Pisat cu u kratkim crtama posto se dosta toga napravilo,pa ako ce nekog zanimati neki detalj neka slobodno pita.Iovako je tema monolog.
Dekl je stigao,za njega sam kupio novu oprugu kurble i to sve slozio i smontirao.

Blatobran je prebacen sa drugog nrg-a posto je ovaj u garazi pao sa nogare i potrgao se blatobran.Pukla mi je i rucka zadnje kocnice,pa su i one nove.Blatobran sam dao prijatelju da ga proslijedi na krpanje.
Kupio sam i neke plastike i kilometar sat za sitne novce,pa su plastike na volanu zamijenjene i sad je sve po spagi.

Kupljena zadnja nova guma,smontirana i felge s gumama su izbalansirane.
Pripremljen za tehnicki,blokada nastimana na 42km/h,zadnji blatobran slozen na neke home made nosace,samo za potrebe tehnickog.
Evo i koja slika spremnog skutera i na tehnickom pregledu.Prosao bez problema.

Skuter je vozen svakodnevno,pa su se izvlacile nijanse,pomalo olaksavale rolice,probavalo sajbice u prijenosu i izvukao sam neki max za ovaj setup.
Kako je kolega Mitkov probao Shot/Nardo,odlucio sam i ja probati
Proban je prvo sa postavkama prijenosa od leovinceta i dopalo mi se jako,starta bolje,ide bolje i vrti nesto vislje.
Karb sam podesio brzinski,izbacio sam onaj 17,5 jer mi se odaziv i njegov rad ne svidja.Jos sam prodao igle i dizne za njega,pa je ispao iz kombinacije.
Ostavio sam lulicu 20mm
W7 2.zub,ler46(koja je velika kao inc42) glavna dizna 78.
Trenutni top speed je 127km/h po satu ili nekih 119-120 gps-a
U prijenos sam ubacio 6.4gr rolice i malo prevrtava s njima vrti 10soma kroz ubrzanje,a do 70ak po satu 10300.
Najjaci je na 9800 pa moram malo teze ubaciti.
Dacerovs nije vjerovao da ide toliko pa je isterao runnera da probamo usporedno.Do nekih 90km/h po satu mi odlazi 2 duzine,na krajnjoj sam mu pomahao kad sam prosao uz njega sa 124km/h po satu.
Nevjerovatno koliko bolje radi i ide sa Nardom i on je ostao iznenadjen.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk