Ja se ponovio ponovo ...ko sta radi samo visim na Netu , da nije mene i ovakvih kao ja propali bi ...kazem , posto sam poceo da shvatam vaznost zastitne opreme , resio sam da kompletiram sve ...
Kupio sam ovo ...
Moto cizme Goretex- Daytona...kozne , u odlicnom stanju , vidi se po utrosku djona koliko su koriscene , skoro da ga i nema , moj broj , jedino ce morati kod obucara zbog malog prilagodjavanja , gore u sari mi malo tesne , cicak traka malo hvata , pa ce morati da se ubaci parce , dole u gazistu su dobre , moj broj ...cizme sluze da u zimskim uslovima voznje zastite ono gde se zavrsavaju pantalone 3-5 cm izmedju pantalona i cipela da ne duva ...cizme se nose preko pantalona i daju dodatnu zastitu , nije zanemariva naravno , protektivna uloga u slucaju akcidentne situacuje ...secam se pada moje zene od pre cetiri godine , sva je bila iscepana kao da je neko propustio na masinu za mlevenje mesa , jedna cizma je bila pocepana i zinula je , odvojila se od djona skoro do pola ...uradila je svoju ulogu , da je bila u obicnim patikama , pitanje je kako bi se sve zavrsilo ...
Cizme su u odlicnom stanju , prilagodicu ih svojim zahtevima da se lako obuvaju i skidaju , plan je da se nose cele zime , kao i kozne pantalone ...dobio sam ih zaista povoljno 1000 din + postarina , nesto manje od 400 din sve skupa oko 1400 din , za te pare ne mos kod Kineza kupiti one njihove smrdljive patike koje se raspadnu za nekoliko meseci , pa ove nemam razloga da stedim ,,,koza je laka za odrzavanje , nepromociva , noga dise kroz nju , znaci paropropusna , povremeno po potrebi neko sredstvo za mazanje i to je to ... tako sta se prodaje na Netu od 35-45 evra ...uz dobro odrzavanje trajace godinama , ipak je to Goretex ...
Sada se moja zastitna oprema sastoji od moto pantalona onih na tregere sa protektorima na kolenima , kozne jakne , Goretex fluo jakna ( dve ih imam ) , rukavice , Cizme, NZI integralne , ful face kacige ...sve je od prvoklasne koze...kada se sve ovo stavi , nigde nista ne produvava , za mene nema zime , mogu na kraj sveta ...kraj sezone za mene ne postoji ...ako bi sve zajedno sracunao , sto sam prosle godine uzeo fluo jakne + ovo sad , pa mozda nekih 80-90 evra ...treba samo biti uporan i ne zuriti , moze zaista povoljno da se nadje sve i svasta , neko i ne zna sta prodaje , pa zeli samo da se oslobodi necega ...
Sto je do mene , uradio sam sve sto sam mogao , dalje je sve u Bozjim rukama ...