Jump to content

Keeway Focus 70ccm

162 replies to this topic

#161 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 05 January 2018 - 22:22

View Postvlayco, on 04 January 2018 - 23:36, said:

Keta,brz oporavak i što pre da sednes na skuterce.
Možete pogrešno da me shvatite,ali lutalicama je mesto u sapunu i ostalim proizvodima.nekada se tako resavao problem lutalica u gradovima,dok se nisu pojavila udruženja za zaštitu životinja.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

I verujte mi ta udruženja ničemu ne služe niti imaju bilo kakva ovlašćenja...U Americi ako zanemariš životinju ideš u zatvor prika moj...ali daleko smo mi od te priče, daleko!

#162 Keta

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • MestoPožarevac
  • VozimKeeway Focus 70ccm

Posted 06 January 2018 - 23:24

Pita druže na milku i planiram ja, i to u najblažem slučaju ako postignemo vansudski dogovor inače cifra ide gore i to ne zato što ja tako želim, već zato što je cifra po njihovom cenovniku na osnovu četri tužbe koje ću da pokrenem i za koje sigurno imam neoborive dokaze oko 1,5mil din. E sada su izmislili da bi smanjili troškove i što manje isplaćivali odštete od ujeda da nema odštete ukoliko ne postoji slika psa kao dokazni materijal. Sada ispada po njihovom kada te napadne lutalica i počne da ti kida nogu, ti treba lagano da vadiš telefon iz džepa i slikaš kako ti ovaj kida meso. Kakva je to budalaština, ostao sam bez komentara kada sam saznao. Srećom, policija je sve slikala, svaki detalj. I famoznog psa tj ono što je ostalo od njega jer prilikom udaraca pocepao sam ga, creva mu ispala, krvi na sve strane. Međutim, to je ono što me sada najmanje brine. Bio sam u bolnici na kontrolu posle tri i po nedelje i saznao da zarastanje kosti uopšte ne ide kako treba. Snimak kao i prvog dana. Možda ću morati na operaciju. Ne znam šta ću sa sobom. Ključna kost jako teško zarasta. Ko je lomio zna o čemu pričam. A što se tiče tih udruženja za zaštitu životinja, baš bih voleo da se pojave na sudu ili ovako privatno da ih pitam ko će da mi popravi motor i da mi "zavari" ključnu kost.

#163 Keta

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • MestoPožarevac
  • VozimKeeway Focus 70ccm

Posted 06 January 2018 - 23:32

Ako neko ima nosač viljuške 31mm za Keeway Focus neka se javi neću mu ništa :mmhappy3:
Upalio sam makinu jutros. Radio 15min u leru. Iznenađenje pozitivno za sve pare. Taman sam ga otpisao. Ne menjam ga u životu. Ima ko će ga naslediti. Samo da nađem ovaj nosač i biće :biker_scooter:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users