probal budem po segmentima skutera napravit neke cjeline pa to sad tak složit,a dalje bude išlo kak budu radovi napredovali...
BTW - starije slike su lošije jer sam tad imal neki telefon sa ne baš bajnom kamerom
jednostavno sam moral na starog runnera ubacit 250 i.e. mašinu...
cilj je bil nać razbijenog nexusa da sa njega mogu uzet potrebne dijelove za swap..uz to sam odma tražil nekog lošijeg vx ili vxr-a da si uzmem ramu,plastike i to kaj trebam od dijelova..
prvo je uletio nexus,odma kad je izašel oglas,isti dan sam ga zakaparil i sljedeći dan već išel po njega i dovuko kršinu doma..
kasnijim razvojom situacije skužil sam da sam prošel bolje nego sam mogel mislit i planirat..
skuter je bil uništen,prednji kraj totalka,volan je doslovno bil stisnut na sic a prednji kotač u zraku...ali i vilica i felga prenja ko i kiler bili su netaknuti (udarac je bil u bok kamiona,u kutiju tak da je stradal gornji dio skutera,pofrkana rama itd)
od njega sam ostavil mašinu i instalaciju,sajle gasa,kočiona klješta,kiler i crijeva..ostala mi hrpa dijelova koje sam rasprodal..
nakon toga uletil je na kraju vxr200 za jako malo novce (sa greškom na motoru,zamješalo ulje i vodu ) ali i u lošijem stanju (prednje vilice od fxr-a,plastike svakakve i nikakve itd..)
od njega sam isto imal dosta dijelova za prodat tak da sam na kraju sa svim dijelovima otplatil pare koje sam dal za ta 2 skutera i još bil u ljepom plusu,plus dijelovi koje sam ostavil si za projekt
Edited by steeef, 28 January 2016 - 23:43.