Vozio sam ga do leta 2010,i onda se odlucio za tuning.Uz pomoc piaggio foruma(tj.perlxa)sam slozio ovaj setup:
Kit Stage6 sport pro 70cc Piaggio AC
Karburator Arreche 19mm
auspuh stage 6 pro replica piaggio
Radilica Motoforce evolution race sa punim polutkama
iglicasti lezaj stage 6
remen stage6
I onda sma pomocu vas(dok ste bili na skuteri.org)sve to slozio,al onda je zezao ovaj karb(perlx mi je odma reko da kupim dellorto,a ja kupio arreche i zajebao se)...stalno je prelivao,pravio probleme,pisalos e o tome na 20 strana,i onda kupim Dellorto TNT 19mm u motobikeu.
On me super sluzi,otkako sam njega stavio nisam ni svecicu skidao...Trenutno je ovaj setup:
Kit Stage6 sport pro 70cc Piaggio AC
Karburator Dellorto TNT 19mm
auspuh stage 6 pro replica piaggio
Radilica Motoforce evolution race sa punim polutkama
iglicasti lezaj stage 6
remen stage6
Rolnice motoforce 3.7g
oprugice kvacila motoforce plave
I na variomat sam stavio podloske 1.5mm,sad je start mnooooogo bolji,kais vise upada u variomat,a vise izlazi u zadnjim polutkama...znam da se ovo ne stavlja na piaggio masine,ali se meni pokazalo dobro...krajnju nisam merio sa i bez podloska,jer me i ne interesuje...sasvim mi je dovoljna,ali mi je mnogo bitnije ubrzanje.
To bi otprilike bilo to,na 1000km sam skidao cilindar,i imao je 0.2mm zazor na karikama...sto valjda nije mnogo...
Sad planiram da mu ugradim drag korman,ovaj brzinomer,i ovaj far od aeroxa u prenju masku...
Da,moracu i plovak da ugradim,posot on sad ima samo za rezervu,ja hocu da namestim da mi normalno pokazuje koliko ima goriva...
Za sve ovo ce mi biti potrebna vasa pomoc.
Evo je i jedna slika kako sad izgleda,dosta je prljav,a i farbanje mi je lose ispalo,ovo leto cu to da prepustim profesionalcu:

EDIT:Da,nisma napisao i da je na 450km pucao lezaj kod magneta,zato sto sam semering mnogo nabio.
Stavio sam ponovo SKF u stage 6 pakovanju...sad citam Mariovu temu o apriliji,i on kaze da lezajevi moraju da imaju lufta ako su dobro centrirani,a moji nemaju uopste...a akd sam sklopio nije radilica mrdala,onda sam malo cekicem lupao sa jedne is a druge strane dok niej pocela glatko da ide i to je to...el ce to vremenom smao da se nacentrira?
EDIT2:Umalo da zaboravim nove delove http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/imasPP.gif :