Dugo vremena je prošlo od kako sam prodao staru Yamahu XJ-600n, jednostavno postojali su finansijski razlozi i morala je da putuje... Prošle sezone još nisam bio spreman da kupim ponovo sebi i motor, i eto ove mi se ukazala prilika..
Moj adut je uvek bio linijiski 4 cilindrični agregat, ne prevelike zapremine i skladno uklopljenog obrtnog momenta, da pri tome pozicija za vožnju ne bude preagresivna. U ovom delenju ima više dobrih ponuda u vodećim brand-ovima, i izbor je pao na Suzuki 650 F. Ovo je relativno nov koncept, proizvodi se od 2007 moj primerak je K09 iz 2010g, u Srbiju ušao Maja 2011.. Prvi vlasnik ga je kupio u Eurosumar-u, a drugi je moj prijatelj iz Čoke kod koga je bio poslednje tri godine.. Moram da priznam da su ga obojica dobro sačuvali, nema baš ni jedne zamerke sa moje strane.

Od opreme sam dobio Kappa 50L kofer, Puig-ov lancobran sa malim blatobranom za mašinu, Puig-ove podešavajuće ručice, taj GP style kao što kinezi valjaju samo u kvalitetnijem izdanju, auspuh bredniran Yoshimura, mislim da je domaće proizvodnje, i katodioptere na prednjim štapovima, koji se stavljaju na modele za druga tržišta..
Danas sam se provozao do NS-a gde smo Pita i ja provozili krug preko Kameničkog brega.. Moji prvi utisci su odlični, potrebno mi je još km da se upoznam i priviknem, od 2010 nisam vozio ništa veće od skutera..

Dopuniću sa još fotografija narednih dana i detaljisati ako bude šta interesantno...