Jump to content

Keewey hurrican 70cc

• This topic is locked This topic is locked
607 replies to this topic

#121 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 11 April 2012 - 21:36

da, tako smo nekako dobili i mi dell 21 kod krste... nema paljenja bez saug-a i mukanje na odvtanje punog gasa u prvih recimo 1 min.. ali zato kada dobije radnu temperaturu ide vrlo fino i ne trokira... jednostavno ogromna je razlika između toplog i hladnog stadijuma, i kod ovih AC varijanti se mora raditi na dobro zagrejanom cilindru...

#122 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 12 April 2012 - 22:13

E i da neke stvari pojasnim oko razlike AN-AU...I po slici se vidi da je razlika velika jer nije dovoljno samo kupiti AU i zasrafiti ga u karb.

AN-za 4t...
Posted Image
AU-za 2t...
Posted Image
Ako se menja onda ide obavezno i zamena rasprasivaca jer su tu razlike u visini navoja...e oni su vec malo zajebani za nabavku pa je lemilica mnogo jednostavnije resenje...
"Atomizers i slajdove

Ako imate PHBG, preporuča se da provjerite atomizers prije nego ga instalirate, jer Dellorto opskrbljene trgovine sa nekim PHBG s četverotaktnih AN atomizers, a 9562 AN čahura tipa raspršivač. Ako je broj raspršivač dio počinje, to je četverotaktni raspršivač, a to može biti teže podesiti i pokrenuti vrlo bogata u praznom hodu i u 1/8 do 2/8 gasa. Svi dvotaktni raspršivači brojevi dio početi sa AU i koristiti 9655 AU raspršivač čahure.

Posted Image
Posted Image

#123 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 13 April 2012 - 08:55

i onda se kod ovog raspršivača sa šeširićem kombinuje kosina klipića od 40 i 50 stepeni u 2T varijantama... eto ja sam do juče mislio da je PHBG city varijanta onna prva sa 9562 raspršivačem i kosinom klipića 30 a ova druga PHBG racing varijanta, gde je 9655 sa šeširićem i klip sa kosinom 40 ili 50...

interesantno je primetiti da 4T raspršivač 9562 ima i veću rupu po strani

#124 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 28 April 2012 - 16:35

Otoplelo je BAS pa sam malo raduckao na karbu i sredio mu letnji setup ...dizna smanjena sa 85 na 82,sraf smese otvoren samo 3/4 kruga .Rezultati odlicni ...iako se na slikama ne vidi bas dobro ...jbg vaznije je kakav je rezultat na gasu :)
Da ne bude zabune svecica je ista samo je slikano u senci i na suncu...ima jos malu kilometrazu...
Posted Image
Posted Image

Pocelo je i malo zveckanja da se cuje ispod dekla-slajderi zreli za zamenu,i to polinijevi ...isterali par hiljada i kraj...sreca imam neke matore al jos upotrebljive pa dok se ne nabave novi...
Posted Image
Posted Image

Usput reko aj da probam sa jos 0.10gr laksim rolnicama [ bila kombinaija 3+3-4.2+4.4 ] pa stavim 4.2 i to bese pun pogodak...polude mali :D ....da ga jbm meni taj beli centralni ne moz da istera ovu sezonu...morace neki novi da se nabavi slicne jacine jer mi se odlicno uklapa u setup...

#125 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 28 April 2012 - 18:27

ah, to je ona svecka sa platnama ispodmetanim ...
A, karb je prava nauka, stvarno treba imati strpljenja, ja nesto u zadnje vreme sve vise idem linijom manjeg otpora, cim je iole dobro , vise ne diram,valjda to ide sa godinama...jbg...

Jesu ovi slajderi malo...vidi se i golim okom... al` radice taj multivar jos dugo...

#126 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 28 April 2012 - 19:07

ALIEN SM, on 28 April 2012 - 18:27, said:

ah, to je ona svecka sa platnama ispodmetanim ...
A, karb je prava nauka, stvarno treba imati strpljenja, ja nesto u zadnje vreme sve vise idem linijom manjeg otpora, cim je iole dobro , vise ne diram,valjda to ide sa godinama...jbg...

Jesu ovi slajderi malo...vidi se i golim okom... al` radice taj multivar jos dugo...
Svecka je prva liga...nije osetljiva ko platine i iridijumke a daje odlicnu varnicu [ ima tu zasluga i Naraku bobina]....Ma takav sam i ja,dok radi -ne pipaj :D al popravilo se vreme pa se i meni poravila zelja da dovrsim zapoceto oko karba...gurace multi jos dosta,samo da nabavim slajdere...

#127 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 28 April 2012 - 22:48

ne nego se uvek radi nešto tuđe, a svoje ide, malo preliva, pa dobro je neka gura, a onda na pumpu razmišljamo , koji mu je.. mali opet progutao boga i oca... :D..

#128 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 30 April 2012 - 18:00

Mario, on 28 April 2012 - 22:48, said:

ne nego se uvek radi nešto tuđe, a svoje ide, malo preliva, pa dobro je neka gura, a onda na pumpu razmišljamo , koji mu je.. mali opet progutao boga i oca... :)..
Aaa danas sam se bavio i merenjem, pa kaze:- sa malo manje od 5.8l goriva 110km...vrlo solidno poboljsanje u odnosu na proslogodisnje merenje kad je pio i celih 6l+...karb je blizu idealnog ustelovan[ jbg -nikad nije idealno,uvek moze jos malo bolje], rolnice pogodjene 121% :D u miligram ..cupa ,kida i ubija :D a komsiluk ima da mi jbe sve po spisku :bicedobro: Jos sam [ opet ] stavio s6 bele oprugice na MF i tako su mu legle da je to cudo... svako zavrtanje gasa mami osmeh u uglu usana ...postacu poeta jbt :P
Jos jednom se pokazalo da "turpiju" treba stalno stelovati i prestelavati ako oces da izvuces max. iz setupa...

