dolazio u SM , turi u PJ ispod sedista ...

#75 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 07 July 2015 - 23:02

View PostALIEN SM, on 07 July 2015 - 21:55, said:

To od moje `pametne ` zene ...ko nema glavu , ne trebaju mu ni slusalice ...
:mmhappy3: :rofl_jaki: nemoj Mišo više, molim te ko boga, ostao sam bez daha od smeha.. oči sam brisao pola sata!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users