Jump to content

kymco bet win 50

6 replies to this topic

#1 Lemi

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 21 August 2015 - 00:01

Eo ovako resio sam da kupim skuter, prvi za sada sto znaci i da sam pocetnik, imam i automatika ljutu zver al malo malo pa nece da upali :D kymco je 50cc 2004 god, masina je u vrlo dobrom stanju plastike su cele al su ruzno farbane tj samo prefarbane preko fabricke boje. Nisam neki poznavalac skuteri ovo mi je delovalo ok sta znam vodeno hladjenje veliko sediste malo je veci od klasicnih skutera od 50 cc a i ja sam malo veci i 100 kila :D za sada ide 70, sto vise ga vozim to me sve vise privlace skuteri pa sam resio da ga malo sredim za svoju dusu, na forum sam se prijavio jer ima dosta toga o njima i raznih tema pa se nadam lepoj saradnji i naravno druzenju i pomoci ako mi zatreba. Nadam se da nisam pogresio u odabiru motora, ako neko ima takav motor ili zna nesto vise neka pise, pozdrav :)

#2 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 21 August 2015 - 00:21

Ubaci i koju sliku skutera, trebalo bi..
B&W 50cc je Kymcov najveci skuter u paleti, a bogami i u kompletnoj konkurenciji...Ja ne znam za veci skuter od 50cc odim Grand dinka ali to je vec fotelja...

Kymco kvalitetan brend, dosta njih na forumu je vozilo manji model Super9 i bili su vrhunski zadovoljni...mislim da nose istu masinu..

Sta planiras da sredjujes?

#3 Lemi

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 21 August 2015 - 00:29

Sutra stavljam slike, prvo bi resio farbanje jer stvarno je krs samo da izaberem kombinaciju boja :) pa bih se onda pozabavio malo sa masinom. Mislim da si skinute sve blokade, prvi dan kad sam ga uzeo imao sam problema sa auspuhom, sta ces stoka neizivljena pa se malo zacrveneo al sam sutradan odma izvadio katalzator i sve iz njega i nisam imao vise problema, sta mi preporucujete za pocetak da promenim da bih dobio malo na ubrzanju i krajnjoj brzni? :)

#4 Lemi

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 24 August 2015 - 21:45

jel moze mala pomoc oko ubacivanja slika nemam opciju Atachment-e ?

#5 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 24 August 2015 - 22:05

http://forum.pyrothe...slika-na-forum/

#6 Mario

Osnivač foruma

• Administrators