Jump to content

Skuterskup NS Dragrace 2016

223 replies to this topic

#141 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 13 August 2016 - 22:33

Steta Lauda sto ne dolazis, mislim da je puko var na protivkonusu u treku sto je dosta cesta pojava al to nije trebalo da te brine, da si dosao bar bi odma saznao uzrok od 2t gurua sta je kod tebe problem.

Nadam se da ce nas dosta sutra doci, inace cemo morati da organizujemo neko takmicenje ko vise pojede, mada i tu sam se spremao poslednjih mesec dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#142 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 14 August 2016 - 08:06

Ja dolazim kolima da vas vidim i budem Gogiju tehnicka podrska na putu :D

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

#143 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 14 August 2016 - 08:41

Jos jedan manje za trku ...

#144 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci

Posted 14 August 2016 - 10:03

Posted Image

Posted Image

#145 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci

Posted 14 August 2016 - 19:11

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Ja sam kuci, nisam prisustvovao trkama, ali verujem da je bilo zanimljivo i cekam rezultate i snimke. Za ono vreme sto sam bio super sam se proveo, ekipa kao i uvek sjajna i raspolozena! Svaka cast Gogiju koji je poterao SRku putevima Vojvodine, ide mala kao luda uverio sam se u to.
Pobednik dana za mene je Siki, decko je u pola 6 jutros krenuo na skup iz Soko Banje i dosao da se vidimo, svaka cast!
Javite se kako ko stigne kuci i kacite slike :)

#146 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 14 August 2016 - 20:59

Mi smo u Kuli pravimo pauzu

Posted Image

#147 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 14 August 2016 - 22:28

Stigao sam, moram ovog puta da se zahvalim Mariu i Krsti što su pokazali veliku solidarnost, pa umesto svojom kraćom rutom, meni pravili društvo sve do Kule. Nismo nešto pržili nazad, hladno u 3pm, napravili pauzu u Kuli na NIS pumpi, od Kule smo se razdvojili, svako svojom rutom, dalje sam pržio SRku punim gasom, da što pre signem, sutra se radi.
Skup je bio kao i uvek pravi doživljaj uz vožnje i druženje, ja SRkom do NS uz pratnju Zilketa, pržilo se i do tamo, SRka izdržala uz mali peh, propišao mi semering osovine zadnjeg točka pa je malo zvrndao prenos zbog manjka ulja al ko ga :sexe19jx1: bitno da ide. Neplanski smo morali i do Pite da Krsta zavari Aci poštaru Narda, pa ko po auspuhu, ko po kulenu i krofnama :D dočekasmo noć u Kamenici, al nema veze, bitno da je auspuh zavaren. Pita pravi domaćin, em što je ustupio radionicu em nas nahranio i napojio...
Slike sutra, mrtvo sam telo a zadnjica još uvek utrnuta, oporavljam se.

#148 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 14 August 2016 - 23:06

Evo stigli smo i mi u Čoku... sve ok sa GY6 do Zlatibora ako treba samo odmor povremeno, meni se vrat ukočio... i sreća full opreme hladno je bilo baš...

#149 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 14 August 2016 - 23:27

Imam par slika na mojoj kartici, za ostale cekamo Maria.

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#150 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 14 August 2016 - 23:42

Evo i mi stigli jedva.

#151 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 15 August 2016 - 00:14

Sutra cemo se svi vise raspisati jer smo komplet mrtvi umorni...slike i video se uploaduju vec...

#152 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 15 August 2016 - 09:17

#153 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 15 August 2016 - 09:31

Evo , ja sad stigao na posao , pa odmah za komp da vidim ...

Super smo se druzili , bas je bilo dobro , meni je bas prijalo , ...