#129 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 30 April 2012 - 23:56

večita igranka...tu nema kraja..ali u tome je i draž! :bicedobro: oćemo mi videti neki snimak?? mislim da sam te to isto pitao i pre jedno 3 godine kad si rekao da nemaš dobar tel ili tako nešto, uglavnom eskiviro si.. :D

#130 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 01 May 2012 - 14:19

Pita, on 30 April 2012 - 23:56, said:

večita igranka...tu nema kraja..ali u tome je i draž! :D oćemo mi videti neki snimak?? mislim da sam te to isto pitao i pre jedno 3 godine kad si rekao da nemaš dobar tel ili tako nešto, uglavnom eskiviro si.. :D
Tad je bio los fon a sad je ok al je video los...opet cu se vadim :bicedobro: Ma iskreno- zadnji put kad sam pokusao nesto da snimim zamalo ga izginem i to u mojoj ulici ,budala u kolima iz suprotnog smera je nesto trazio po kaseti i u nepaznji preso na vise od pola moje strane,ja drzim pun gas i telefon mi u ruci,ni da ga bacam ni da mu svirnem ni da kocim...promasio me za kojih 20cm a na tolko sam i ja proso od parkiranih kola sa desne strane....ako budem nesto snimao ima ko vi da odem u pm gde nema saobracaja...al ne jbm da vozim jednom rukom,napravicu neki drzac za fon... :P

#131 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 02 May 2012 - 13:02

Evo, da me Pita ne proziva :bicedobro: ,napravio sam jutros nosac za mobilni, bice snimka ,vazno da su obe ruke na upravljacu ...kad ce bude -jbm li ga al cim nadjem vremena i kad stigne obrtaljka ....polozaj je kao ok,mozda je moglo da bude vislje da ima pregled i puta al bi se vise klatilo pa nije to to ...

#132 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 02 May 2012 - 20:21

I mene zanima sta ce ti pokazati obrtaljka jer su nam setapi toliko slicni... Evo, sad smo skoro u isto vreme presli na malo lakse rolice. Meni Replika pocinje da se budi na oko 8000, na 8500 krece da odlucno da vuce a na oko 9300 je u centru rezonance. Sada sa 4,25 gr Replika navrti do oko 10300 i tu je kraj sa ovim prenosom. To mu dodje oko 9 banki. Sa laksim rolicama je dobio 150-200 obrtaja na iberturu ali brzina se nije nesto promenila vec zivost kroz ubrzanje.

#133 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 02 May 2012 - 20:34

Tebi je ostalo jos samo pomeranje paljenja i to je to :bicedobro: A videces razliku kad to odradis,dobije zvuk ko helikopter u turazi kad udje u rezonaciju+ dosta snage. Za ove moje kratke voznje po gradu max. brzina mi i nije bitna al je ubrzanje zadovoljstvo...jbg zivim u centru gde je saobracaj shit a voznja kilava...

#134 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 02 May 2012 - 22:52

e to se ceni cvele...položaj je idealan, videće se ubrzanje i brzina...a obrtaje ćeš nam preneti...

Željno čekam tvoooj snimak, i nadam se svakog dana, da ćeš jednom iznenada, na forum nama postovati...Ja to ubrzanjem zoveeeem....(by Hanka Paldum)

#135 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 02 May 2012 - 22:56

:D fali samo muzika :D :0takoje:

#136 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 03 May 2012 - 08:40

hahah gledam onaj snimak, i čekam ajd saće saće. .. kad ono gledamo kako je bata Cvele uradio držač za mobilni.. e jbg-...

#137 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 May 2012 - 18:47

Jbg sad cu moram da pravim i nosac za obrtaljku :ninjar: Danas sam je isprobao i radi "mala" za sve pare,cak sam snimio i klip al ga necete videti jer ga matori seronja tj. ja nije memorisao u telefonu... :2cirka1: jbg godine ...Nego Pita :P mi uz obtomer poslao i oversize ventilator sa Sprintovih skutera pa sam najzad kompletirao bolje hladjenje...
Posted Image

Link za nabavku - http://www.sprintsco...rvni_delovi.htm a evo i sifre a narucivanje :
Posted Image
Jedino je obavezno promeniti plastiku kod magneta Sprintovom ili RMS-ovom kod Mbikea - http://shop.motobike...prod_14334.html
Predpostavljam da je Sprintova jeftinija..inace je ventilator 440din...A evo i razlike u velicini-Zoksijeva slika...
Posted Image

Ovaj RMS-ov mora pod noz jer obod ventilatora drlja po ivici plastike kod otvora i njegovim skidanjem se pravi taman mesta kolko treba...
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Ostala je za sutra fina obrda ivica i stavljanje usmerivaca vazduha...
Posted Image
Mora da ladi bolje da ga j.... :ziveli: Ustvari ima jedan lik sa 49ccsccot foruma merio i dobio odlicne rezultate....

#138 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 May 2012 - 20:46

evo ga test...voznja 10min laganica,2min 65km/h i 2min pun gas...spoljna tem. nepoznata....
evo je konverzija - http://www.goodcooki...rsions/temp.htm
Posted Image

Ne znam cime je merio al kombinacija veci ventilator + usmerivac daje rezultate...

#139 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 18 May 2012 - 22:07

mora davati bolje rezultate...pa veći je,mora grabiti više vazduha

#140 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 19 May 2012 - 17:52

i skidati nešto više snage sa radilice...

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users