ННАЈБОЉА ИКАД, У МОЈОЈ ЦЕЛОЈ ОСМОГОДИШЊОЈ КАРИЈЕРИ!
ХВАЛА ТОМОСУ ШТО МИ ЈЕ ОМОГУЋИО ОВО ЗАДОВОЉСТВО!!!!!!!!!!
Завршио сам трку као други (последњи), за дужину мотора иза кењереша!!!!
Ја мислим да смо се бар 10-15 пута претицали, једном је дошло и до озбиљнијијег контакта при брзини од 100 на час, у шикани, ја сам изазвао инцидент приликом претицања, ал шта сад, возимо трке, не идемо на пецање са томосима

Мотор је ишао добро, имам снимак са камерице, али се бојим да неће бити употребаив, јер сам по доласку у бокс видео да се замаглило сочиво... :(
Времена вам говоре све, киша је пљуштала, 12-13° је била температура ваздуха, мени је мотор ишао 99.8 км/час, из круга у круг је константно држао исти звук и држао исте перформансе! По овој кишурини сам направио свега пола секунде спорији круг него што сам јуче направио на квалификацијама по сувом, са мотором који је био бржи 5км !!!! Возио сам стварно на граници, у свакој кривини, на сваком месту, на кочењу сам пар пута блокирао предњи точак, на гасу сам клизао пар пута, једноставно је ово било најбоље што сам могао, и ја се осећам као да сам победио на светском првенству!!!! Публика је била одушевљена, судије такође, и Кењер сам каже да је било изузетно!
Слике ћу окачити, ако их уопштеми добијем, јер сумњам да је био неко толико луд да по том пљуску слика.
Бржи смо били од свих 125ццм мотора на стази, а били смо бржи и од половине дивизије 2 (250 2т,350 2т, 750 4т, 1000 4т...).
Свећицу ћу вечерас сликати и окачити.