Ja sam stigao na Alienu oko pola 11 dunavskom stranom Fruske gore , tu sm imao oko 65 km , od SM do Dunava nisam sreo ni jedna kola , eto kakav je saobracaj , a na magistrali do NS-a tek poneka ...Jedina dva peha sto sam imao je sto sam u Cerevicu `ispravio ` krivinu od 90 stepeni pri dosta velikoj brzini . na stecu bez posledica , i sto sam u Banostoru isto pri velikoj brzini koja ne dozvoljava eskivazu ni kocenje, uleteo u istu rupu kao i pre tri meseca , kratku , a duboku koja mi umalo nije izbila korman iz ruku ...od siline udarca razjebo se prednji kokpit , nesto je puklo i iscupao je saraf zajedno sa poklopcem akumulatora sa patosa koji je ostao iza mene i po koga sam se vratio da ga pokupim ...

Na SPENS-u vec bilo drustvo , sacekali Beogradsku ekipu , i naravno severnjake , a svaka cast Gogiju sto je na SR- ki prevalio toliki put ...bas se potrudio ...nista manje ni za ove severnjake ...svaka vam cast !

Drag je bio pravi dozivljaj ! Mene je najvise odusevila HE klasa ...Steta sto ga je Mario zalepio , ali ova dvojica Pita i Bojan nisu normalni ! Njihove azdaje jedu asfalt ! Ne zna se koji je bolji ! Masine pucaju od snage , start je k`o iz pracke ...Neke stvari da nisam video ne bi verovao , kako 70 ccm dobija 250 i 500 ccm !!!
Ah , kad miris mesavine ispuni vazduh ! ADRENALIN ! Na kraju draga podeljene medalje i prigodni pokloni sponzora , majce , kacketi , ulja , nalepnice ...

A, posle toga na Spensu - najteza disciplina KRKAN- LUK ... Tu je tesko bilo proglasiti pobednika , svi smo bili dobri ( gladni ) ...Posle sat- dva neki su otisli , Nesa sa porodicom , meni bas drago da su bili , , a nas nekoliko na Ribarac na pivo u debelu ladovinu ...Trebao je doci i Boki koji je skoknuo do kuce , ali usput je uspeo da samelje kais na azdaji ...e ono da vidite ....Aci postaru na Paragovu pukao auspuh , pa organizovana misija spasavanja videli ste kako ...

Ja sam sa ribarca otisao da obidjem neku rodbinu, zadrzao se dva- tri sata , pre povratka me uhvatio mrak , mogu preko Fruske ili na Iriski venac , Irig , Ruma , ili dunavskom stranom , Beocin pa do Koruske , Svilos , Lezimir ...odlucujem se za dunavku stranu...saobracaj umeren , ali nocna voznja, pa samvozio u koloni sa pet- sest vozila smanjenom brzinom oko 50-60...na Koruski se odvojio desno , pa preko Fruske za SM ...ide Alien k`o zec , sve jedno mu je uzbrdo , nizbrdo , bela linija mi je vodilja , mrkli je mrak u sumi , morao sam da pazim da ne izletim negde , ne bi me tri dana nasli ...Presao Frusku , u daljini na dvadesetak km sija Mitrovica , kao da sam vec kod kuce ... iako sam imao dugacke pantalone , odgore teksas kosulju i jaknu , uprkos tome sto ja radim na nizoj temperaturi , moram da priznam da sam se smrzao , noc u sumi je hladna ...ali dobro , preziveo sam , da je potrajalo ne bi valjalo

Stigao sam oko 22 sata , put sam za razliku od onoga od pre tri meseca prilicno dobro podneo , nocas sam cak do posle ponoci odgledao i vaterpolo i tenis ...jutros ustao na posao normalno , ne znam kako , ali dobro je ...

Sve u svemu, ja sam presao oko 150 km, zadovoljan sam skuterom na ovoj kilometrazi nicim se nije pobunio , nije on kriv sto sam ga naterao u rupu , start je dobar , podesen za grad koliko se to moglo , naravno , neko bi to i bolje udesio , to trazi vremena i zivaca , a ja nemam ni jedno ni drugo ...niz most sam se sjurio punim gasom i na ravnom delu je pokazao 105 km/h na 11 000 rpm sto je sasvim dovoljno ...do oko 95 jako lako i brzo stigne , odaziva se na svaki milimetar gasa linearno , sve jedno mu je uzbrdo ili nizbrdo , snage dovoljno u svakom trenutku ...dobro koci , obe rade odlicno , sposoban i za nocnu voznju uz oprez ...

