Skuter : Piaggio Free
Cilindar : stock razbusen 42 meteor klip ( buduci set grupe verovatno malossi sport 70cc)
Radilica : stock zamenjeni lezajevi
Auspuh : bullet boga pitaj cega je to kopija leo zx ili next-r nisam siguran
Karburator : Weber 12 OM (malisa ima problem sa ler diznom, izgleda da je premala, prilikom stelovanja izlazi skoro do kraja dok obrtaji i dalje rastu. Dakle ler nije optimalno nastelovan. Polozaj igle srednji zub najbolji odziv gasa.Glavna je 98, razlog je taj da nisam uspeo da nadjem odgovarajuce m6 dizne manjeg promera, pa sam stavio gljivu da kompenzujem. Mislio sam da ce 92 da mi bude velika, ali pogresio sam i 98 izgleda dosta posno. Sad je drekavac iz tunela ;D . Cim u motoboxu stignu manje dizne vracam fabricki filter . Svecica je sivkasto braon rekao bih da bi mi 102 do 104 glavna zavrsila posao sa gljivom, ali sumnjam da cu da je zadrzim zbog buke koje pravi. U planu je 21mm phbg ako odlucim da predjem na 70.

Kvacilo: stock, zvono malosi sport ; centralna opruga malossi bela 30% ( razmisljam o stelujucem kvacilu )
Varijator: stock , nakon zamene auspuha krece sex ..tezine isprobane 3.7g , 4g, 4.3 g. Rezultat katostrofa start ocajan nece da ubaci u brzinu. Probao sam 6.3g te su mi najteze koje sam trenutno imao, poboljsanje, bolji start kvacilo bolje hvata, ali je i dalje bez daha. Narucio sam dva seta stelujucih rolnica iz motoboxa, raspon je mislim od 5.5 do 9.4 stizu u utorak. Inace dimenzije rolnica su 19x15.5 .
Od ostatka prednja kocnica je masna gumice vrisnule treba zamena, struja zeza slabo puni, plastike trebaju facelifting. Radovi su u toku !

Pozz