Dotičnom je bilo teško da sačeka još koji sekund da se uključi već direkt na mene.
Danas idem kroz glavnu ulicu, dam migavac za prestrojavanje, pređem u odgovarajuću traku i tik pred samo skretanje na parking gde sam se zaputio izleti lik sa izlaza parkinga, ja na kontra rampu gde je ulaz parkinga a on skrenuo sa izlaza pa preko mene. Obuva i mene i zadnji kraj skutera, zanese me propopisno u prvi mah sam pomislio da je otpao točak.
Stegao sam se za ručice, i zajedno sa skutom na bok, kaciga odradila svoje, možda, ne sećam se, a posledice šarene. Ugruvan, tetive kolena nagnječene, stres i ko zna šta još po onim izveštajima.
Skuter ostao da leži pod točkom džipa kada su mene otpratili sanitetom, ulje iscurelo tu na licu mesta motor radio nakon obaranja pa je isključen čim se videlo to ulje, za ostalo mi je šura rekao kada ga je pokupio kombijem da je iskrivljena felna, viljuška, ali po mraku nije tačno video šta se sve još odlomilo.
Tako da eto Spider iz 4T teme, trenutno nije u životu a po svemu čini mi se da je otišao blok. Videću kada završimo papirologiju, i suđenje jer je sve ekspresno pošto me je obuvao stranac, šta će da kaže defektaža. A tako mu je malo falilo da ga skockam do detalja, jer danas za "baksuza" stigala i poluremenica za kvačilo

Ovako ostajem samo ja gipsiran

Inače sam ja jedan od četvorice preletelih/podletelih danas u krugu od 200m, na moju sreću ja sam najbolje prošao.
Kacigu na glavu bez obzira na sve, ludaka ima na svakom koraku i ne gledaju kuda idu.