Yooaca je i dalje neprikosnoven u BASE-u , svaka cast , kao i Aci postaru i Mariu na organizaciji ...sve je bilo super , odlicno druzenje i pozivamo one koji nisu bili da nam se sledeci put pridruze , nece pogresiti , pa za st zivot sluzi nego za ovakve prilike ??? Uzdravlje i ziveli !!!

#154 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 15 August 2016 - 14:29

Odlican skup, nakamarilo se zujalica kakvih hoces, vidim bilo je svega sto garantira dobru zabavu, ali sve je to dio festivala :D

Bitno da je krkanje proslo kako treba, a za sve ostalo uvijek se nadje necija noga koja ce da poslepa :D

#155 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 15 August 2016 - 18:28

Evo i ja da napisem po koju rec :)
Ja sam u nedelju krenuo u pola 6 iz sokobanje(320km) do Nsa u jednom pravcu,mogu da kazem da sam se do izlazka sunca bukvalno zaledio koliko je bilo hladno,tipa bilo je oko 6-7 stepeni...
Na spens stizem prvi,posle nekih 15 ak min stize Pita,a posle toga ostala ekipa,zatim je usledila kafica,i dogovor sta cemo dalje...
Nakon spensa smo otisli do mesta na kojem smo merili vreme,vreme je bilo pakleno
Posto je pobednik high enda bio Boki trebalo je da se potrkamo on i ja,500 vs 70cc :D
Iskreno nisam ni ocekivao da cu odmetiti snage sa bilo kojom high end masinom,tako da nisam imao pojma sta ce biti...
500ka nije imala sanse,Boki me je ostavio na dobroj razdaljini,da je bilo na duze ne bi imao nikakve sanse :D Moram da kazem da sam i sa Pitom odmerio snage ali na semaforu,opet 500 ka nema sanse,po mom satu smo isli oko 130
Nakon toga smo otisli na klopu naravno,kao i uvek lepo smo se najeli i napili
Uskoro Bg ekipa je morala da ide,ja sam ostao sa Mariom,i ostalom ekipom iz severnih kraja,otisli smo do Dunava na jos jedno picence,nakon ja sam vec trebao da krenem za Bg,u putu sve proteklo kako treba... Ukupno sam presao ravno 700km,potrosnja 4,8l na 100 km

Dodao bih samo da sam se odlicno proveo,uvek mi je drago kad se svi okupimo,pricamo,zezamo
Organizatorima svaka cast,bili ste odlicni kao i uvek!
Ziveli!

#156 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 15 August 2016 - 19:01

Sjajno druzenje kao i uvek, ove manje kvarove i ne racunam, to sve spada u druzenje. Svaka cast Nesi i njegovoj porodici koja je ostala uz Postara do posle ponoci, klinci su junacki podneli cimanje :) Na satu oko 270km, sledeci put vise opreme jer je u kasnim vecernjim casovima bilo dosta hladno. Nenadano sam osvojio zlatnu medalju, hvala svima na organizaciji i dobrom druzenju, jedva cekam sledecu priliku da se druzimo :)

#157 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 15 August 2016 - 19:49

Ljudi hvala svima što ste došli i uveličali ovo merenje vremena. Teško je sve uklopiti i još teže postići.. Mi uvek kasnimo, bez obzira što smo krenuli u 9h, naših 100km u dolasku su isprekidani doručkom i jednom pauzom..

Sve pripreme su bile odlične, ljudi koji su se prihvatili jednostavno znaju i osećaju odgovornost, staza je već bila premerena prošle godine, otisak sprej-a se video na asfaltu...

Ove godine su nas sponzori dobro napakovali, tražili smo i majice i kačkete, za ukupno 12 takmičara i 9 organizatora, i dobili smo dovoljno za sve.. Nama su u principu ove nagrade simbolične ali dovoljne da obeležimo zaslužene pobede, medalje je Acapostar pribavio i odštampao u BG-u, nalepnice svet-skutera je PhantomBG pripremio u svojoj firmi, liste za overu odgovornosti je Pita pripremio i formulisao.. hvala svima, postajemo sve bolji i profesionalniji...

