Jump to content

Sprint Exactly 70cc

482 replies to this topic

#21 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 30 August 2016 - 20:27

Ovi mali za 2T broje svaki takt, svaku varnicu, rade na baterije a žica-sonda se samo obmota oko vn kabela za svećicu

#22 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 30 August 2016 - 22:27

Dobro, cim nesto od toga sredim, javljam vam :)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

#23 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 20 September 2016 - 23:14

Pre neki dan je stigao malossi multivar, polini 3g kvacilo i malossi zvono, danas sam stavio multivar 6g rolnice, a bile su 5g, kao drugi skut da vozim, ne verujem :DDDD od one homemade replike imao je rupe u ubrzanju, znaci sve je nestalo, lepo ravnomerno ubrzava, ide cak i 5km brze, po njegovom satu 85km/h.
Kvacilo nisam montirao jer nemam 47mm kljuc, moram opet pozajmiti...

evo snimka ubrzanja, na prvom malo trokira, ne znam sto, to jos moram videti u cemu je problem

a ovo je drugi put, kad sam ga malo provozao

tu vec mnogo lepse ide :)

sto se tice multivar-a ja sam prezadovoljan, nisam mislio da ce se toliko osetiti razlika. Jedino sam se malo njakao dok sam ga montirao jer precnik na radilici gde se stavlja varijator 16mm a poklopac varijatora ili kako se vec zove bio 15.8mm dosta pasent, i morao sam ga malo smirglom preci, tj te zubice, jer ga nije moglo staviti drugacije, i posle smirglanja je isto jedva naisao, al i bolje, nema bar lufta, onaj fabricki u precniku ima 16.2mm malo se mrda al nista strasno.

valjda cu kvacilo sutra stici da namontiram, pa cu i koju sliku okaciti :) i jedno pitanje, posto je ovaj varijator 2mm veci u precniku od fabrickog (96mm), a onu drugu stranu varijatora nisam menjao, znaci ona sto dolazi na kraju ona je 94mm cini mi se, jel moze kajis da spadne sada s obzirom da je jedna stana veca?

#24 Miroslav'91

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 530 posts
  • MestoAleksandrovac-Bg
  • VozimSprint Exactly

Posted 20 September 2016 - 23:35

Mislis na precnik ventilatora? Ne bi trebalo da spadne, jer ja vozim sa fabrickim ventilatorom i malossi multivarom vec godinama :D.

#25 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 20 September 2016 - 23:38

Da da, na ventilator mislim :D oke onda :)

#26 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 20 September 2016 - 23:46

Ali svakako ce biti bolje da postavis malossijev ventilvar ako ga imas, ugao je projektovan za multivar i bolje hladi ceo prenos.

#27 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 September 2016 - 00:12

Bice i to, samo da skupim pare 😀

#28 Damjan66

Passion

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,406 posts
  • MestoSkopje
  • VozimBaotian Falcon 50R

Posted 21 September 2016 - 00:20

Ja od kad sam montirao malossi ventilar ,brze izvrti obrtaje primecuje se razlika ,ja ga imam kombinirano sa polini hi-speed, al lep zvuk vadi ova s6 replica sto si uradio uh moram ja da nadjem negde da probam za mog ,dobar je ovaj polini auspuh ali mi se na lik previse svidja ta replika :D

#29 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 September 2016 - 00:31

Gledacu i ventilvar da uzmem, dobro radi replica, s obzirom da je homemade :DD

#30 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 21 September 2016 - 07:26

Jes novi tipovi multivara za kineza su malo tesniji u kaloti, koliko je to dobro toliko su oni sad sebi uje**li popularnost proizvoda jer ne ume svako i ne želi da brusi sat vremena zube...

Ja sam neki dan isto radio na hurrican-u tako da je 100% do multivara.. i od kako idu sa crnim sliderima, malo glave u pocetku, to ce se naravno razraditi i oni utrositi vremenom, ali mi ide na zivce ta prevara jer je u srartu tvrđi pa je lakše dobiti prvu, posle kad se razradi može opet štelovanje...

Eto.. čestitke za prinove, multivar je inače ikona u variomatima već dugo godina, naravno sa polini-jem zajedno, i ako obratiš pažnju na ugao i dužinu staza po kojima idu rolnice i uporediš sa kinezom biće ti jasnije...

#31 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 September 2016 - 07:55

Da da slajderi su bas tesni, i kad sam ga prvi put probao nakon montiranja nikao nije isao, krene da ubrzava pa stane, kao da je kvacilo proklizavalo, ja reko to sigurno, i probao tata posle toga, znaci odma posle mene, kaze ide bas dobro, i ja posle probao i ide kao lud, valjda nije bilo sve leglo kako treba, aliii i sada kad je hladan oce tako malo da trokira na pocetku, a nije trokirao sa fabrickim... kontam da ce prestati kad se razradi.

I napravio sam sranje kad sam skidao zvono :D sjebao sam sraf sto drzi zvono, tačnije navoj, nisam ga jako zatezao al sam ga oljustio celog.... e sad kakav je tu navoj, redovan ili sitni? kasno je vec bilo sinoc kad sam radio pa nisam nesto obratio paznju na to...

#32 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 21 September 2016 - 08:50

jer si polizao samo lozu u matici ili i na osovini primarnoj ?

sitan je navoj, ali ima tih matica da se kupe, mislim da je 10x1mm

#33 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 September 2016 - 08:59

Osovina je dobro, nije ostecena, samo sam navoj na matici oljustio. Probacu onda da nadjem negde da kupim, ne verujem da kuci imam negde takvu maticu

#34 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 21 September 2016 - 09:04

uh ne 10x1,25 evo je

http://www.motobikes...t_AC170311.aspx

#35 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 September 2016 - 09:08

E to to, hvala :)

#36 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 21 September 2016 - 10:19

Čestitke na kupovini.
Iste probleme prilikom montaže multivara ssm imao i ja na Focusu. Lagano trouglastom turpijom i problem resen. Malossi ventilvar je bas projektovan za multivar sa uglom i sa dosjedom u koji ulazi bolcna. Svakako je poboljšanje kada se nabavi.

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

#37 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 September 2016 - 10:30

Bice i to, al pre bi uzeo 70cc, sad za to pare stekam, a trebace i drugi karburator onda, tako da ce to biti minimum 200e, nek ide za sada ovako, pa cemo posle videti :)

#38 Damjan66

Passion

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,406 posts
  • MestoSkopje
  • VozimBaotian Falcon 50R

Posted 21 September 2016 - 11:09

Eee ti glupavi navoji i kod mene isto je otisao kupi ovaj sto ti je Mario dao link i teraj ,tako je kod kineza sta da se radi haha :D

#39 Miri

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 498 posts
  • MestoBečej
  • VozimSprint Exactly

Posted 21 September 2016 - 11:33

Kad sam video da mi se vrti u krug, da nece da se zavrne, preselo mi, mislio sam da sam navoj na osovini sjebao... sva sreca nista mu ne fali :D

#40 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 21 September 2016 - 12:47

Ih koliko se tih matica polizalo na navojima, ništa nemoj da te brine...nisi prvi..
Za multivar me baš raduje da si zadovoljan, jednostavno multivar je prvoklasni varijator i vredi svih para...Nezaobilazna je stavka za linearno ubrzanje..

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users