2
Upis
Started by qrp, Sep 01 2015 11:50 PM
13 replies to this topic
Posted 01 September 2015 - 23:50
Evo da dodam sebe u grupu bajkera, koji su pali, preciznije rečeno oboreni od strane vozača automobila.
Dotičnom je bilo teško da sačeka još koji sekund da se uključi već direkt na mene.
Danas idem kroz glavnu ulicu, dam migavac za prestrojavanje, pređem u odgovarajuću traku i tik pred samo skretanje na parking gde sam se zaputio izleti lik sa izlaza parkinga, ja na kontra rampu gde je ulaz parkinga a on skrenuo sa izlaza pa preko mene. Obuva i mene i zadnji kraj skutera, zanese me propopisno u prvi mah sam pomislio da je otpao točak.
Stegao sam se za ručice, i zajedno sa skutom na bok, kaciga odradila svoje, možda, ne sećam se, a posledice šarene. Ugruvan, tetive kolena nagnječene, stres i ko zna šta još po onim izveštajima.
Skuter ostao da leži pod točkom džipa kada su mene otpratili sanitetom, ulje iscurelo tu na licu mesta motor radio nakon obaranja pa je isključen čim se videlo to ulje, za ostalo mi je šura rekao kada ga je pokupio kombijem da je iskrivljena felna, viljuška, ali po mraku nije tačno video šta se sve još odlomilo.
Tako da eto Spider iz 4T teme, trenutno nije u životu a po svemu čini mi se da je otišao blok. Videću kada završimo papirologiju, i suđenje jer je sve ekspresno pošto me je obuvao stranac, šta će da kaže defektaža. A tako mu je malo falilo da ga skockam do detalja, jer danas za "baksuza" stigala i poluremenica za kvačilo i bio bi kompletan za finalno predstavljanje setupa.
Ovako ostajem samo ja gipsiran
Inače sam ja jedan od četvorice preletelih/podletelih danas u krugu od 200m, na moju sreću ja sam najbolje prošao.
Kacigu na glavu bez obzira na sve, ludaka ima na svakom koraku i ne gledaju kuda idu.
Dotičnom je bilo teško da sačeka još koji sekund da se uključi već direkt na mene.
Danas idem kroz glavnu ulicu, dam migavac za prestrojavanje, pređem u odgovarajuću traku i tik pred samo skretanje na parking gde sam se zaputio izleti lik sa izlaza parkinga, ja na kontra rampu gde je ulaz parkinga a on skrenuo sa izlaza pa preko mene. Obuva i mene i zadnji kraj skutera, zanese me propopisno u prvi mah sam pomislio da je otpao točak.
Stegao sam se za ručice, i zajedno sa skutom na bok, kaciga odradila svoje, možda, ne sećam se, a posledice šarene. Ugruvan, tetive kolena nagnječene, stres i ko zna šta još po onim izveštajima.
Skuter ostao da leži pod točkom džipa kada su mene otpratili sanitetom, ulje iscurelo tu na licu mesta motor radio nakon obaranja pa je isključen čim se videlo to ulje, za ostalo mi je šura rekao kada ga je pokupio kombijem da je iskrivljena felna, viljuška, ali po mraku nije tačno video šta se sve još odlomilo.
Tako da eto Spider iz 4T teme, trenutno nije u životu a po svemu čini mi se da je otišao blok. Videću kada završimo papirologiju, i suđenje jer je sve ekspresno pošto me je obuvao stranac, šta će da kaže defektaža. A tako mu je malo falilo da ga skockam do detalja, jer danas za "baksuza" stigala i poluremenica za kvačilo i bio bi kompletan za finalno predstavljanje setupa.
Ovako ostajem samo ja gipsiran
Inače sam ja jedan od četvorice preletelih/podletelih danas u krugu od 200m, na moju sreću ja sam najbolje prošao.
Kacigu na glavu bez obzira na sve, ludaka ima na svakom koraku i ne gledaju kuda idu.
Posted 02 September 2015 - 00:48
Auu dobro si prosao kakvih sve manijaka ima u saobracaju...Jbg steta jeste za skuter ali i to se moze popraviti ako osiguranje odradi svoj dio posla pa isplati odstetu.
Brz oporavak ti zelim!
Brz oporavak ti zelim!
