115 replies to this topic
Posted 29 September 2016 - 23:07
kad već nemam vremena od posla za te svoje krampove slagat,onda barem da kupim još dijelova koi trebaju,a i onih kaj ne trebaju

Posted 30 September 2016 - 05:38
Daa jbt, žalosno ali istinito, bitno je da se kupuje, možda će nekad trebati...
Posted 30 September 2016 - 09:14
ma sezona mi jos traje,dok mislim da sam sve rjesil onda mi dodje oar skutera opet i tak u krug,a nemrem ja radit sebi nest dok mi sastrane stoji par skutera koje neko ceka da se sloze..
sad kupujem jos kaj mi fali i kaj ocu zamjenit da imam novo za sastavljat sad kroz zimu da ga kompletiram do proljeca..
otkazal sam neke poslove kaj sam trebal kroz zimu radit da imam vremena samo za vxr
sad kupujem jos kaj mi fali i kaj ocu zamjenit da imam novo za sastavljat sad kroz zimu da ga kompletiram do proljeca..
otkazal sam neke poslove kaj sam trebal kroz zimu radit da imam vremena samo za vxr
Posted 09 November 2016 - 23:11
kak sam stigel pomalo sam radil na polici :icon_biggrin:
odlucil ju prosirit malo jos,napravit pregrade medju policama i slicne pizdarije..
nakupoval lesonitki za pregrade ko da radim trokrilni ormar,pa od kartona sablone radil,crtal,rezal,ljepil..neznam vise ni sam kaj ne..

uzel kinesku led traku na daljinsko paljenje za osvjetljenje svake police..boju neku nebesko plavu,da baca malo na oldskul

sad je osmirglano,malo treba kitanja pa u sprickit i farbanje...

odlucil ju prosirit malo jos,napravit pregrade medju policama i slicne pizdarije..

nakupoval lesonitki za pregrade ko da radim trokrilni ormar,pa od kartona sablone radil,crtal,rezal,ljepil..neznam vise ni sam kaj ne..

uzel kinesku led traku na daljinsko paljenje za osvjetljenje svake police..boju neku nebesko plavu,da baca malo na oldskul

sad je osmirglano,malo treba kitanja pa u sprickit i farbanje...

Posted 10 November 2016 - 08:54
Bas lepo. Voleo bih ovako nesto na svojoj gajbi.
Posted 17 November 2016 - 23:33
Opa, svaka cast!
Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk
Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk
Posted 18 November 2016 - 06:57
Hah imperija uzvraća udarac

Posted 18 November 2016 - 12:18
return of the jedi

Posted 06 January 2017 - 01:46
napokon gotovo...polica 
nalemil sam se tih govana od dzekova,traki,ozicenja i gluposti ko mamlaz..pun k. mi je vise bilo al ajd,gotovo je

evo i neko kao vidio ... nema veze kaj se slika trese,glavno da tool svira u pozadini (uz lavež pasa) ... specialni efekti na razini filmova georga lucasa

nalemil sam se tih govana od dzekova,traki,ozicenja i gluposti ko mamlaz..pun k. mi je vise bilo al ajd,gotovo je

evo i neko kao vidio ... nema veze kaj se slika trese,glavno da tool svira u pozadini (uz lavež pasa) ... specialni efekti na razini filmova georga lucasa

Posted 06 January 2017 - 08:01
Dobro izgleda,
Posted 06 January 2017 - 12:28
Bravi, otvoricemo novu temu za ovo!
Posted 07 January 2017 - 22:48
Bogami lepo izgleda...svaka čast!
Posted 02 February 2017 - 12:18
evo jos jedna glupost iz stef garage 

stolna lampa
iskoristil sam amortizer koi je prvotno bil namjenjen za dragster kao prednja suspenzija,ali nije radil posto posto nike bil predvidjen za tu poziciju i funkciju,pa eto ga da se ne baci..
kao postolje iskoristil sam glavcinu i disk od keader i quasar masina koje nose 14 cola straznji kotac (disk 240mm)
za povezati amortizer sa glavcinom iskoristil sam nosac od nekog starog amortizera i sarafom stegnul na glavcinu,istu stvar sam iskoristil i gore za fiksirat grlo zarulje na vrh amortizera..
tak da sam izbjegel varenja a dobil to da se lamoa more more micat,tj mjenjat kut i na amortizeru a i samo grlo zarulje..
jos moram nac neki blatobran od skutera da ga stavim gore ko sjenilo i slozit nosac za njega..
detaljnije budem poslikal dijelove kad rastavim sve i pofarbam,ovo sam samo sklepal i sastavil da vidim dal stvar pije vodu

stolna lampa

iskoristil sam amortizer koi je prvotno bil namjenjen za dragster kao prednja suspenzija,ali nije radil posto posto nike bil predvidjen za tu poziciju i funkciju,pa eto ga da se ne baci..
kao postolje iskoristil sam glavcinu i disk od keader i quasar masina koje nose 14 cola straznji kotac (disk 240mm)
za povezati amortizer sa glavcinom iskoristil sam nosac od nekog starog amortizera i sarafom stegnul na glavcinu,istu stvar sam iskoristil i gore za fiksirat grlo zarulje na vrh amortizera..
tak da sam izbjegel varenja a dobil to da se lamoa more more micat,tj mjenjat kut i na amortizeru a i samo grlo zarulje..
jos moram nac neki blatobran od skutera da ga stavim gore ko sjenilo i slozit nosac za njega..
detaljnije budem poslikal dijelove kad rastavim sve i pofarbam,ovo sam samo sklepal i sastavil da vidim dal stvar pije vodu

Posted 02 February 2017 - 23:00
Svaka cast za najsitnije detalje! Meni je taj blatobran od runnera jedan od najlepsih, odlicno prati konturu gume... izgledace lampa mocno, racing mocno

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users