Jump to content

Skuterskup NS Dragrace 2016

223 replies to this topic

#221 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 19 August 2016 - 09:25

Da, izuzetno mi je drago što je ekipa ovakva, za poželeti... solidarnost i pomoć drugu u nevolji je na visokom nivou, a to je odlika plemenitih ljudi kojih je danas, nažalost, sve manje u ovom vrtlogu života. A jesmo drugarčine, kao da su nas sitnom mrežom navatali, zbog toga je ovaj naš forum kao jedna familija, obradujemo se jedni drugima na svakom skupu kao najrođenijima.

#222 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 19 August 2016 - 16:04

Ah , Aco, po opisu desavanja prevazisao si i mene , svaka cast ! Pravo uzivanje za citati ....a, jbes motoristu koji u svom stazu nije prosao sve na putu , i pad i kvar i kisu , vazno je snaci se ...ne daj Boze samo nekih lomova da bas ne mos` voziti , ali svaka improvizacija je dozvoljena ...

Ovo tvoje me podseti na moju anegdotu od pre 30 + godina , kum i ja se vracamo sa Dunava sa pecanja na 14 TLC i prosvira dihtung na glavi , a ne mos bez njega , udara klip u glavu ...hmmmm, sta sad ? aj` kume otvaraj ranac da vidim sta imamo ? Uuuuu, k`o Bog ! Ostala kutija od Zdenka sira sa dva nepojedena ...aj` kume jedi sir....Stoooo? Ma , cuti i jedi , a meni ostavi tu foliju ...ja grickalicom za nokte pravim dihtung.od kartonskog poklopca ..izgleda ko nogama napravljen , al` bolje ne moze , oblazem ga alu folijom sa unutrasnje strane da ne izgoriod gasova ...kum gleda belo , on se ne razume , aj` kume sedaj ...upalimo , ispocetka oprezno , a posle veci gas i stigosmo bez problema do SM ...posle ja tako vozio jos oko 500-600 km dok nisam stavio orig ...jbg snasao se ...

Jednom se sa Yugom vratio sa mora sa puknutom korpom kvacila 500 km ...isto jednom potrosila se plocica pa kad se koci rizikuje se zavarivanje , 200 km nisam kocio , samo rucnom bas kad sam morao , pa stigao do kuce ...svasta je bilo ...

#223 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 20 August 2016 - 07:06

Boga mi Aca nam ga je napisao valjano.. Lepo je pročitati ovakve postove i posle godinu i više dana..

Druženje možemo da ponovimo, samo da ja spakujem novi klip... i da pokidam ove pozere i animatore :)

#224 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 23 August 2016 - 21:58

Sledeci put kartica sa vecom memorijom i bice prenos uzivo za sve koji nisu dosli :) Mozda nekad snimim i ono sto ne treba, ali Boze moj, sve to ide u rok sluzbe :)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users