Hexagon-a sam probao pre neki dan, ide nenormalno dobro. Ler gas mu je slab, tako da se gasi na leru. Potrosnja jos nije precizirana, momak koji ga je vrlo kratko vozio govori do 3.5l. Motor je presao 18 i kusur hiljada. Napred disk, pozadi dobos. Prva boja, akomulator los. S'obzirom da sam ga pre sat vremena doterao kombijem, koliko sam uspeo da vidim ima ulaganja. Felne su mu aljkavo ofarbane (sprej u pitanju, presli i na gume), zatim granicnik za suvozaceve noge takodje ofarbam sprejom (presli na plastiku), prekidac za dugo svetlo ne stoji kad ga upalis, vec moras prstom da drzis, sediste na par mesta pocepano (inace je crna koza u pitanju), gume solidne, brava za ''gepek'' losa, disk jako reljefast (los), stakla na oba stop svetla su polomljena, plastika na levoj bocnoj strani je pukla, i auspuh je negde probio pa se malo glasnije cuje, i to mu je to sto sam za sad primetio. O voznji nemam dodira, probao sam ga pre tri dana samo na 500m.
Dok ne krene sezona imam u vidu registraciju i prevod na sebe, kupovinu kofera, da poradim malo na estetici i malo oko instalacije da doteram to sve u red.
Evo slika, pa ocenite.