Malaguti Phantom F12 Ferarri
Stefan93
18 Nov 2015
Ukratko o skuteru..
Malaguti f12 LC,retka Ferarri verzija sa originalnom Ferarri ,,giallo modena,, nijansom zute..takodje ima 2 disk kocnice .
IMG_20151111_112933.jpg (251.71K)
downloads: 41
IMG_20151111_112942.jpg (231.84K)
downloads: 48
IMG_20151118_150957.jpg (112.68K)
downloads: 45
IMG_20151118_151008.jpg (125.72K)
downloads: 44
IMG_20151118_151021.jpg (231.59K)
downloads: 36
Malaguti f12 LC,retka Ferarri verzija sa originalnom Ferarri ,,giallo modena,, nijansom zute..takodje ima 2 disk kocnice .

downloads: 41

downloads: 48

downloads: 45

downloads: 44

downloads: 36
Stefan93
18 Nov 2015
Inace zab da napisem da je skuter 1999 god i 100% serijski...jos mozda mesec dana
IMG_20151116_104021.jpg (685.32K)
downloads: 50

downloads: 50
Lauda
18 Nov 2015
Uf, kupio si bas skup auspuh ali i dobar. Polini For Race 3 je odlican auspuh sa "ne bas tako sirokim" powerband-om i finom snagom. Ciljni obrtaji su mu tu negdje izmedju 8 i 9 hiljada obrtaja, to svakako moras u praksi probati.
Vidim i Stage6 Dellorto karburator, rekao bih 19mm, na slici? Kakav se ono cilindar nalazi iza auspuha na slici? Vidim dio crne glave? Vidim i HPC radilicu, kao i Malossi E5 filter?
Nemoj samo reci da je neki kineski cilindar pa da pokvaris ovako fine dijelove...
Daj spisak dijelova, da ne nagadjamo ovako kao u kvizu.
Sa srecom neka je projekat i samo polako...
Vidim i Stage6 Dellorto karburator, rekao bih 19mm, na slici? Kakav se ono cilindar nalazi iza auspuha na slici? Vidim dio crne glave? Vidim i HPC radilicu, kao i Malossi E5 filter?
Nemoj samo reci da je neki kineski cilindar pa da pokvaris ovako fine dijelove...

Stefan93
18 Nov 2015
Lauda, on 18 November 2015 - 19:15, said:
Uf, kupio si bas skup auspuh ali i dobar. Polini For Race 3 je odlican auspuh sa "ne bas tako sirokim" powerband-om i finom snagom. Ciljni obrtaji su mu tu negdje izmedju 8 i 9 hiljada obrtaja, to svakako moras u praksi probati.

StefanKajic
18 Nov 2015
Stefan93
18 Nov 2015
sinisa93, on 18 November 2015 - 18:47, said:
Izgleda odlicno ocuvan 
Koji kit se planira za tako ozbiljan auspuh?

Koji kit se planira za tako ozbiljan auspuh?

Lauda
18 Nov 2015
Pa da, taj auspuh je upravo za jaci base ili slabiji midrace. Ja recimo bih uvijek uzeo Yasuni R ali i Polini nije los. Daje dosta snage ali treba se potruditi pa pravilno ustelovati prenos i karb da iskoristis njegov puni potencijal, a siguran sam i kvalitet izrade da je na nivou za te pare. U svim tim dijelovima jedino mi ta RMS radilica bode oci ali dobro, trebala bi raditi posao na base-u.
Bice to super base projekat, samo ako slozis i ustelujes sve kako treba.

Stefan93
18 Nov 2015
Stefan93
18 Nov 2015
Lauda, on 18 November 2015 - 20:18, said:
Pa da, taj auspuh je upravo za jaci base ili slabiji midrace. Ja recimo bih uvijek uzeo Yasuni R ali i Polini nije los. Daje dosta snage ali treba se potruditi pa pravilno ustelovati prenos i karb da iskoristis njegov puni potencijal, a siguran sam i kvalitet izrade da je na nivou za te pare. U svim tim dijelovima jedino mi ta RMS radilica bode oci ali dobro, trebala bi raditi posao na base-u.

Lauda
18 Nov 2015
Taj polini nije bas popularan kod nas upravo zbog cijene pa i nemamo bas puno podatka o njemu.
U kakvom je stanju serijska radilica? Koje lezajeve pakujes?
Za base setup HPC radilica i ne igra bas neku ulogu. Samo pravilno je ugradi i bice ok. Bilo je i diskusije da se sa hpc radilicom na base-u vise izgubi nego sto se dobije.
Kada krecu radovi?
Edited by Lauda, 18 November 2015 - 20:30.
Za base setup HPC radilica i ne igra bas neku ulogu. Samo pravilno je ugradi i bice ok. Bilo je i diskusije da se sa hpc radilicom na base-u vise izgubi nego sto se dobije.
Kada krecu radovi?
Edited by Lauda, 18 November 2015 - 20:30.
Stefan93
18 Nov 2015
Lauda, on 18 November 2015 - 20:29, said:
Taj polini nije bas popularan kod nas upravo zbog cijene pa i nemamo bas puno podatka o njemu.
Kada krecu radovi?
Kada krecu radovi?
Stefan93
18 Nov 2015
u svakom slucaju bez obzira sto je nova, radilicu cu pre ugradnje odneti na komparator i po potrebi balansirati (nadam se da nece biti potrebno)

Stefan93
18 Nov 2015
Drugari,jel zna neko precnik serijskog usisnog grla za mina block ? dal cu trebati da uzimam vece ?
Pita
18 Nov 2015
Motor ti je baš dobro očuvan, lep primerak!!
Setup je pravi gradski za svakodnevu vožnju...Polini FR3 je baš exluzivan i čini mi se da ga nemamo na forumu...nadam se da ćemo od tebe čuti kako i radiu praksi sa posebnim detaljima iz prve ruke!!
Neki bolji usis tj veći je svakako bolji od tvog serijskog, pogotovo ako ti je fabrički sa metalnim lamelicama koje i nisu najsrećnije rešenje...
Setup je pravi gradski za svakodnevu vožnju...Polini FR3 je baš exluzivan i čini mi se da ga nemamo na forumu...nadam se da ćemo od tebe čuti kako i radiu praksi sa posebnim detaljima iz prve ruke!!
Neki bolji usis tj veći je svakako bolji od tvog serijskog, pogotovo ako ti je fabrički sa metalnim lamelicama koje i nisu najsrećnije rešenje...
Mario
19 Nov 2015
Lauda
19 Nov 2015
Bice dovoljan 21mm za 19ku karburator. I ja isto vozim Malossi Sport na serijskom usisu sa dell 19mm. Pregledaj dobro usis, da prirubnica nije negdje ispucala i obavezno zamijeni te metalne lamelice. Stavi karbonske i bices miran.
Stefan93
19 Nov 2015
Pita, on 18 November 2015 - 23:47, said:
Motor ti je baš dobro očuvan, lep primerak!!