zdravo..evo me opet da napravim mali update.
nije me bilo dugo vremena,jer skuter se nije nista pokvario

ide sasvim dobro,presao je 6500km sada,
potrosnja mu je opet preko 6 litara,ali ne zalim se mnogo oko toga jer ne zna za osponu sa 140kg na njega.
kupio sam polovni dellorto phbn 17.5ls sa rucnom sauhom..nije imao na njega strafic za vozduh,strafic za ler gas i to sam kupio novih i kupio sam novu glavnu diznu 60 a taj je imao 90..kupio sam iglu a25,a taj je imao a12 i kupio sam onaj difuzor ili kako se jos zove neznam limcic sa rupama koji stoji na ulazu kod filtera...
sa ovim setapom na karburatorom hocu da ga malo smirim,da mu namalim potrosnju a da lepo ide..sve je to spremno ali nisam probao,jer necu da diram skuter dok ide ovako dobro.
kupio sam mu i novi kais za rezervu.
zamjenio zadne kocione plocice,kupio opet neke kineske..trazio sam i jedva sam nasao..nije kao svaki kinez..kinezi su mu napravili kopiju na zadnja klesta od peugeot speedfight 1..iste su plocice.
sad ove plocice koju sam stavio mnogo me nerviraju jer mnogo cvice,dali mozda imate neko resenje za to?..ili da nabavim neke kvalitetnije?
promenio sam ulje u menjacu i sada mi kapi po malo ulje od strafa gde je ispust.(dobro sam ga pritezao,ali mozda cu da mu stavim i lepak).
to je to za sada...evo neke slike od karburatoru,plocice i skutera.
IMG_20170314_174050.jpg 3.98MB
29 downloads
IMG_20170314_174119.jpg 4.73MB
21 downloads
evo karburatora:
IMG_20170421_002007.jpg 3.59MB
21 downloads
ove su zadnje plocice
IMG_20170504_151500.jpg 3.12MB
21 downloads
ovo su novi delovi za karburator
IMG_20170422_151253.jpg 2.88MB
19 downloads
jos nesto da vas pitam..kad je motor hladan je sasvim OK,ali nakon 10 min voznje kad ugrije kada vozim srednu turazu konstantnu i kada pustim gasa od max cuje se cuckanje kao kod rolnama,kao zvuk da idi od lagerima na radilicu,nije zvuk kao na kljipnacu nego na drugo mjesto.
gi proveriv rolnite ne se potroseni..da mu se premnogu lesni 4.2gr?
ili se lagerite na radilica..proveriv nema lufta na lagerot od kaj varijatorot..osven koga ke zagre se siri materijalot i togas pocnuva nekoe cukanje.

dok ide ne planiram da ga otvorim..sta vi mislite oko cuckanje?
Edited by ZoranPopovski, 16 September 2017 - 22:15.