Jump to content

super 8 2T

203 replies to this topic

#181 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 28 August 2012 - 02:26

ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog :P :) :) :biker_scooter:

#182 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 28 August 2012 - 11:01

Pah da je tako onda bih se nervirao :biker_scooter:,ovako sam bas juce vrteo slike na telefonu i nadjoh slike kad je Icatanej bio tu i kad je struja bila zavrsena 13.06.2012,far bio namesten 09.05.2012,a nosac amortizera tj distancer 26.04.2012.Dakle kad sve pogledam fakticki sam bio hendikepiran po pitanju stelovanja motora sve do polovine juna,a kako je tad poceo ispitni rok i poceo raditi jos neki posao tako je vremena malo bilo :).

#183 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 28 August 2012 - 19:50

Hahah i baba bi sredila brze taj motor..nemoj samo da se zasitis od posla pa da jedan dan cujemo i od tebe da vracas serijalu.. :) haha

#184 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica
  • VozimSuzuki DR600 DJEBEL

Posted 28 August 2012 - 20:02

To ti je Pita samo pitanje dana. :) hahaha

Edited by ZlajoX, 28 August 2012 - 20:04.

#185 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 28 August 2012 - 23:58

aj nemoj sad da se pravdaš, nego kako stigneš kući završavaj taj motor i pali... hoćemo video dokazni materijal....

#186 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 29 August 2012 - 02:41

Aco nema ti spasa, opasne tjunere si namamio u temu i sada moras sto pre da zavrsis to sto si zapoceo inace ce da te zajebavaju dok si ziv :)

#187 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 29 August 2012 - 03:30

izgleda da svaki forum ima svog S....SF :) :) :rofl_jaki:

#188 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 29 August 2012 - 08:44

E jebote ne moze covek da dodje sa mora na miru,a da ne naidje na prozivku :). ! ! !

Dobro,dobro evo evo potrudicu se da sto pre dobavim dokazni materijal ! :)

#189 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 29 August 2012 - 11:54

ne treba dokazni materijal, već da je krmak on the road B)

#190 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 29 August 2012 - 17:43

A mogao bi i na trkama u horgosu..to moze da bude ozbiljan kandidat!

#191 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 30 August 2012 - 05:52

Moze da bude ali biti nece... Imam 10tog ispit,a kako stvari stoje imacu i oko 15tog jos jedan.A ako bude jos jedan ili eventualno 2 roka ceka me ciscenje jos nekih ispita...

Momentalno mi je cilj da ustelujem fino karb,boost b cu skinuti dok to ne zavrsim jer moram da uradim jos neke kalkulacije.Nakon toga imam igru sa kvacilom i nesto laksim rolnicama ako hocu da podignem obrtaje starta.Kad to zavrsim ide lepljenje nalepnica i zastitne folije.

Nakon toga cu skuter voziti nesto malo pa ocekujem porudzbinu sa scooter attacka gde cu naruciti obrtometar i verovatno MHR zvono za kvacilo,posto cu moje stage6 prodati.
I kada stigne zovem Icataneja da namestimo kontakte za voltmetar i obrtometar i to bi trebalo da bude zavrsetak celog projekta zajedno sa duzom sajlom za gas,do momenta kad naprave prenos za moj motor,onda ce se i to napasovati B)

#192 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 30 August 2012 - 10:45

Dobro de, dobro, uči i spremaj ispite, samo index da pokažeš na kraju, ako ne budu dve 10 ideš opet u bure :) B) :rofl_jaki:

#193 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 30 August 2012 - 22:06

Pa ok fakultet na 1. mestu, tu nema dileme,to podrzavam!
Super je sto imas tacno zacrtane planove kad sta ide na motor i sta ti je sve ostalo da uradis..ali crni aleksandre ti menjanje rolnica i oprugica stavljas u planove,pa to za 2 sata mozes da ih izmenjas 6 puta i probas 10kombinacija,ako si vredan. No,da ti ne trubim vise,ovo je samo moja zelja da vidim taj motor na putu vec jednom B)

#194 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 30 August 2012 - 22:25

Pa pazi desava se sledece sto recimo ja gledam ili da jedan ceo dan posvetim tome i da zavrsim to sve ili kako se obicno desava imam 2-3 sata ukupno da radim.I onda ako tako gledas ispadne da prvo nastelujem karb , pa onda sledeci put kad radim motor(kad imam vremena) mogu da radim oko kvacila i rolnica.Jer za celo leto mi se nije desilo da sam imao vise od 3 sata da radim na motoru,ali bukvalno...Tipa ceo jul sam uspeo da dodjem do motora jednom,a tek na kraju avgusta pred more kad sam imao 2 dana odmora tj kad nisam radio na objektu,oba dana sam radio samo na motoru i spremao se za more...

Evo sad recimo me ceka rad na kolima,dakle imam registraciju,a da bi registrovao moram da sredim nesto oko instalacije i da odradim zastitu na nekim delovima zbog korozije.To mi je brat bratu jedan ceo dan posla,posto imam jos i zamenu prekida za brisace + mi je crkla sajla kao za K**** koja kontrolise protok vazduha u kolima,odnosno pomera usmerivace.A na Golfu je to interesantno promeniti jer moram celu muziku da vadim da bi to namestio.
Al dobro da se ja vise ne zalim jer nije tako nego jednostavno tako mora,videcu da sto pre to zavrsim i to je to.Davno sam prestao da se nerviram jer sam video da od toga nema nista B)

Edited by Alexandar :D, 30 August 2012 - 22:27.

#195 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 31 August 2012 - 02:32

e, pazi, na tehničkom ako muzika nije složena kako treba, vraćaju pa ponovo tek za 15 dana dok se ne otkloni B) :rofl_jaki: :)

#196 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 31 August 2012 - 11:55

nisi me skontao na golfu 2ici sajla,tacnije sajle koje pomeraju odnosno regulisu dotok vazduha u razlicitim smerovima se nalaze iza muzike.Jer se ispod muzike nalazi usmerivac i pojacivac temperature tj regulator.
Tako da bi namestio te sajle moram da povadim sve ovo napolje...

#197 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 31 August 2012 - 15:24

da, da i tehnički ne prolazi ako ne rade sajle :mmhappy3: :0takoje: :P

#198 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 31 August 2012 - 16:07

Pa jebiga neko voli da vozi kola do pola namestena,ja moja imam uvek tip top sredjena za zimu :0takoje: sa svim gumama i kompletno servisiranim motorom,tako sam naucen i tako radim :P

Ljude mrzi da operu kola,da ih usisaju,ja sam svoja prosle godine sam zastitio od rdje i prefarbao u originalnu boju tamo gde sam skinuo jedan sloj zbog nagrizene boje.Dakle moj princip je sledeci vozim motor/kola onda kada je kompletno sredjen onako kako sam ja zamislio,a kada nemam ni jedno ni drugo imam Yuga koji uvek posluzi.

#199 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 31 August 2012 - 17:50

Nećeš se ti onda skoro navozati, ni kolima ni skuterom :P sreća pa imaš yuga, al' to nit su kola nit ' skuter :0takoje:

#200 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 31 August 2012 - 18:17

Pa sta god da su moja su :0takoje: i Yugo i skuter i golf :P
Skuter sam kupio sam i delove sam kupio sam tako da kad god ga zavrsim dobro je jer ga radim za sebe.A golf mora da se registruje za koji dan tako da je on primarniji :mmhappy3:

Edited by Alexandar :D, 31 August 2012 - 18:21.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users