Jedino što mi eto nije pravo što gubimo takmičare, ljudi ili nemaju skutere ili nisu spremni, među njima sam i ja, znam, ali nije mi žao tog cilindra i klipa, vozio sam GY6, i drago mi je da smo otvorili neplanski novu kategoriju.. i njihova vremena su od danas upisana..

Video snimke moram da obradim i izmontiram, danas nisam sve postigao, devojke su odlično zabeležile detalje oko starta i cilja koji su nam vrlo bitni, zbog toga to i snimamo sa profesionalnim spravama, pojavio se i snimak sa pitine kacige...

Što se tiče druženja, mi smo solidarni, uvek ima jedan varioc, jedan koji ima aparat za varenje, pehovi nas nisu demoralisali, a bilo ih je i kod mene i kod ostalih... Svaka čast ekipi koja brine o drigima, mi smo vozili do Kule jer nam tih +30 km ništa nije značilo u vremenu i gorivu, ali smo Gogija i PJ izpratili na 46km od kuće...

Na kraju mene je 4t 90cc ponovo oduševio, ja sam tempo diktirao oko 75-80 po satu (67-69GPS) sa lakoćom i 3-4mm otklona gasa, jednostavno osetiš koji su obrtaji najbolji mašini a kraj stock prenosa je.. Mašina je lepo voziva, mali potrošač i maksimalno radpoloživa, za ostalo već znate kina je to... Smrzli smo se, sreća full opreme i rukavica, i fullface kacige..

Ja sam se odlično proveo, odlično je društvo.. Slike, snimke i plasmane ću prokomentarisati u nekom narednom postu...

živeli

#158 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 15 August 2016 - 20:09

Ja bih se takodje zahvalio svima sto su dosli i uvelicali po ko zna koje nase druzenje i drag takmicenje koje sada prelazi vec u redovno...

Slazem se sa Mariom, ove godine smo bili najbolji s organizacijom u cemu je svako dao svoj doprinos...nekako je sve islo glatko...Ipak, s druge strane osecam da je falilo takmicara ali boze moj, bice i dogodine...

Uglavnom neki maler nas je pratio pocev od onog loseg vremena prosle nedelje, marijevog peha, Acinog dvostrukog peha, Bokijevog peha itd...

Kako god na sve smo odgovorili sjajnim druzenjem i sjajnim takmicenjem...

Meni je po ko zna koji put bilo izuzetno drago da vas vidim i jedva cekam novo druzenje

Hvala sponzoru Motobikeu na svim poklonima...svaka cast!!

#159 Pakundza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 289 posts
  • MestoBorca
  • VozimBaotian Hero 125

Posted 15 August 2016 - 21:40

Evo napokon dodjoh sebi , pa da i iskomentarisem :)
Kao i do sada ekipa je bila odlicna , odlicna atmosfera i odlicna organizacija . Dan jednom recju savrsen! Pehovi koji su nam se desili usput samo su upotpunili druzenje . Najlepsi osecaj je bio kad Aca postar rekao Pakunda hoces da se trkas ? A ja pod sto od srece :D evo slicica koje imam
Attached Image: uploadfromtaptalk1471293494920.jpg
Attached Image: uploadfromtaptalk1471293541248.jpg Attached Image: uploadfromtaptalk1471293462540.jpg
Hvala jos jednom ljudima koji su organizovali sve ovo

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

#160 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 15 August 2016 - 21:49

Evo da i ja dodam neke fotke sa skupa.

Attached Image: 2016-08-14 11.00.11.jpgAttached Image: 2016-08-14 11.00.23.jpgAttached Image: 2016-08-14 11.00.34.jpgAttached Image: 2016-08-14 11.01.14.jpgAttached Image: 2016-08-14 11.01.31.jpgAttached Image: 2016-08-14 11.02.08.jpgAttached Image: 2016-08-14 13.29.38.jpgAttached Image: 2016-08-14 13.30.01.jpgAttached Image: 2016-08-14 13.30.09.jpgAttached Image: 2016-08-14 13.30.25.jpg

13 user(s) are reading this topic

0 members, 13 guests, 0 anonymous users