Mario, on 20 July 2017 - 20:55, said:
Možda ne bi bilo loše da se upoznaš sa delovima karburatora i da obnoviš teoriju šta za čega služi
Koliko dugo nisam radio nista oko motora, dosta sam pozaboravljao. Citam moju temu, citao sam jos neke projekte, i tek se sada prisecam 😂
Nego ili sam ja baksuz ili ne znam sta mi se desava, jutros stelujem ja karb, reko ajde pos konac sve da doteram, vozim par krugova i taman na nekih 2-3km od kuce stanem da proverim svecicu,ugasim motor pogledam boju dobra nisam ni slikao ali to je nebitno u ovoj prici. Pokusam da upalim nece, dodam malo gas,upali on ali ne prima gas,ista situacija kao prosle godine kada mi se razisla radilica. Ugasim brzo i krenem da guram do kuce,ajde da probam jos jednom opet isto. Zovem drugara da svratim kdo njega jer ima pistolj za komoresor da pogledam magnet da budem siguran, skinem deklu kais se pojeo po jednoj strani,nastavljam dalje skidam vodenu pumpu,zatim magnet on vreo,a motor nije radio dobrih 20min za to vreme trebao da se ohladi po mom misljenju. Magnet ovog puta nije kacio, izgleda da se sada druga strana razisla kod varijatora. Inace presao sam nekih 150km od montiranja radilice.
Ocigledno sam trebao da vas poslusam sa kupim neku kvalitetniju sa RP-a.
Sada razmisljam sta da radim sa skupljam pare pa da sklapam ponovo sa kvalitetnom radilicom(mada kada sam prosli put sklapao 2 srafa sto drze blokove su oblaznuli i to bas jedan pored drugog, stavljao sam neki lepak,ali iskreno ne otvars mi se to opet.)
Ili da ide u delove i da kupim nesto drugo pa sve ispocetka.
Sent from my iPhone using Tapatalk