guzva,,,tri moja i jedan pridoslica ...

CPI, model HUSAR, ortodoksni Kinez , dogurao ga pre par dana moj drugar Zlatko ...da se vidi sta moze da se uradi ...njegov sin ga terao dok je isao , a kad je stao posle godinu i vise stajanja postao ovakav ...u jadnom stanju ...Zlatko bi da se osposobi i dovede u vozno stanje kako bi ga koristio . ovako ne vredi nista ...toliko je bio zapusten i prljav od stajanja , da smo ga morali prvo malo oprati da bi ista videli ...na meni je ostalo kad uhvatim vremena da napravim preliminarni pregled i defektazu pa da vidimo sta cemo ...ndema zurbe , kako mi posao bude dozvoljavao , kad je do sad stajalo , moze da ceka ...ali , opet sto pre dok jos ima sezone za voznju ...
PRELIMINARNI PREGLED I DEFEKTAZA ...

slomljena rucica zadnje kocnice...

sediste...

kadica sedista slomljena sarka ...

nalivno grlo rezervoara - zardjalo , korozija , suvo ko barut , ni ne mirise na benzin ...

cep sam jedva izvadio koliko ga je korozija stegla , kljuc nije hteo u bravu , listici korodirali , visestruko sam prskao WD- om dok nije popustilo ...

evo kako su ucvrscene plastike patosa - izlomljeni stubici ...

plastika prednjeg kokpita ispucala , slomljena od prethodnog pada ...

ta plastika je za menjanje ...

na km satu se nista ne vidi , izgleda da je sunce ucinilo svoje ...

zadnja guma ...potrosena , trula , po mom misljenju nije za voznju ...nista bolja nije ni prednja ...
eto , to je onaj preliminarni pregled , pa cemo videti sta cemo ...do masine jos nismo ni dosli , a pozitivno je to sto je pre nego sto je ostavljen , kupljen novi accu i za divno cudo, vergla ...naravno ne pali , goriva nema ...
Ovih dana cu se cuti sa Zlatkom , da vidim sta on hoce , koliko daleko da idemo i da uradimo sta mozemo , za ovakvo stanje ne vredi ni 100 evra ...
Ovaj CPI , ne znam da li ga ko od nas na forumu ima ( mislim da ga niko nema ) je ortodoksni Kinez , Yamaha klon , agregat minarelli - kinarelli , poredeci ga sa mojim Alienom u vise od 90 % pozicija je identican , skoro sve je isto , razlike su neznatne , time ce mi rad biti olaksan , nema nekih nepoznanica , sve je jasno ...
Kako mi vreme bude dozvoljavalo , tako ce se raditi , vraticemo ga u zivot , nadam se ...