Evo da podignemo malo ove teme za homemade alate u nadi da ce se i ostali javiti sa svojim idejama, da pravimo korisne stvari zajedno.. Elem napravio sam ovaj sto od stvari koje su mi bile u supici, posto sam video kod drugara koji se bavi restauracijom starih fijata, alfi, lada itd- video sam korsnu stvar za pranje delova, tj glupo da kazem kako mi to pre nije palo na pamet, non stop podmecem neke museme, krpe i novine kad perem delove, a covek lepo uzeo staru sudoperu, namestio nogare i voala postolje naravno mozete da napravite od kutija, ja sam se posluzio nekim starim ramom od stola, imao sam 2 sudopere, jedna je sa jednim koritom, a ja sam stavio ovu sa dva korita...
prvo je usledilo blago pranje ( nisam se iskreno ni trudio nesto posto ce tu ionako da idu prljave stvari )
sproveo sam oba odvoda u jednu cev, a zatim dodao crevo i to sve lepo sproveo u kantu, tako da ipak ima plan b ako vam zapali neki mali delic od karba ili cega god naravno investirajte i u cep za odvod ..
drugar sa posla mi je dao ideju, koju cu nadograditi, da se napravi prskalica, od el pumpe za gorivo od kola, pa bukvalno da se tusiraju delovi, tako da kada dodje do toga verovatno cu odvojiti odvode, pa da mogu da recikliram benzin, a na drugoj da budu druge hemikalije.. eto da ne pravim nauku od tople vode, jeftina i korisna spravica za male novce.. sad je red da jos neko oda neke homemade alate
1
Homemade sto za pranje delova
Started by Yooalexandar, Dec 02 2016 10:22 PM
8 replies to this topic
Posted 02 December 2016 - 22:22
Posted 03 December 2016 - 08:32
Baš je dobra ideja, svaka mu dala onom ko se dosetio ovog baš, i kod mene ima jedna ili dve stare sudopere...
Posted 03 December 2016 - 13:03
Odlična ideja.. imam i ja jednu staru takvu, a ne znam kud ću s njom.. sad znam.
Posted 03 December 2016 - 20:06
Dobra ideja, svaka cast
Posted 04 December 2016 - 09:54
Dobra ideja... kad se peru delovi uvek se sve usvinji, i tezga i krpe i garaza...ovako je kulturiška
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 05 December 2016 - 18:15
Nije nije, stane bev 200 zadnji tocak u jednu sudoperu a blok i nogare u drugu
Ove tvoje posude su profi skroz!
Ove tvoje posude su profi skroz!
Posted 12 December 2016 - 16:31
jpg images
moja `sudopera` za pranje delova , nekad bila kanta od 25 litara . pa presecena brusilicom na pola , u drugoj polovini gajim cvece ...i jedna manja od ulja , pa koja kad ustreba zavisi od velicine delova ...uvek su oprane i ciste ...
free photo hosting
I ove su vazne , ima ih raznih , za svaku upotrebu ...
adult photo hosting
puna ih je kutija i sve su uvek ciste , oprane ...
upload img
moja `sudopera` za pranje delova , nekad bila kanta od 25 litara . pa presecena brusilicom na pola , u drugoj polovini gajim cvece ...i jedna manja od ulja , pa koja kad ustreba zavisi od velicine delova ...uvek su oprane i ciste ...
free photo hosting
I ove su vazne , ima ih raznih , za svaku upotrebu ...
adult photo hosting
puna ih je kutija i sve su uvek ciste , oprane ...
upload img
Posted 12 December 2016 - 17:27
Bravo Mišo, pedanterija...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users