Prica ide ovako:
Nakon sta je moj Runner razbijen 2 puta,i sta mi je do*izdilo slagat nakon sta se neko razbije,skinuo sam masinu i prodao,a netom prije toga uzeo Aeroxa u dijelovima...
Znaci Aerox je kupljen u Umagu,od frenda susjed ga uzeo,vozao,bio na njemu Team 2,onda ga prodao u 5km selo dalje,gdje ga je vozio alkos jedan i par puta padao,taj alkos ga je mjenjao za auto i nesto para,i onda sam ja za 150€ uzeo i krenuo u projekt...

..a nista nebi moglo bez

...onda sam uzeo još jednog za dijelove,cijena smjesna,52,80€ .. nije bio kompletan baš,al bile su sve plastike i morao sam ga uzet...

Nisam imao šta radit dok sam čekao neke dijelove pa me pukla dosada i poceo s poliranjem vodene(nije jos gotovo)...

S motorom je došao i Black Trophy,zaljepio valjda 5-6 puta,ubijen cilindar totalno i puknut na 3 dijela,cudio sam se kako je to vozilo,mozda i poslikam danas sutra pa da vidite..
Naravno ja sam cilindar odlozio uz ostalo "smece" od cilindara na policu

Dok je motor još vozio izgledao je ovako...

Sad su ove plastike na njemu kao nesto plavo ljubicasto,a na jesen farbanje u crveno..

..u pozadini razbijeni Runner..dusa me boli kad ga vidim :/

I jedna slikica dok se druzio s prikolicom i LoVW Golfom mk3

Trenutno je kod frenda slazemo ga do kraja i onda idemo malo razrada uz Hrvatsku policiju i priprema za registraciju...

Setup:
Cilindar: Due plus ljubicasti
Glava: Modular (dvodjelna)
Auspuh: Doppler
Variomat: Malossi
Ventilvar: Malossi
Remen: Motoforce
Kvacilo: Serijsko (u planu promjena)
Polutke: Serijske
Zvono: Serijsko (u planu promjena)
Radilica: Serijska s novim lezajevima (na zimu promjena)
Karburator: Black 19ica + gljiva
+tp kajla za pomicanje kuta paljenja pod obavezno to uzimam
Styling:
Sve sta je bilo kad sam kupio je prodano jer je bilo u losem stanju
Protuoklop izbusene rupe za zrak
Iduci mjesec narucujem zmigavce led,stop styling i jos neke sitnice
...
Ovjes i kocnice:
Kocnice neznam koje su bile prije,al ja sam naknadno uzeo Brembo komplet i cekam narudzbu drugi mjesec da uzmem Malossi plocice
Zadnji amortizer plinski napunjen za 13€ u ovlastenom servisu
Edited by Denny, 30 July 2015 - 23:09.