Posted 02 September 2015 - 00:52
Pusti skuter, uzece se novi ili popraviti, bitno da si ziv i u stanju da pises.. brz oporavak!
Posted 02 September 2015 - 00:55
Auuu baš baksuz...dobro si i prošao, ajde želim ti brz oporavak jer to je najbitnije...
Za skut ćeš videti kad ozdraviš, nemoj puno da se nerviraš!
Za skut ćeš videti kad ozdraviš, nemoj puno da se nerviraš!
Posted 02 September 2015 - 09:09
Dokle vise tog bahatog ponasanja u saobracaju. Zelim ti brz oporavak a mangupa u dzipu oderi posteno po svim mogucim osnovama.
Posted 02 September 2015 - 12:55
Evo maločas dođoh sa suđenja, pošto je stranac sve ide ultra brzo.
Tek danas videh čoveka, neki matori vozio, evropejac ali eto i on voli da žuri.
Evo sličke sa lokalnih medija, mojih 5 sekundi slave
Inače njegov levi točak je ceo na mom zadnjem, da sam spustio desnu nogu na asfalt kao što imam naviku, dok sam čekao iz suprotnog pravca da prođe auto i omogući meni da skrenem, tačno bi me poklopio i prelomio.
Što kaže drugar baš znaš da odabereš ko će da te udari, ni manje ni više nego džip od 80000e.
Uglavnom njegovo kasko će sve da reši što se tiče štete a po privatnoj liniji za povrede i ostalo idemo na dogovor bez suda ako pristane, ako ne zna se procedura.
Tek danas videh čoveka, neki matori vozio, evropejac ali eto i on voli da žuri.
Evo sličke sa lokalnih medija, mojih 5 sekundi slave
Inače njegov levi točak je ceo na mom zadnjem, da sam spustio desnu nogu na asfalt kao što imam naviku, dok sam čekao iz suprotnog pravca da prođe auto i omogući meni da skrenem, tačno bi me poklopio i prelomio.
Što kaže drugar baš znaš da odabereš ko će da te udari, ni manje ni više nego džip od 80000e.
Uglavnom njegovo kasko će sve da reši što se tiče štete a po privatnoj liniji za povrede i ostalo idemo na dogovor bez suda ako pristane, ako ne zna se procedura.
Posted 02 September 2015 - 14:46
sunce ti poljubim, zaista bahato i neslavno.....
nema šta moramo da pazimo i na druge vozače i na sebe... želim ti brz oporavak
nema šta moramo da pazimo i na druge vozače i na sebe... želim ti brz oporavak
Posted 02 September 2015 - 16:25
Brz oporavak ti zelim ...sve u svemu jos si i dobro prosao ...najgore od svega je da ma kolikio god pazio , ne zavisimo samo od sebe , nego i od drugih...
Posted 08 September 2015 - 03:14
Super si prosao, ja sam imao slicnu situaciju skoro, isto prosao sa povredom noge. Sta da ti kazem, nemoj da se stidis kada se budete dogovarali oko isplate za povrede. Osiguranje ce ti platiti preko 100k, tako da znas koliko okvirno da mu trazis.
Posted 09 September 2015 - 13:25
Hvala za info, trenutno su u toku pregovori između advokata pa ću videti kakva je ishod.
Posted 24 September 2015 - 20:17
Sta se desava? Kako tece oporavak?
Posted 25 September 2015 - 00:59
Hvala na pitanju, dobro. Razgipsirali me pre 10ak dana, koleno je idalje oteceno, ne mogu da savijem do kraja nogu ali se polako vraca u funkciju. Cekam kontrolu pa onda na vezbe. U medjuvremenu sa druge strane vodimo pravnu borbu
Posted 25 September 2015 - 01:04
Koljeno je najgore za oporavak. Kada sam ja zeznuo koljeno na fudbalu prije 6 godina (puknuce ligamenta i prelom casice) trebalo mi je dobrih 6 mjeseci oporavka da prohodam. Tako da pretpostavljam kroz sta prolazis...Mogu ti reci da su fizikalne terapije odlicne za brz oporavak.
Neka je sa srecom i oporavak, a i pravni procesi
Neka je sa srecom i oporavak, a i pravni procesi
Posted 25 September 2015 - 11:42
Biće to ok, samo malo strpljenja i vežbanja. Želim ti da se oporaviš tako da sve bude kao pre nezgode.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users