Jump to content

Keewey hurrican 70cc

• This topic is locked This topic is locked
607 replies to this topic

#81 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 04 June 2011 - 22:17

zoksi, on 04 June 2011 - 22:11, said:

:D 88 nije iz Naraku seta,vec orginal Dellorto
:) e onda nemaju veze jbt....a mislio sam da je Naraku jer navoj nije do kraja glave dizne ko kod ovih sto ja imam....bitno je samo da velicina stvarno nema veze .... :)

#82 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 04 June 2011 - 22:18

zoksi, on 04 June 2011 - 22:11, said:

:) 88 nije iz Naraku seta,nju sam pazario u Motoboxu

Dacu ti set Naraku 80-98 pa steluj.
Onda Steva nesto busio :D

#83 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 21 July 2011 - 19:02

Evo cisto da malo podignem temu Posted Image Sve na hurriju sljaka ko sat Posted Image pa ostaje samo voznja ...Poslao mi Plameni sajlu za gas jer je matora odradila svoje tj. zakidala se na par mesta...
Posted Image

al mora pola skuta i plastika da se rastavi da se dodje do sajle jbo ih ja ...

Posted Image
Posted Image
Trasplantacija uspesno uradjena....

#84 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 21 July 2011 - 23:15

a i te ipone nalepnice da nabaciš sada dok je sve u fazonu..

elem jer kod tebe iz jednog dela ? gde je ona sajla što šeta pumpu za ulje ?

#85 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 22 July 2011 - 14:47

A lupio sam jednu Ipon nalepnicu da se zna na koju vocku mirisem kad prodjem :) ....
Sajla je iz dva dela i tako su sakrili i nagurali onu razdelnu kutiju da coveku pripadne muka dok je nadje i zameni jeb*** sajlu... :)
Onu drugu za pumpu sam tu dole samo privezao al sam na njenom kraju nabacio jednu oprugu da pruza malo veci otpor kod davanja gasa...bez te opruge mi nekako gas bio mnogo "lak" i "mekan".....

#86 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 23 July 2011 - 08:53

da sad imaš osećaj kao da je 4 karburatora na sajli, e to je poso..

#87 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 10 August 2011 - 09:20

Hehe, LAKA GENERALNA, il` si (ne daj Boze ) imao udes...tako izgleda, dok ti ljudima ne objasnis da si samo sajlu menjao... ;)

#88 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 December 2011 - 22:31

Sezona za mene gotova i to odavno pa je kinez spusten u podrum da se kiseli uz kupus i ostalu zimnicu :) Danas sam skinuo blok pa na pult ...malo da imam zanimaciju ... :)

Posted Image

Lepo sve poskidao i proverio cilindar,klip, kariku...stanje odlicno :) Radilica ok kao i lageri i oba SKF semeringa ...

Posted Image

Posted Image

Mf kvacilo je NAJZAD :) posle nekoliko 000 km leglo i pocelo da HVATA sa oko 90-95% povrsine al opet ima jedan problem,doduse nije tolko veliki al je ipak tu-pakne vire van zvona tako da je i povrsina dodira manja...Gledao sam dal moze nesto da se uradi al mrka kapa..ovako ce da ostane ...smeta mi i to sto pakne stoje kao pod uglom al u voznji nemam problema-bitno da se ravnomerno trose i nema "cimanja"...

Posted Image

Potrosenost je ista na sve tri pakne...ovaj deo sto viri mora pod turpiju....

Posted Image

Posted Image

Posted Image

To be continued....

#89 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 December 2011 - 22:45

E da i jos ovo..gledam nesto onaj moj "nastrugani" gus ...zlatna rezerva a nisam ga posteno bio ni nastelovao -ko nov ....moracu u prolece malo da se poigram i sa njim...

Posted Image

Posted Image

#90 Rade

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 454 posts
  • MestoApatin

Posted 05 December 2011 - 22:50

Da i kod mene je to Motoforce kvacilo isto tako virilo 2-3mm. S6 kvacilo je skroz ravno za ivicom zvona.

