Posto preferiram serijala look mislio sam vratit naljepnice al zasad nije pod muss.
Da istaknem i neke prednost ovog modela: serijski dolazi s teleskopima ko na vecim modelima runnera sto naravno poboljsava voznost, disk je 240mm i klijesta su ko na modelima 125/200,sat laze minimalno (1.85kmh vise pokazuje) mjereno sve gps-om naravno,vise nema klasicnog puza nego je sad senzor ispod klijesta,nema vise glavcine na straznjoj osovini,a disk je zasarafljen direktno na kotac i sve skupa je zasarafljeno maticom u sredini umjesto 6 imbusa ko sto je prije bilo. Vjv to vec vecina zna al cisto da nesto kazem o ovom modelu.😀
Islo se s njim i do Raba 😀

Gume su Pirelli Diablo Scooter pa se struze nogarom "On a daily bases". Stvarno samo mogu preporucit.

Evo i slika sto sam neki dan mjerio tocnost sata,znaci sat je pokazivao 88kmh i u biti me jako iznenadilo jer je poznato da satovi na gilerama "kradu".
Da ne duljim temu na forumu "Moj Skuter" sam po nickom "RunnerSukosan" pa ako koga zanima kako izvaditi lezaj iz dekla moze pogledati i nadam se da ce pomoci.
Jos kratko o runneru za sad me muci samo lezaj poklopca getribe (onaj kroz koji primar ide) pa ce to biti zamjenjeno.
Dimenzije lezaja su: 6203 c3, a semering: 28x17x5.