P.S Razumem da vecinu ovo smara kad pisem referate dosadno za citanje, ja pisem ovo za mene da bi znao sta se, kad se ,sto se desilo i sta sam radio.
Auh sta da pocnem da pisem danas skuter sam vozio malo vise negde mozda 40-50km, prvo otisao da napunim benzin kuci sam digo iglu ubija troikra stavim benzin vratim se kuci sredim to sad svugde przi svaki otklon, ler sa dignutom iglom je bio 2100 cak i padao na 1900, naravno posle stavljanje igle na sredinu obozava me vratio se na 4000 ostavio sam ga, takodje se otkacio opet senzor uzeo sam zakacio i namotao izolir.
Posle toga idem sa drugom da se vozim i na kafu on sa zx9r, stigli senzor se opet otkacio uz put, posle toga pred da krenem da ga zakacim pogledam izvukle se zice hah ok nema veze znam da negreje skuter upalio i krenuo. Idem nazad malo vise sam ga pucao al ne nista previse tipa 150m max sta znam nemam osecaj, drug koji se vozio pozadi na zx9r kaze mi da su vozili 105 a ja prosiso sto me zacudilo nemam kilometraznik nemam osecaj koliko vozim.
Nakon toga na pola put u krivine kad kocim negde kad usporavam na 15 20 motor nesto secka kao da lepi nesto pa pusti kao da kocis na sec, malo se zacudio produzim vozim na pravom sam zastanuo da izmerim 0-80km/h 201m vreme 0-100, rekao mi Vlatko jednu aplikaciju pustim ja ne ni znam kako radi dam mal gas da ne bi se digao tocak malo se podigne spucao pun pa pustio odma gas jer je bilo temnica, a video sam pasa iz daljine strah me bilo da mi ne izleti, ovi sa motorima su mi pobegli jer sam zastao. Izadjem na glavnu ulicu gde ima osvetljenje otvorim aplikaciju da vidim ma nista ne pokazuje idem stop start opet stavim u dzeb natepam gas i drzim nekih sta znam 80metara motor prevrtava da ne pricamo .... i od jednom neko mini prekidanje sta znam, pustam gas odma vozim na pola gas ne ga teram u obrtaje iako ide svuda jer je karb ustelan.
Posle toga idem vozim motor ima snage sve je okey al kad pustim gas ponasa se totalno cudno, ne izduvuje kao da se nesto desava u prenosom neznam sta je a kad vozim sve vise se cuje kako vibrira izvrcuje i polako sam vozio do kuce koliko god bilo moguce, nemoze da se vozi jednostavno malo gas ustelan karb znaci iscupa dize tocak nenormalna stvar mnogo me nervira. Ovih dana kad mi je slobodan drug da mi donese 8 krcaklo jer nemam da otvorim kapak da vidim sta se desava dali se nesto sjebalo sa zupcanicima lamela nesto nemam pojma , pre toga sam ga vise pucao a sad kad da izmerim motor se sekne.
41437835_237829383747161_4973638486012723200_n.jpg 132.9K
26 downloads
Karb treuntna postavka
Stock igla zub u sredinu
Glavna 145
Pilot 38