#91 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 December 2011 - 22:56

Rade, on 05 December 2011 - 22:50, said:

Da i kod mene je to Motoforce kvacilo isto tako virilo 2-3mm. S6 kvacilo je skroz ravno za ivicom zvona.
A jbg taka mu konstrukcija..http://forum.pyrotherm.rs/forum/public/style_emoticons/default/gitara.gif ima tu leka al opet ne staje komplet u zvono tako da necu da gubim vreme na prepravke...ipak sad sasvim lepo radi ...

#92 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 05 December 2011 - 23:10

Cvele, a ona platna iz kompleta za MF zvono, da ne može ona ispod ploče kvačila i da ga "digne" ka zvonu?

#93 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 05 December 2011 - 23:13

Auu Cvele ala si nakopao tog Malossi-ja, ima li neke portmape da uradimo analizu ?

elem ti valda jedini koji je utrošio MF kvačilo da naleže sa 90% površine lamela

#94 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 December 2011 - 23:17

Black Adder, on 05 December 2011 - 23:10, said:

Cvele, a ona platna iz kompleta za MF zvono, da ne može ona ispod ploče kvačila i da ga "digne" ka zvonu?
Moze i to da se proba al sam premerio kolko imam razmaka od unutrasnje strane zvona do matice koja steze kvacilo- a to je samo par mm...znaci moglo bi da se stavi neka sajbna samo bi uspeh bio polovican i nedovoljan...nesto ovako...samo svako podizanje kvacila podize i samu veliku maticu a i tu postoji ogranicenje...

Posted Image

Ipak je sama konstrukcija kvacila problem...

#95 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 December 2011 - 23:25

Mario, on 05 December 2011 - 23:13, said:

Auu Cvele ala si nakopao tog Malossi-ja, ima li neke portmape da uradimo analizu ?

elem ti valda jedini koji je utrošio MF kvačilo da naleže sa 90% površine lamela

:) Da nisam preterao ??? Napravicu mapu prvom prilikom...Nisu uglovi problem al povrsina ....

Obrusila je S6 replica MF i njen start na oko 7-7,5...a i mislim da sam ovo kvacilo ja najduze posedujem na 4umu...svi su ga zamenili za bolje :)

#96 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 05 December 2011 - 23:30

sve mislim da ti je taj Malossi agresivniji od ovog stage6 sport pro-a, nije problem površina ako ugao nisi preterao, površina će doneti obilje snage i obrtnog momenta, samo da vidimo u kojoj je sprezi sa fabričkim prelivnim kanalima...

#97 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 05 December 2011 - 23:34

bogami mislim da si jedini koji je zadovoljan mf kvačilom...Neka ga, ako radi dobro ništa ne diraj, ovo se turpijom skine očas posla...Što kažeš dizanjem kvačila ostaje ti manje venaca na glavnoj matici kvačila, samo ti taj belaj treba da se odvrne...

Vid ti cveleta što on gaji cilindre po kutijama, pa ako ustreba hop cepaj nastruganog gusa...Ček jel si ti raskopao taj gus i nisi pošteno ni odvozao da vidiš kakav je?? pa daj portmapu da vidimo šta si napravio.. http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/gitara.gif

#98 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 December 2011 - 23:35

Izduv je na oko 185* a prelivi ostali na seriskom nivou...Jeste povrsina izduva veca nego na s6 ....napravicu mapu pa u analizu ...

#99 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 December 2011 - 23:39

Pita, on 05 December 2011 - 23:34, said:

e...

Vid ti cveleta što on gaji cilindre po kutijama, pa ako ustreba hop cepaj nastruganog gusa...Ček jel si ti raskopao taj gus i nisi pošteno ni odvozao da vidiš kakav je?? pa daj portmapu da vidimo šta si napravio.. http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/smile.png
http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/icon_biggrin.gif Ma mucio se sa stelom par dana i onda mi povoljno uleteo Maddnesov s6 sport pa je gus odlozen u kutiju ...taman sam ga "kao" uboo
i bio blizu a onda odustao i spakovao...

#100 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 06 December 2011 - 19:27

Evo je mapa :) Ajd Mario udri u program i opali mu jednu analizu ...jes da ga i ja imam al dodjem do pola i tu stanem ....

Napravio sam klasicnu mapu pa onda preslikao na ovaj papir...preglednije zbog mera...

Posted Image

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users