←  Moto sport

svet-skutera

»

Šampionat Srbije - Beranovac 27-09-2015

Locked

.::SALLE::.'s Photo .::SALLE::. 01 Dec 2015

Hvala momci :)
Sto se tice Bate , covek mnogo dobro radi , i stvarno je neverovatno kako idu cilindri koje je on radio (oni koje je hteo da uradi kako treba) . Urosu je 3 puta doradjivao cilindar po malo jer je ocigledno hteo da vidi kako ce da se pokaze Uros .
Portmape imam , znam dosta stvari koje pre nisam znao . Uros Ima najbrzi motor u sampionatu , otkada mu je Bata zadnji put uradio cilindar .
Izduvni kanal ne sme pre 195 stepeni , primarni prelivni na 130 stepeni , sekundarni na 129 i boost isto . Kompresija 12.5 :1 , i glava se navaruje zbog samog oblika komore , squish 0.8-1mm , postovacu slike kad uhvatim vremena . Paljenje se pomera u advance . Batini cilindri su mnogo elasticni , rade najbolje u rasponu od 8.000 do 12.500 rpm , sad zavisi i od auspuha , za nase staze je najbolji Arrow jer je najjaci na 11.000-12.000 i svaki njegov cilindar bolje vrti u sestoj brzini nego u prvoj , jednostavno puca od snage, moze se voziti i bez izduvnog ventila . Jednostavno covek ima dosta iskustva , a to kakav je covek ne bih da komentarisem jer mi je dosta pomogao, ali nisam trenutno u dobrim odnosima sa njim iz samo njemu poznatih razloga .
Evo jednog kratkog snimka cisto da vidite kako je Urosev motor isao u odnosu na Gajicev koji je sampionski

Edited by .::SALLE::., 01 December 2015 - 23:58.

Petko131's Photo Petko131 02 Dec 2015

View Post.::SALLE::., on 01 December 2015 - 23:43, said:

Hvala momci :)

Честитке још једном на вожњи, и теби и Урошу, то сам заборавио да напоменем у натпису!

Браво, лепо си описао бату и његов рад! :)
Чудан човек али заслужује поштовање!

Mario's Photo Mario 02 Dec 2015

svaka čast Sale na izveštaju, već dugo očekujemo da nam neko prenese šta se zapravo dešavalo iz prve ruke
Locked